Neera léböjtkúra (beszélgetés)
szia,
akkor te már tapasztalt vagy, mindig örülök, ha ilyet olvasok, mert ez azért mutatja, hogy van értelme.
az már nem kúra, hanem kínzás lenne, hazajönni és nem enni a régóta hiányolt ízekből :-)
pont egyszerre kezdtük akkor, ez a második nap, ezzel a fórumozással próbálom tartani magamban a lelket :-)
Sziasztok!
en tegnap kezdtem el a neerat. Mar harmadszorra csinalom, en nagyon szeretem. Mind2szer nagyon jo tapasztalatokrol szamolhatok be. szebb lett a borom, es mivel tejerzekeny vagyok, ha vmi olyat ettem utana amit nem lenne szabad, egyaltalan nem voltam olyan rosszul mint a kura elott, sot volt mikor semmi bajom nem lett egy kis sajttol.:)
Most viszont csak 5 napig fogom csinalni, mert kulfoldon elek es 1 het mulva megyek haza, es nem tudom, h nem fogom kibirni otthon a finom magyar kajak nelkul:) De nekem ez az 5 nap is eleg szokott lenni, es sokkal jobban ereztem magam mikor tavaly csak 5 napig csinaltam is. Hogy haladtok? hogy vagytok?
de jó, mégsem kihalt ez a fórum :-)
Bonjourne, én ma ünnepélyesen elkezdtem, a tervben 10 nap van, meglátjuk. Egyelőre iszonyú jó érzés, hogy belevágtam, de már most hidegem van (magyarul, fázós vagyok), ami egyértelműen az egy nap nem evés nálam.
szerintem ezeket a teákat nyugodtan ihatod, mind természetes, nem adalékanyagos ..
Hashajtó teát pedig én sem fogok inni esténként, miután mind a szennától, mind a mályvától korábban olyan hasgörcsöm lett, hogy azt hittem, belehalok, megkérdeztem egy táplálkozási tanácsadót. nem akarok mást befolyásolni, de nagyon rossz véleménye volt ezekről.
szóval másféle tiszítás jöhet, de én ezek nélkül fogom megpróbálni.
Én hétfőn kezdem.
Az az igazság, hogy 30-án leszünk 33 éves házasok, hát ez egy vacsi. Május 1-én kimegyünk a Ligetbe majálisozni, hát ott lángost enni kell. 2-án vasárnap moziba megyünk. Hát gondolkodom a vasárnapon, de a hétfő az mát biztos
hahó mindenki,
elkezdte végül valaki, vagy kezdi mostanában a neerát? esetleg más léböjt-változatot?
Fogyó hold
A kiválasztás időszaka. A test teljesítőképessége megnő, a Hold ereje a terhektől való megválásnak kedvez.
Szépségápolás: Legjobb időszak a bőr mélytisztításához, a szőrtelenítés is fájdalommentesebb és tartósabb. Ajánlott mindenfajta méregtelenítő pakolás, fürdő, narancsbőr elleni kezelés, stb.
Diéta: Ilyenkor a legkönnyebb megszabadulni a fölösleges kilóktól, a testedzés most különösen fontos. Csökken az éhségérzet és az egészségtelen ételek utáni vágy. Különösen hatásos a szénhidrát és a fehérje szétválasztása.
Egészség: A szervezet teljesítőképessége maximális. A vérzékenységi hajlam alacsony.
Újhold
A megtisztulás és az újrakezdés időszaka.
Szépségápolás: A test készen áll, hogy megszabaduljon a lerakódásoktól, mérgektől.
Diéta: Ne pazaroljuk az erőnket testedzésre, inkább böjtöljünk.
Egészség: A méregtelenítés ilyenkor a leghatásosabb. Fogyasszunk minél több gyümölcslevet, ásványvizet, teát!
(az újholdról annyit, hogy az csak egynapos:)
Valóban a vastagbél tisztítás is hozzájárul az alapos méregtelenítéshez. Ebben a kúrában a sós víz ivása az ami kihajtja a méreganyagokat. Az esti hashajtó tea fellazítja, a reggeli sós víz kiöblíti.
A hold járása valóban befolyásoló tényező (lehet). A méregtelenítés így is úgy is működik.
A kezdésig van több mint egy heted. A felkészülés is segíti a kúrát. Egyél könnyű dolgokat. Bár ahogy olvaslak, már biztos ezt tudod:) Jó, hogy utána járták a dolgoknak és csak így vágsz bele. Szerintem ez már fél siker!!!
SZIASZTOK, MERRE VAGYTOK?
TÚL AZ ÖTÖDIK NAPON...
Sziasztok!
Van egy eladó bontatlan Neera szirupom. Ára 5.000,-Ft, átvétel Budapesten.
Érdeklődni a kresza@freemail.hu-n lehet.
ÉN NEM KÖTÖM IDŐHÖZ, MIKOR ÉHESEBB VAGYOK AKKOR , PRÓBÁLOM A NAPI 7X IVÁST (VALAHOL OLVASTAM). RENGETEG VIZET ISZOK EGÉSZ NAP A LÖTYÖN KÍVÜL 3-4 LITER, DE LEHET MÉG TÖBBET.
KI KELL BÍRNI A 10 NAPOT!!!
SZIASZTOK! MA VAN A HARMADIK NAPOM. MEGLEPŐDVE MONDOM JÓL BÍROM, NEM VAGYOK ÉHES, PEDIG MA IS FŐZTEM, SÜTÖTTEM.
REGGEL BETEG VOLTAM, ELŐSZÖR ÉS UTOLJÁRA ITTAM SÓS VIZET, VISSZAFORDULT BELŐLEM.
A MAI REGGELI MÉRÉS ALAPJÁN 2,7 KG-VAL VOLTAM KÖNNYEBB.
KITARTÁS!!! MINDENKINEK!!!
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem örülök annak a pár kg mínusznak, de én nem ezért csinálom elsősorban. Életmódváltás kezdete nálam, amibe már többször is belevágtam. Most úgy tűnik menni fog. Persze nem vagyok szent, de igyekszem!:)
Amúgy nyilvános a mérlegelőm, ott nyomon tudsz követni.
Eléggé hektikusan élek, sok tényező befolyásolja a napjaimat, ezért időnként iszok mást is a neera mellé.
Ajánlott betartani az eredeti módszert, mert csak az tud igazi változást hozni!
A tisztítás legyen a célod és akkor a fogyás is menni fog!:)
Hello!
Nekem ez a 3. napig.
Eddig: -2kg, éhes nem vagyok, inkább az ízek hiányoznak, de tűrhető.
Ami furi, hogy hasmenésem van, csak reggel de elég durván, fájni a hasam mondjuk nem fáj, a másik furi, hogy ciklus közepén vagyok és elkezdtem menstruálni, a nő dokim, szerint ez nem probléma, néha előfordul(évszak váltás, életmód váltás..stb), de sztem nem normális.
Ki fogod bírni! Ha belegondolsz nem az éhség miatt akarsz enni, hanem az ízek hiánya és a megszokás az ami miatt csábulunk:(
A rosszullét normális, dolgoznak a mérgek. Amennyiben nem jelentkezik teljesen akut tüneted, tarts ki! Meg fogja érni:) Az első pár nap után már nagyon büszke leszel magadra, hogy elkezdted, utána meg már fél lábbal is menni fog!:)
Azoknak is kitartás, akik benne vannak! Én a 4. napon járok.
A TEGNAPI NAPON TÚL VAGYOK, AZ ELEJE A ROSSZABB, VAGY A VÉGE? NEHÉZ VOLT, FŐLEG, HOGY ÉN FŐZÖK, A FIAM MÉG PALACSINTA SÜTÉST IS RENDELT, DE SEMMIT NEM ETTEM. GYENGÉBB VOLTAM , VISZONYLAG NEHEZEBB FIZIKAI MUNKÁT VÉGZEK.
KI KELL TARTANI!!!
A MÉRLEG TEGNAP REGGELHEZ KÉPEST -1,5 KG.
KI KELL TARTANI!
HA MÁS MEGTUDTA CSINÁLNI ÉN IS MEG FOGOM!!!