Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia!
Én ma tervezem beszerezni, holnap kezdem. :)
Hali!
Én ma kezdtem. Ki akarja velem csinálni?:)
Menni fog!
Sziasztok. Egy bő hete már én is befejeztem a kúrát. Jó a közérzetem, változtak az étkezési szokásaim. Többen is aggódnak értem, hogy sovány lettem.190 cm vagyok, eddig 85--87 kiló voltam , most 80-82 körül vagyok. Tényleg elvékonyodtak kicsit a karjaim, de a belső közérzetem jobb lett. Kevesebbet eszek , sokkal több zöldséget és gyümölcsöt, kevesebb húst és az adagjaim is csökkentek. Változik ez majd vajon?
Egyébként elégedett vagyok a legtöbb tekintetbe, de pár kilót jó volna visszaszedni és megfelelő alakformálást kezdeni s elérni azt :)
Néha rágyújtok inkább kíváncsiságból,, de nem tudom elszívni a cigit, nincs rá szükségem, nem esik jól sem.
akkor a mai kajálás ellenére folytatom . tudom ez nem teljesen ugyanaz, viszont:
1. nem vittem be ezzel olyan sok méreganyagot
2. akár még jól is jöhet a szilárd táplálék, hogy nagyobb székeléssel, jobban kitakarítsa a belső mérgeket.
3. folytatom reggeltől még 3 napot!
(lelkiismeretfurdalásom volt hogy ettem és egyébként sem éreztem szükségét a szilárd tápláléknak, úgy érzem leterheli a szervezetet teljesen feleslegesen)
Reggeltől folytatom, ez a "mostanra szabadultak fel, kellene a további 3 nap, hogy tényleg kiürüljenek" meggyőzött és adott erőt a folytatáshoz. tudom hogy ez nem színtiszta böjt és volt közben étkezés, mivel leálltam, de ez fontos a számomra és szeretnék tenni az egészségemért!
Ha úgy döntöttél, tedd azt:)Igazából ez is nagyon szép dolog, nem kis kitartást igényelt:)Gratulálok!!!
De jó tudnod, hogy a méreganyagok igazából mostanra szabadultak fel, kellene a további 3 nap, hogy tényleg kiürüljenek. a felépítésre vigyázz, nem mindegy, hogy hogy esel neki az evésnek:)
Ma délben úgy döntöttem , tanácsot nem kaptam, hogy a kúra számomra véget ért. összesen 7 napot nem ettem, egyszer volt egy botlás.
egy dolgot tudok, lelkiismeret furdalásom van hogy ettem :(
azt is érzem, hogy nincs túl nagy szükségem szilárd táplálékra, hozzászoktam az italhoz, sőt megfelelő citrom és jó minőségű vízzel, kifejezetten fogyasztható, már-már finom italt lehet készíteni.
a fennmaradó szirupot arra használom, hogy heti rendszerességgel 1-1 napot böjtölök
Üdvözlök mindenkit!
3 napja kezdtem el a kúrát méregtelenítő szándékkal. Első adaggal jól meggyűlt a bajom, mert az előírt cayenne borsot tettem bele, ami elviselhetetlenül erős. Most már én is csak késhegynyit teszek bele, másként nem lehet meginni. Egyenlőre jól bírom, a reggeli sós kúra elég durva, még jó hogy szabadságon vagyok. Igazából azért kezdtem el, mert gyomorsavam van, és már semmiféle gyógyszer nem használ, az orvosok nem sokat érnek. Mondjuk ha nem is gyógyítja meg, legalább kipucol. Szédelgések még egyenlőre nincsenek, bár azért vigyázok, sokat napon sem vagyok. Lehet most elkezdve könnyebb is, mert ilyen melegben nincs étvágya sem az embernek. Mindenkinek kitartást, remélem sikerül végigvinni!
engem is letérítettek az útról, habár nem feltétlen terveztem 10 naposra. ma este a sok szövegelés után, ettem. nem tudom hogy visszatérjek-e reggeltől vagy hagyjam a fenébe?
képes vagyok végigcsinálni:D
Sziasztok! kezdi valaki mostanában a kúrát?
Én holnap kezdem és 10 naposra tervezem.Jó lenne valakivel megosztani a tapasztalatokat,mert itthon nem igazán támogatnak:)
én nagyon finom szörpöt tudtam már készíteni. 3 egész citromot belenyomtam, ami úgy két deci, ezt oxigéndús ásványvízzel, fokozzam a hatást, cayenne borssal . kifejezetten jó íze van. a szaga nekem is kezdett már förtelmes lenni. mellesleg reggel toltam egy 5-6 deci sós vizet is, na az se volt egyszerű, de mint mondottam ma nekem ezzel vége a kúrának.
lesz majd még egy 5 naposom!
én úgy néz ki a mai, 5 és fél nap után abbahagyom (legalábbis átmenetileg) . mellesleg én eredetileg sem terveztem 10 naposra.
a puffadást egyébként pl. annak tudom be, hogy szabadulnak fel a méreganyagok
Szia!
Én csináltam tavaly (vagy tavaly előtt?), szerintem is borzalmas az íze, rengeteg citrommal ittam.
Fogyás miatt nincs sok értelme csinálni, mert ugyan le fog menni tőle 3-4-5 akárhány kiló (súlytól függ), de amint visszatérsz a normális étkezéshez max 1 vagy 2 mínusz, ami tartósan megmarad belőle.
normális?
kérdés akart lenni
az normális hogy puffadok és a székletem (az a kevés is ami van) inkább gáz és folyékony halmazállapotba távozik (az sem túl sok)
szerintem az, de másnál mik a tapasztalatok? 3. napon vagyok.
szia!
én végigcsináltam a kúrát, most van az első napom a kúra után.. nekem is borzalmas volt inni ezt a löttyöt, úgy csináltam hogy több citromot tettem bele az előírtnál, mert egyébként nem ment volna le. de amúgy az első nap volt nekem a legrosszabb, meglepődtem hogy napról napra jobban csúszott. szóval tarts ki!:) tudom hogy nehéz elképzelni hogy még 9 napig ezt iszod, de meg lehet csinálni.