Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
2916. Mesita
2011. aug. 14. 09:54

Szia Mona!

Van székletem minden nap, bár nem sok.

Ma van a 7. napom 5,5kg mínusz.

Te mennyit fogytál tőle Mona?

2915. Mona6908 (válaszként erre: 2914. - Mesita)
2011. aug. 13. 12:37

Ügyesen haladsz, csak így tovább. A hashajtó tea azért kell, mert a fellazított méreganyagokat az hajtja ki belőled, és fontos, hogy ne szívódjon vissza. De ha neked ettől függetlenül van minden nap székleted, akkor ne muszáj.

További kitartást!!!!

2914. Mesita
2011. aug. 13. 11:46

Látom eltüntetek, no de nem baj...én még kitartóan írogatok:)

6. napon járok,-5kg...

nagyon ennék már, de mostmár úgy érzem végigcsinálom!!!

Már látom a hasamon és a combomon a változást, könnyebben húzom fel a szoknyát és a nadrágot:):)

Egyáltalán nem iszok hashajtót,se teát se sós meleg vizet, félek tőle, hogy csak görcsöket okozna és megkeserítené a kúra hátralévő részét.Lúgosító és kamilla teát iszogatok, no meg vizet, legalább 2 litert egy nap!Még 3 kilót jó lenne legalább fogyni:)

2913. Mesita
2011. aug. 12. 09:38

5. nap reggele...-4,5kg...

Már nagyon várom a végét....annyi finomság van itthon, én meg éhezem:(:(

Vettem kamilla teát, elég jó a gyomromnak,nyugtatja...

Blondytta,hogy haladsz?

2912. Mesita
2011. aug. 11. 11:11

Ma van a 4. napom, már 4 kilót fogytam!Úgy érzem menni fog ez a 10 nap és remélem, hogy vele arányosan ez a 8-10 kiló is!Nekem se a kedvencem a lötty már így 4 nap után,de valahogyan kibirom!

kicsit ég a gyomrom, de kitartás, már majdnem túl a felén....:)

2911. blondytta
2011. aug. 11. 09:48

Hát nekem mára undorom lett már a szagától is. :(

Egyre nehezebben megy le. :(

Más bajom nincs, csak ez a lötty...

2910. Mesita
2011. aug. 10. 19:00
Valamiért az esték a legnehezebbek...:(addigra már elfogy minden kitartásom...:(legyen már reggel....legyen már jövő hét szerda!!!!
2909. Lizalorinc (válaszként erre: 2907. - Mesita)
2011. aug. 10. 16:04
Mesita és Blondytta! Gratulálok!!! Nagyon szépen haladtok!!! Én minden este, lefekvés előtt megittam egy csésze meleg borsmentateát, reggel pedig 3-4 dl sós meleg vizet. A lötyi mellé meg bekészítettem 2 liter (citromos) vizet, plusz néha facsargattam külön egy kis narancs- vagy grapefruitlevet. A kamillatea biztosan jó, mert tényleg nyugtat, és hajt is még pluszban, a lúgosító teát nem tudom, de talán az is megfelelő. Kitartás Nektek továbbra is!!!!
2908. Mesita (válaszként erre: 2906. - Blondytta)
2011. aug. 10. 09:53
Gratula Blondytta:)csak így tovább!neked nem fáj a gyomrod?
2907. Mesita (válaszként erre: 2905. - Lizalorinc)
2011. aug. 10. 09:51

Na igen, a centik, reménykedem nekem is látszik majd!

Ma van a 3. napom, tegnap nagyon rosszul voltam, fejfájás, gyomorgörcsök meg minden:)de túléltem, mára már jobban vagyok,holnapra remélem mégjobb lesz!ma ráálltam a mérlegre 3 nap alatt 3 kilót fogytam, persze gondolom mostanra ürültem ki teljesen!Mit gondolsz lúgosító tea jó hozzá?vagy még a kamillára gondoltam, mert az nyugtatja a gyomrot, te ittál hozzá valamit?

2906. blondytta
2011. aug. 10. 09:05

Na, így a 6. nap elején a mérlegelés -3 kg! Ami azért nagy, mert tegnaphoz képest -80 dkg, az majdnem egy kiló!!!!

Így most ez erőt adott a folytatáshoz. :D

Egyébként nekem is látványos comb, fenék, has területen! Végre lötyögnek rajtam a ruhák! :D

Kitartás! Szerintem az 5. naptól már sokkal jobb a helyzet, mint az elején! Pedig én iszonyat finnyás és kaja(na meg csoki)imádó vagyok!

Persze azt nem mondom, hogy nem hiányzik az evés + a nasi. ;)

A hétvége nehéz lesz, megyünk anyukámékhoz és hát ott mindig sok finomság készül. De ha a mérleg így halad kitartok! Vasárnap lesz a 10.nap!

2905. Lizalorinc (válaszként erre: 2903. - Mesita)
2011. aug. 10. 00:46
Persze, csak az az igazság, hogy nem mértem magam (mert természetesen pont a kúra elejére krepált be a mérlegünk). Kilóban szerintem annyira nem volt jelentős a dolog (talán maximum 4-5 kiló mehetett le), inkább centikben volt látványos a fogyás, főleg a has-, fenék- és csípőtájékról tűntek el a felesleges hurkák. Akármennyit fogsz is fogyni a végéig, biztos, hogy ezerszer jobban fogod érezni magad, és mások is észre fogják venni a változást! Mindenképp érdemes végigcsinálni. :) Én már most gondolkodom egy újabb (ezúttal talán kicsit rövidebb, mondjuk egy 6 napos) kúrában. :)
2904. Mesita (válaszként erre: 2902. - Blondytta)
2011. aug. 9. 18:49
hajrá, hajrááááá:)
2903. Mesita (válaszként erre: 2901. - Lizalorinc)
2011. aug. 9. 18:49

Szia Liza!

Köszönöm a bíztató szavakat!:)Megkérdezhetem hány kilót fogytál 10 nap alatt?

2902. blondytta
2011. aug. 9. 18:06

Nekem már lötty undorom van. :D

De lassan vége az 5. napnak! Hurrá!!!!

2901. Lizalorinc (válaszként erre: 2900. - Mesita)
2011. aug. 9. 17:08

Szia Mesita! Én egy hónapja csináltam végig a kúrát. Nekem az első nap estéjén akart szétrobbanni a fejem. Nagy nehezen kibírtam, hogy nem vettem be fájdalomcsillapítót, de nagyon szenvedtem. Másnapra szerencsére elmúlt. Biztos a fránya mérgek...

Kitartás nektek!!! Biztatásul annyit, hogy egy hónap után is csak minimális mértékben jöttek vissza a kilók. :))

2900. Mesita
2011. aug. 9. 15:30
Huhhh...na mostmár nehezen megy, kezd szétrobbani a fejem annyira fáj!:(:(ettől féltem:(de nem adom fel...
2899. Mesita
2011. aug. 9. 12:14

Én 10 kg-ot szeretnék fogyni tőle....hát...remélem sikerül, valakinek lement tőle 8 is, de gondolom ez attól is függ hán y kilóról indulsz, ha nincs sok fogynivalód, kevesebbet adsz le!

Amúgy meg ne aggódj, mert az első 3 nap az amúgy is csak az az időszak amikor kiürül a szevezeted, én úgy gondolom, a 10 napos kúra második fele az amin igazán jó eredményeket lehet elérni...

2898. Mesita (válaszként erre: 2897. - Blondytta)
2011. aug. 9. 12:10

Örülök, hogy jobban lettél!

igen elég furcsa, hogy csak 2,5kiló.

mennyi vizet meg teát iszol a neera mellett?

mert én megiszok mellette, vagy 2 liter vizet és 3-4 dl teát.

Második napom, ma elég nehezn keltem,kis hányinger nekem is volt de hamar el is mult.... barna rozsdás foltok jelentek meg a jobb tenyeremen:)

2897. blondytta
2011. aug. 9. 09:40

Reggelre elmúlt a láz (gyógyszer nélkül), és teljesen jól vagyok. A vastag fehér lepedék is kopni kezd a nyelvemről. :)

Ez az 5. nap. A szilárd ételt már nem is hiányolom, persze kísértés sincs, lehet azért.

Mérlegelés: -2,5 kg.

Ebből tuti nem lesz 8 kg. :(

2896. blondytta (válaszként erre: 2895. - Mesita)
2011. aug. 8. 19:42

Szia!

Igen, végre este! :D Bár nekem mostanra 38 fokos lázam lett és iszonyatosan fájnak a porcikáim. Most betudom a méregtelenítésnek, de ha holnapra is megmarad, akkor sajna itt befejeztem.

Ma nem néztem a súlyom, majd holnap.

Azt hiszem én lassan megyek is a pizsiért. :D

2895. Mesita (válaszként erre: 2894. - Blondytta)
2011. aug. 8. 17:46
Na már este lassan:)nekem holnap a második neked pedig az 5. nap:)hajrá hajrá:):)kilóban hogy állsz?nézted már mennyi ment le?
2894. blondytta (válaszként erre: 2893. - Mesita)
2011. aug. 8. 14:06

Nekem is nehezen telik a nap. :(

Én nem érzem azt a "kirobbanó formát", amit sokan leírtak a 4. napra - de lehet azért mert hétfő van és dolgozni kell...:D

És mivel a kajával nem kell foglalkoznom, több idő marad dolgozni! :D

2893. Mesita (válaszként erre: 2892. - Blondytta)
2011. aug. 8. 13:31

Köszönöm a válaszodat,bárcsak én is már ott tartanék:)még csak 13:30....1 nap sem telt el...:D:Dna de eljön majd a vége is:)

Majd azért írj, kiváncsi vagyok, hogy vagy, hogy birod és hány kiló ment le:)

További erőt neked is hozzá!!!!!

2892. blondytta (válaszként erre: 2890. - Mesita)
2011. aug. 8. 12:47

Szia!

Nekem csak reggel volt hányingerem. Valószínű, h keveset ittam előző nap. Mára (4. nap) teljesen megszoktam, hogy nem eszek.:)

A lötyi íze hát... egyre rosszabb, de ha megtalálod a megfelelő arányokat iható - pedig én finnyás vagyok.

Egyébként nekem a sima csapvíz jött be, mert az ásványvizeknek van egy alap ízük, ami szerintem ront a helyzeten. De ízlések és pofonok.

Ja és az én mixem: 0,5 dl szirup + 1 citrom + 1,5 l víz.

Én is 10 naposra terveztem, de hétvégén utazunk így lehet, h leállok, ha újra rózsaszín lesz a nyelvem. :)

Folyamatosan a kajára gondolok, de éhes egyáltalán nem vagyok. Inkább csak szeretek enni és hiányoznak az ízek.

Sós vizet nem iszok, az tuti kijönne, marad a csalán tea este, nekem az is elég.

Hát gyorsban ennyi.

Kitartás! Az nagyon kell hozzá! :D

2891. Mesita
2011. aug. 8. 09:09
Kezdi esetleg valaki ma?Hátha együtt könnyebb:)
2890. Mesita (válaszként erre: 2889. - Blondytta)
2011. aug. 8. 09:06
Szia Blondytta!Én ma kezdem a kúrát!Előszőr csinálom, nagyon félek, hogy rosszul leszek az éhségtől és kijön belőlem még az is amit megittam,lehetséges ez?Neked csak ingered volt?vagy ki is jött?Ha valaki esetleg öntene belém egy kis lelket azt megköszönném:):)10 naposra tervezem!
2889. blondytta
2011. aug. 7. 07:39

Ma van a 3. napom. Szörnyű. Csak az éltet, hogy sokan írták, a 4. naptól könnyebb. Iszonyat gyenge vagyok. Hányingerem van. Legszívesebben aludnék egész nap. Lehet facsarok a lötyibe grapefruitot, vagy iszok narancslét is, hogy legyen vmi energiám.

Mára 1,7 kg a mínusz, de ez csak annyi, hogy kiürült a bélésem.

2888. blondytta
2011. aug. 5. 09:46

Hát nehéz megállni, hogy ne egyek, hiányzik a rágás. :) Na meg a reggeli tejes kávém!!!!

A lötyi íze annyira nem rossz (csak kicsit savanyú lett) - egyszer csináltam cukorból karamellt, ami leégett, na annak is ilyen volt az íze. :D

2887. mennifog! (válaszként erre: 2886. - Blondytta)
2011. aug. 4. 14:16

szia,

hajrá!:) én már a 3. napomat taposom. ARGHHH!!!

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook