Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Igen, én is most erre alapozok!
Hétfőn elkezdem a 90 naposat, csak én 180 napra tervezem!
Nincs kedved velem csinálni?:):):):)
Nagyon jó inspiráló erő vagy:):):):)
Mona!
Még nem vagyok olyan se mint a kintlévő képek!
Ahhoz még kell még -8 :( Azok 2 éve készültek
De sikerülni fog, még -22 a cél!!!!!!:)
Gratula Mesita!
Ügyes vagy:) Azért új képet rakjál föl!
11. napi mérlegelés: -7,5kg
Azért ez már szép eredmény:)
Akkor mára marad a gyümilé és a leves:)
Remélem még ma is lemegy az a fél kg:)
Szia!
Köszönöm szépen, azóta visszább olvasgattam ebben a fórumban és azt hiszem most már mindent tudok amit kell. Ma egész nap nem ettem és úgy veszem, hogy a mai nap volt az első nap, amin már túl is vagyok! :) Szerintem a sós vizet kihagyom és holnap veszek valamilyen teát. Azt iszom majd mellé. Én egyébként 7 naposra tervezem, mert utána egy fesztiválra megyek. Bár remélem nem lesz belőle baj, ha majd ott iszok (alkoholt) de az evésre azért odafigyelek amennyire tudok.
Igen láttam, Ti nagyon ügyesek vagytok és gratulálok hozzá! :D Rendben majd még írok, ha van valami. :)
Mona!
Köszi, akkor marad a leves:)
Már alig várom:):):)
Szia Réka!
A meleg sós vizet azért isszák, hogy kipucoljon....vagy másfél óráig ne mozdulj a wc környéke mellöl ha iszod!Bár én saját felelősségre ajánlom csak, annyira rossz:)Nekem elegendő volt egy sima lúgosító tea, szépen kipucolt és görcsöket sem okozott!vagy egy nagyon gyenge hashajtó!
Ne igyál szénsavas üditőt, a saját érdekedben, mert marni fogja a gyomrodat!
A nap bármely szakaszában ihatod!
De amikor iszod, abban az időszakban ne egyél, hiszen a neera helyettesíti a kaját!
Több féle kúra van....a sziruppal kapcsolatban!
Valaki úgy csinálja, hogy például délután 15 után már csak Neerát iszik, de ebédel és reggelizik!
Valaki pedig olyan elvetemült és kitartó mint például Mona vagy én, hogy 10 napon keresztül semmi mást nem juttatunk be a szervezetünkbe, a neerán,vizen és gyógyteán kívül!Természetesen ezesetben a hatás sokkal jobb, méregtelenítés és fogyás tekintetében is!
Remélem segitettem, bátran fordulj hozzám ha valamiben még segítségre lenne szükséged!:)
Sziasztok! Ma végül megvettem a szirupot. Most iszok majd belőle először. Olvastam hogy többen is írták, hogy sós vizet isznak reggel. Azt kell?
És mindegy, hogy a nap melyik szakában iszom a szirupot? Elolvastam a Neera oldalát de még így is van egy csomó dolog amit nem tudok. Pl szénsavas üdítőt lehet-e inni, és alkoholt gondolom nem? Légyszi válaszoljon valaki! Köszönöm :D
Köszönöm Blondytta!Ez az utolsó nap már teljesen padlóra küld:)
úgy kívánom az ízeket, hogy nem is tudom elmondani:)
Gratulálok Mesita!
Nagyon ügyes vagy!
A kajával csak fokozatosan. Én első nap csak grapefruitot ettem ebédre, az nagyon jól esett + aszalt gyümölcsöt reggel+este.
Második nap már zöldséglevest is, viszont harmadik nap ettem egy kis lecsót (csak zöldségeset, semmi szalonna, kolbász stb.).
Egyszer ettem kakaós tekercset, de rögtön felfújódtam tőle, úh. most már kerülöm a ezeket a kajákat! :D
Kitartás még a befejezéshez!
Mesita, egyiket se edd első nap. Szóval első nap csak gyümölcslé, legjobb volna saját facsarású. Második nap ehetsz egy kis főtt zöldséglevest ebédre, este nyers salit .
Harmadik nap is ilyesmiket, este egy kis darab pirítóst. Első héten próbáld kerülni a kenyér, tésztaféléket, és lehetőleg a húst is. Ja meg a cukrot teljesen kerüld. Ha nem megy akkor a negyedik nap esetleg levesben főtt pipi husit. Harmadik nap este lehet joghurtot vagy kefírt. Próbáld meg megtervezni legalább 4 napra a kajád, és ahogy telnek a napok, úgy erősödnek a kaják is. Csak ügyesen, még a következő hétben is fogyhatsz, és átáll a szervezeted, egy másmilyen étkezésre. figyelj a tested jelzéseire. Írd meg, hogy sikerült:)
Mona!
Segíts kérlek egy kicsit...
Joghurt,leves...mit ajánlasz még és hány napig szükséges ilyesmit enni,mikor ehetek meg például egy pogácsát?
9. nap reggeli mérlegelés -6,5 kg.
Mostmár a mai meg a holnapi napot fél lábon is kibirom!
Látványos a fogyás, de egy biztos, életem leghosszabb 10 napja volt ez!!!!
Őrült nagy önmegtartóztatás,akaraterő.....
Ember legyen a talpán a feladat elött....és ez nem rémísztgetés,mert meg lehet csinálni...nyilván...!Ismerek olyat aki a 40 napot csinálta végig...!Sikerülhet, de nagy meló...!
Hildeg,ha elég kitartó vagy minden rendben lesz, sok sikert kívánok neked!!!
Neked is Mona az októberhez:)
Hajrá:)
Én októberben meg akarom ismételni.
Akkor igyál, mindig igyál, ha éhes vagy. Óránként ha megiszol egy 2 dl pohárral, elmúlik az éhséged.
És fogyjon is el az üveggel.
Szia Mesita!
Én 6 kg-ot fogytam a 10 nap alatt, de centiben látányosabb volt, és a bőröm is sokkal szebb lett, pedig én már 40 felett vagyok. Pár kg vissza jött, de érdekes a ruháimon annyira nem érzem. Én most híztam kicsit vissza, de ennek oka van. Bírd ki azt a pár napot, nagyon ügyes vagy. Egyébként a 17 éves lányom is megcsinált 10 napig.
8. nap reggeli mérlegelés: -6kg
gyerünk gyerünk.....mindjárt itt a 10. nap...azaz a szerda:)
Igen csak inni kell, és ki lehet bírni! :D
neeraponthu-n el tudod olvasni mi is ez.
Sziasztok!
Na én 7 napig bírtam, mert a hétvégén utaztunk.
4 kg ment le, de centikben nagyon látványos!
Ebből nem egészen 1 kg jött vissza, mivel hogy eszek és újra van cucc a bélésemben. :)
Ami megmaradt, hogy rengeteget iszok továbbra is! Ez nálam nagyon jó, mert hihetetlenül keveset ittam eddig.
Viszont elmúlt a derékfájásom! :D
Kitartás!
Sziasztok! :)
Olvasgattam amiket ide írtatok és kíváncsi vagyok hogy hogy is működik pontosan ez a Neera léböjtkúra. Egyáltalán nem szabad enni semmit, és csak inni kell? Még sosem hallottam eddig erről a Neera-ról.