Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia Szilvi! Tavasszal a 10 nap alatt négy kg ment le rólad!? Azért az sem rossz. :) Nekem múltkor a 4 nap alatt ment le 3, de mint már írtam , be kellett, hogy fejezzem :(
Amúgy tudja valaki, hogy pl. a Juharszirupot pl. Nyírfacukorral vagy Norbi édesítővel lehet-e helyettesíteni, mert az igazat megvallva, 3000 Ft egy kis üveges juharszirup és az nem túl sokáig elég. Kb. 3 napig.
Szia Melinda!
Elvileg a 10 napot tűztem ki célul, mert tavasszal is azt csináltam meg. De most gondolkozok, hogy 5 vagy 7 nap legyen, mert a hatás az nagyon jó, de a nyelvemen látom, hogy nincs is annyi méreg bennem már mint tavasszal. Ez a 3.napom, de simán bírom! :-) Nekem a fő cél a méregtelenítés,úh.most nem is mértem meg magam! Tavasszal 4kg ment le és nem hiszem, hogy vissza jött volna, mivel azokat a nadrágokat,amit 2 évig fel se tudtam venni, azokat simán használom még most is! Igaz én tornázok is rendszeresen mellette! De a legjobb az egészben, hogy onnan égeti a zsírt, ahonnan tényleg kell! Nekem a combomból, ahonnan sose tudtam fogyni! :-) Úh.még agyalok rajta, hogy hány napig csináljam! Te hány napra tervezted?
Szia. Ezekszerint te 7 kg körül fogytál?Tényleg annyira látványos a fogyás? :)
Nekem a hasamon kezdett el a legjobban meglátszani, a combomon és az arcomon.
Sziasztok
Már régebb óta olvasom a forumot, de most jutottam el odáig, hogy regeljek és írjak bele :)
Én már elkezdtem három héttel ezelőtt a kúrát, 4 nap alatt 3 kg ment le, úgy, hogy azért én ettem is mellette, gyümölcsöt-zöldséget és fehérjét....de hétfőtől újra kezdtem és most megint csinálom. 1,5 kg ment le azóta, és azért ettem megint mellé, joghurtot, almát, kefírt stb.
Úgyhogy majd beszámolok, hogy hogy fogok haladni :)
A terv, szeretnék október 24ig, egy 20 kg-t ledobni. 108-ról indultam....
Szurkolok mindenkinek, aki szintén csinálja és sok sikert, kitartást :) és szép napot!
Szilvi!
Szerintem semmi probléma vele...
Azt írják, gyógyteákkal kísérheted a kúrát!
Innentől kezdve szerintem bátran igyad, bár kérdezz meg másokat is, ez az én véleményem:)
Én lúgosító teát és kamillát ittam mellé!
Sziasztok!
Hétfőn kezdeném a kúrát ismét (tavasszal csináltam meg először)! Esetleg lenne kedve valakinek csatlakozni? :-)
Detti!
Ha nem vagy jól, igyál nagyon sok vizet!
Nekem az segített!!!!!ne csak kortyolgasd, húzz le vagy fél litert egyszerre!
Sziasztok!ÉPn ma kezdtem a kúrát van bennem némi félelem ,mert amikor utoljűára kipróbáltam a 3.napnál naon rosszul voltam (hányinger,fejfájás stb.)bennem van az élmény még.
Rossz ugy végig csinálni hogy a környezeted nem támogat sőt.....!
Üdv:Detty
Hát akkor majd összeütök valamit!:)
Köszi a tippet!Megyek mert pakolunk.
Jó hétvégét neked!Jövőhéten beszélünk:)
puszi
de ne főzelék, csak párold. Ne legyen benne liszt.
esetle gazt próbáld meg, hogy a párolt borsóból turmixolj valamennyit össze a levével, és önts hozzá tejet, és a maradék borsót, úgy forrald össze. Szerintem finom, és lisztmentes. Zöldségkrémlevst is csinálhatsz így, vegyesen raksz bele amid van, abba lehet kevés krumplit, hogy sűrítse, ízesíted, összeturmixolod, majd felengeded annyi vízzel, hogy krémleves sűrűségű legyen. Finom reszelt sajttal:)
Reggel mikor méreckedtem fél kilóval több voltam!
:(
Akkor borsófőzelék?
Csak ez van most itthon azért kérdezem, mert délután utazunk el vidékre, hogy elötte mit érdemes egy kicsit tömni:)
Ó, hát vannak itt a hoxán, akik sokkal ügyesbben csinálják, nézegesd a naplókat. De én ennek az eredménynek is örülök, mert az enyém, és én értem el:)
És Te is ügyes vagy, és leszel is.
Nagyon klasszak az eredményeid,tényleg irigylésreméltó!
Igyekszem követni ezt!!!!
Szia Mona!
Este rosszul lettem, hányingerem volt és levert a víz, nem tudom mitől lehetett...
Ma már ittam gyümlevet, és ettem egy natur joghurtot rostokkal.
Szerinted ehetek ma már egy kis főtt krumplit?
Teljesen jó a menü amit felsoroltál.
A két 90 napostól 13 kg lement, amit megfejeltem a neeraval. Októberben 90 kg voltam, le ment 78-ra, a neera után 72 voltam ha jól emlékszem, vissza ment74 valamennyire, a nyaralás, szabadság alatt vissaz, majdnem 80, de ma reggel már 76,7 voltam. Folytatom tovább amit csinálok, egy hét alatt lement 3, ma gyümizni szeretnék, majd meglátom meddig tartok ki. Eddig dinnyét ettem, most egy kis nektarint majszolok.