Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
3006. tejbegríz (válaszként erre: 3003. - Csernag)
2011. szept. 24. 02:14

Szia,

Én csak a méregtelenítés miatt csináltam, ezért sem ment le több, mert azt hiszem 56-57 kg voltam a kezdésnél.... ja 167cm vagyok. Nekem az 55 kg az ideális súlyom azt tartom. Persze vannak időszakok mikor megennék egy lovat pl. a "pirosbetűs" napokon....meg télen...van, hogy 2-3 kiló felszalad de azt igyekszem rögtön leadni, mert könnyebb mint ha később az évek alatt sunyin lerakódott 10kg-ot vagy annál is többet kellene leadni.

Azon kívül meg több kolléganőm csinálta már. Egy közülük rendszeresen csinálja egy évben 1 vagy 2 alkalommal a 10 naposat (én is tőle hallottam :-) )szokta és róla általában 8kg szokott lepattanni, és ő sem túlsúlyos csak kicsit husibb....65kg körül van amikor kezdi valamivel alacsonyabb nálam...

De tényleg végig kell csinálni, mert mindenkinél más a hatás!!! Nem vagyunk egyformák és csak akkor derül ki, hogy használ-e és ha igen mennyit ha kipróbáltuk, végig csináltuk! Hajrá mindenkinek, kitartás!!!!

3005. csernag
2011. szept. 23. 20:30
Nemsokára vége az első napnak! Mindjárt éhen halok. Ugyanolyan éhes vagyon, mintha nem is innám a lötyit :(. Remélem holnap könnyebb lesz.
3004. Mona6908 (válaszként erre: 2993. - Mohapamacs)
2011. szept. 23. 20:07
Na ugye, mondtam:)))))
3003. csernag (válaszként erre: 3002. - Tejbegríz)
2011. szept. 23. 15:39
Szia! Csak 4 kiló ment le 10 nap alatt???? Mennyi volt a kezdő súlyod?
2011. szept. 23. 14:35

Sziasztok,

Egyszer kb.2-3 éve nyáron én is kipróbáltam igaz nem fogyás hanem méregtelenítés céljából. Én akkor jól belecsaptam a lecsóba 10 napos kúrát csináltam. A szervezetem nyugtázta, hogy teljesen rendben vagyok belül, nem igazán van mit méregteleníteni. Alig volt székletem már az elején is, pedig én ittam a senna teát ( igaz csak az első 2 nap, mert iszonyatos görcsök közeppette volt hasmenésem...) ez jelzi, hogy a belekben nincs lerakódás! Szóval akkor eredményes a dolog ha már egyáltalán nincs széklet, ill. csak az a vizes cucc távozik amit megittatok. Innen indul el igazán a dolog. Ezért jó ha hosszabb ieig csináljátok. Mondjuk én akkor a kínok kínját éltem át, nagyon nehéz volt megállni evés nélkül és volt olyan, hogy megrágtam a vajas kalácsot és kiköptem ( bocsi ) ! Úgyhogy megfogadtam, hogy egyszer volt budán kutyavásár és soha többet nem csinálom! Ezt azóta is betartom. Én akkor 4kg-ot fogytam a 10 nap alatt és rögtön 2 nap után visszajött 2 kiló, majd a másik 2 is! Egyébként ez mindenkinél így lesz akin sok a súlyfelesleg az induláskor és a kúra után visszatér az eredeti evési szokásaihoz. Csak akkor marad eredményes ha utána odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik. Sok sikert mindenkinek!

3001. tejbegríz (válaszként erre: 3000. - Csernag)
2011. szept. 23. 14:15

Szia,

Nem jó az ötlet, illetve az ötlet jó csak az a gond vele, hogy nem véletlen van így kitalálva a mennyiség. Ugyanis ha kevesebb szirupot teszel bele akkor kevesebb tápanyag kerül a szervezetedbe és ezáltal éhesebb is leszel! De persze kipróbálhatod, az nem kerül semmibe. :-)

3000. csernag
2011. szept. 23. 12:34
Arra gondoltam mi lenne, ha csalnánk egy picit azzal a 1,5 dl sziruppal és csak 1 decit tennénk a vízhez? Így elég lenne 5 napig.És a 10 napos böjt kijönne 2 dobozból és nem kellene 3at venni. Próbálta így valaki?
2999. csernag
2011. szept. 23. 12:05
Szia Mohapamacs! Centizés volt, de csak a csípőmön, mert igazából ez a kritikus és legnehezebben fogyó testtájam :D. Kicsit mintha fájdogálna a fejem, de nem vészes. Éhes nem vagyok,de tudnék enni. Természetesen nem fogok.Örülök,hogy rászántam magam erre a kúrára. Remélem kielégítő lesz az eredmény.
2011. szept. 23. 11:51

Szia csernag! Első napon én sem tudtam mérni, de a későbbiekben erőt adott látni az eredményt. Szerintem még centivel is megérné visszajelezni magadnak. :)

5. nap: reggel: 71,8, 2 most délben 71,4, szóval várom a holnapot! :)

2997. csernag
2011. szept. 23. 10:24
Ma megvettem a neera szirupot,a citromot és a cayenne borsot. Elkészítettem a napi adagot és most is azt kortyolgatom. Nem nevezném finomnak de nem is rossz. Nagyon kíváncsi vagyok hogyan is fog ez müködni. 7 napot tervezek de majd meglátjuk. Nem tudom magam megmérni,ugyanis tönkrement a mérleg. De ettöl még minden nap írni fogok ide a tapasztalataimról. Most kb. 67 kilo lehetek. Sok sikert mindenkinek!!!!!
2011. szept. 22. 21:06

Köszi! :)

Hajrá csernag, drukkolok!

Flitter! Neked is gratula, bárcsak már én is ott tartanék. A mai nap nagyon könnyen ment, tornázni nekem is kellene, de mostanában kicsit feladtam. Volt egy szalagsérülésem, azóta sem 100% a gyógyulás, és nem találok semmi olyan tornát, ami hatásos, és nem kell hozzá 100%-os boka :S

2995. Flitter
2011. szept. 22. 20:08
elkezdem a tornát :)
2994. Flitter
2011. szept. 22. 20:08
Mohapamacs ügyi vagy!!! Gratula. én 4. nap után abbahagytam, de nem jött vissza csak fél kiló. :) úgyhogy most már elkedzem a to
2993. csernag
2011. szept. 22. 18:25
Sziasztok! Sok jót olvastam erről a Neera kúráról. Holnap én is szeretném elkezdeni. Gratulálok mohapamacs!
2992. Mona6908 (válaszként erre: 2991. - Mohapamacs)
2011. szept. 21. 12:27
:))))
2011. szept. 21. 12:09

De aranyos vagy! Köszi a bíztatást, nagyon jól esik. A család úgysem nagyon támogat,sajna.

Nem adom fel, most indulok a második dobozért. ;)

2990. Mona6908 (válaszként erre: 2989. - Mohapamacs)
2011. szept. 21. 11:49
Igen. És akkor másnap reggel lényegesen kevesebbet mutatott...Ne kenődj el, és főleg fel ne add:)))
2011. szept. 21. 07:40

Kicsit el vagyok kenődve. Mai mérleg 73,6. :( Több, mint tegnap, pedig mindent betartottam. Szülinapi ünnepség volt nálunk tegnap, nagynéném meghívott bennünket vacsorára, meg almás pitére. -Tök büszke voltam magamra, hogy kibírtam, de ezek szerint semmi haszna... -Jó, jó, tudom, hogy azért volt, de akkor is el vagyok csüggedve :(

Jártatok így ti is?

2988. Flitter (válaszként erre: 2987. - Mohapamacs)
2011. szept. 20. 18:14
Szia mohapamacs! köszi szépen :) Én csak egyszer ittam sós vizet még a kúra első napján, és csak épp hogy 3-4 korty ment le, egyszerűen nem bírom meginni. :S Egyébként nagyon érdekes hogy a 3. és 4. napon is volt székletem pedig nem ittam semmiféle hashajtó teát. lassan vége ennek a 4. napnak is és úgy érzem, hogy holnap még megcsinálom de utána abbahagyom. így is büszke vagyok az elért eredményemre :) 3 napot terveztem, már így is túlszárnyaltam a tervem :)
2987. mohapamacs (válaszként erre: 2985. - Flitter)
2011. szept. 20. 11:32

Szia Flitter!

Gratulálok! Ma én is rávettem magam a mérlegelésre, hogy mégis legyen mihez viszonyítani: 73,5. :S

Mennyi sós vizet iszol? Egy blogon egy litert olvastam, + este a teát. Mivel ez egy méregtelenítő kúra, azért kellene, hogy legyen valami salakanyag.

Tegnap nekem kimaradt a sós víz, most éppen azt ízlelgetem, holnap is iszom és írok, itt mi a helyzet. :P

Szép napot nektek, hajrá!!! :)

2986. Flitter
2011. szept. 19. 22:20
Na megmértem magam: 63,5-ről 60,5-re fogytam. :) Nagyon jól érzem magam.. ez a 3. nap nagyon könnyen ment, könnyebben mint a 2.
2985. Flitter
2011. szept. 19. 17:27
Ja és lenne egy indiszkrét kérdésem a kúra elkezdőihez: nektek van mindennap széklet? Mert írja a Neerás könyv, hogy nagyon fontos a mindennapi bélmozgás. Nekem ehhez képest csak most a 3. napon volt. Bár nem tudom mit kell kiüríteni, ha nem is eszik az ember :D Ittam sós vízet is, de nem tisztított ki (azt még első nap ittam). Nem tudom ki hogy van vele, de jó lenne tudni, hogy akkor most csak nálam van hiba vagy mindenkinél ez gondot okoz :D
2984. Flitter (válaszként erre: 2983. - Mohapamacs)
2011. szept. 19. 17:24
Mohapamacs, hajrá neked is!!!! Sok sikert a kúrához! :)
2011. szept. 19. 16:18

Sziasztok!

Végigjártam pár bioboltot és drogériát, nálunk a két betűs drogériában volt a legolcsóbb a szirup. kb: 6200Ft -500ml.

Én is ma kezdem a böjtöt, kb 75 kilóról indulok, nem merek ráállni a mérlegre egy ideje :(

Kis szédelgés azért van, igaz ma még csak vizet ittam eddig. -Mostanra sikerült beszerezni. :)

2982. Flitter
2011. szept. 19. 13:26
Sziasztok! Ma van a 3. napom. Eddig jól bírom, nem vagyok fáradt nem is vagyok különösebben éhes, fejfájásom és szédülésem sincs. Én 63,5 kilóról indulok, most nem mérem magam, majd este. Kíváncsi vagyok mennyi leszek. :) Bár tapasztalatom szerint mindig másnap van látványosabb fogyás. :) Nem tudjátok egyébként, hogy hány kalória lehet egy napi adag (2 liter)?
2981. Melinda1980 (válaszként erre: 2980. - Mona6908)
2011. szept. 19. 09:51
...hat az gaz :( Az Auchanban 2800 Ft egy kis üveges juharszirup, ami két alkalomra elég :/
2980. Mona6908 (válaszként erre: 2979. - Melinda1980)
2011. szept. 19. 09:23

Nem lehet helyettesíteni, másban nincsenek meg egy ilyen böjthöz szükséges ásványi anyagok, és nyomelemek, mint a juharszirupban.

a cayenne-borsot helyettesítheted gyömbérrel, ugyanaz a hatása. Van akinek jobban is ízlik.

2011. szept. 19. 09:16

Sziasztok.

Megírja valaki, hogy a juharszotupot lehet e valami mással helyettesíteni?

Én pl. Nem kaptam cayanni borsot és rendes egész chilit morzsoltam bele..., az előző kúra kezdetekor, de pénteken tudtam venni öroltet.

Köszi a drukkot :)), én is szorítok mindenkinek.

Én 106 kg-rol indulok.

2978. Flitter (válaszként erre: 2975. - Melinda1980)
2011. szept. 18. 15:30
Melinda!!! hajrá neked is!!! Ki kell bírnunk :) a cél érdekében mindent! :)
2977. Flitter
2011. szept. 18. 15:29

Sziasztok! :) Túl vagyok az első napon. Tapasztalataim: 63,5 kilóval kezdtem most vagyok 61,5. A jól beígért lepedék nekem is megjelent a nyelvemen, amely jól konstatálja a méregtelenítést :) Ezenkívül igazából csak annyit tudnék még mondani, hogy mindenkinek ki kell próbálnia legalább egyszer ezt a módszert. Nagyon nagy önfegyelem kell és nagyon is igaz a mondás: MINDEN AGYBAN DŐL EL!

Éhséget egyáltalán nem érzek, viszont az agyam folyamatosan azt sugallja, hogy ennem kell. Ugye nincs meg az az érzet, hogy beleharapsz egy finom szendvicsbe, stb így ezáltal hiányérzete van az embernek, viszont a hasunk tele van az itallal. Tehát a megoldás: be kell csapni az agyunkat :) Lassan vége lesz a 2. napnak is (igaz még csak délután fél 4 van) de tudom, hogy megfogom csinálni!!! :) 3 napot terveztem végigcsinálni, ha ezt elérem már megérte, de ki tudja, lehet tovább is sikerülne... ezt majd még meglátjuk :) ja és még annyi, hogy nagyon jó a közérzetem, nem vagyok fáradt, nincs gyengeségérzet. És még a hátfájásom is elmúlt.

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook