Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Mara :)
Nagyon sok vizet kell mellé inni, ez az ami a fejfájásomat csillapítja :)
A hányingered is a fejfájástól van, legalábbis ez saját tapasztalat. Nagyon sok vizet igyál amennyit csak tudsz.
Én minden nap megiszok legalább 2 bögre kamilla teát, az nyugtatja a gyomrot. Ehhez jó a csipkebogyó tea is stb...de nekem a kamilla nagyon bevált, csillapítja a gyomorégésem.
Válaszoltam a privát üzenetedre is, írj ha van valami :)
Na...lassan lassan a 3. nap végén....a fejem hol fáj, hol nem....
Már ma reggel imádtam belenézni a tükörbe, a hasam elkezdett laposodni!
Hajrá csajok :)
Köszi az erőt! :)
Igazából elmúlott a kávévágyam, sőt az éhségem is.
"Nasizni" fogok szerintem, mert már most unom a lötty ízét, és a fickómtól kaptam egy üveg búzafűlevet, ami nagyon finom. Abból kortyolgattam néhányat, és erőt adott a folytatáshoz. Örülök, hogy az éhség ilyen hamar elmúlt, így sokkal könnyebb! Már csak egy kis napsütésnek örülnék, de ezzel nem vagyok egyedül!
Sziasztok!
Nekem is ma van az első alkalommal az 1. napom. Kicsit éhes vagyok, de hát ez természetes, viszont fura, hogy fázom. Na sebaj, ennyi belefér. Érdekes, hogy az étel nem is annyira, inkább a tejeskávém inkább hiányzik, de kemény vagyok! :)
Jó olvasgatni titeket, így lehet erőt meríteni!
Nekem elsősorban a méregtelenítés számít, de persze picit a lapos has is, hiszen a hónap végén lesz fellépésem, szeretnék csinos lenni a ruhámban!
Sziasztok!
Egy kicsit el voltam tűnve mostanában, de jelentem sikeresen túl vagyok a 10 napos kúrán 3. alkalommal is. Mínusz 6 kiló és szuperul érzem magam!Persze húsvétkor visszajött 1-2 kiló, de csak óvatosan ettem-ittam. Ma láttam a helyi zöldségesnél rendkívül olcsó, szép, lédús citromot. Mintha valami jelzés lenne, nem gondoljátok?:) Úgy érzem, még meg bírnék csinálni néhány napot, úgyhogy belevágok mégegyszer, függetlenül attól, hogy alig pár napja hagytam abba az előzőt. Hallottam olyanról, aki 30 napig csinálta. Szerintem az elég extrém és nem is tartom túl egészségesnek. Úgy gondolom, figyelnünk kell a testünk jelzéseire, és nekem most azt jelzi, hogy "még"!
Na, én jelentem a tegnap tök jól ment...volna ha nem kapunk egy husvét hétfői meghivást a szomszédba, franciasalival, sonkával, és egy cider sörrel. Muszály volt elmenni! Bocsi, és gyenge is voltam. Úgy voltam vele, oké, kezdem ma, kedden inkább, ugyis tegnap még elvileg menzeszem utolso napja volt...
Úgyhogy ma az 1. nap megint, nagyon éhes vagyok, Megittam egész nap az adagom, most teázom, menni kell hamara lefekudni aludni, szerintem ez a kulcs, mert ha tv zel, kaják, ha netezel, kaják hirdetései...Csábítanak.
Kicsit félek, hogy nem fog torténni semmi ... de megcsinálom, komolyan!!!
Swenson!
Én szintén így kezdtem 2 évvel ezelőtt.
30 kilótól kellett megszabadulnom, azóta lement 20kg.
2-3 kiló ingadozik föl-le állandóan.
még az utolsó 10-est kell lenyomnom ami már nagyon nehéz, de megcsinálom.
Az én tervem az volt, hogy megcsinálom a neerát (sikerült is 10nap alatt mínusz 8 kiló )
majd fogyókúrázok és ha úgy érzem megállt a dolog, előkapom újra a neerát.
Most ennél az időszaknál tartok. Ma van az első napom!
A neera elsőnek, kezdésnek, még ha drasztikusnak is tűnik nagyon jó mert hamar jön az eredmény, látod a tükörben és akarni fogod a folytatást!
Hidd el, én végigcsináltam!
Sok szerencsét!
Ha gondolod olvasgasd a naplómat, de ne az elmúlt pár hetet mert az szenvedés :))) lapozz előrébb!
sok sikert :)
Lujza!
Holnap kezdem a második neera kúrámat.
Nem nem eszek semmi mást mellé!
2 liter neera, 2 liter mentes víz, 1 liter tea!
Kicsit félek mert az elsőnél itthon voltam, most már dolgozok, így talán nehezebb lesz, de sikerülnie kell!!!!!!
Hajrá mindenkinek!
A naplómban írom a napokat ha valakit érdekelnek a tapasztalatok!
Ismét 8 kiló mínuszt remélek mint első alkalommal!!!!:)
Szisztok!
Én MA KEZDTEM, azaz ápr. 1.
Én 57 kg vagyok, jön a tavasz, méregteleníteni szeretnék, és főleg a fogyást beindítani, mert 51-2 voltam mindig is.
Én 7 napig csinálom, beszereztem az italt, eddig még sosem sikerült végigcsinálnom, de most nem akarom elpazarolni és megcsinálom.
Én mindnen napra tervezem a 45 perces Zumbát, 45 perc ellipszis trénerezést, és nyomom a cellulit elleni krémet a derekamra, és hullahuppozok az úszógumi ellen.
Mellette 2x fél l tea (menta, kamilla) és 2x fél l csapvíz, plusz a 2 l Neera.Tehát napi 4 l folyadék, csak kiürül..
...mivel én nekem nem megy le reggel a sós víz...úgyhogy én nem hashajtózom. Pisilek egy nap ezerrel, én nagyon remélem hogy a sósvíz nélkül is sikerülni fog. Úgy vágyom rá hogy sikerüljön, mint valami csodára. Nagyon elszánt vagyok most. És semmmmiii kaja, semmi elcsábulás és csalás...!!!
Sziasztok!
Ma kezdtem a neera kúrát, mert 30 kilót kellene fogyjak, es úgy gondoltam, ez jo kezdes lenne nemcsak mert a minusz kilók lelkesítenek, hanem mert a meregtelenítes is elöbre visz. Minden tamogatásra és tanácsra szükségem lesz... Itthon van egy gyerköc, 5 éves, férj, 2 kutya, meg kert haztartas, es persze dolgozom is rengeteget... Ugyhogy nem konnyü... Van valaki aki hasonlo helyzetben kezd fogyózni, vagy aki mar le is fogyott?.... Minden érdekel...
Szia!
Megvan még ez a szirup, mert engem érdekelne!
:)
Ha igen hol lehetne átvenni??
Te is iszod? Hogy bírod meginni? És nem eszel mellé semmi mást?
Husleveslét sem lehet hozzá enni?
Sziasztok
ma kezdtem ezt a kurát, eddig 2x2 dl-t ittam meg belőle.
Hogy bírjátok meginni? sztem rém rossz:(
Sok-sok vizet iszom mellé, gondolom azzal nem ártok.
Nem jó, ha nem ürül ki a salakanyag. A mérgek visszaszívódnak. Mivel nincs szilárd táplálék, magától nem is indul be, amíg böjtölsz.
Reggel keserűsó, vagy este senna, vagy mályvatea kell. Kinek mi válik be. De igyál valamit, aminek van hatása!
Egyébként gratulálok, a 4. naphoz! Kitartást! És sikert hozzá! :)
Sziasztok!
Én a 4. napomat taposom. Olyan kérdésem lenne, hogy a salakanyag mikor kezd távozni a szervezetemből? Normális, ha tegnapig nem? Ma a cél érdekében keserűsót ittam...a hatás nem maradt el. De mindennap innom kell, vagy előbb-utóbb beindul magától is?
Köszönöm a választ.
Annie!
Hogy megy a kúra?
Szia! Köszi Mesita a magyarazatot, én nem vagyok nagyon fajos, meg csak 2 nap fog beleesni! Nagyon gratulálok a -20 kilohoz, eszméletlen teljesítmény!!
Annie, te elkezdted? Hogy bírod? Nekem ma van a 4. napom, tegnap volt ( az elso) holtpontom! Egyelőre csak 2 kiloval vagyok kevesebb, de van meg időm :)