Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia Eci63!
Nagyon szépen köszönöm a hanganyag javaslatod. Pár éve elmentem agykontroll tanfolyamra, ideje a cél érdekében megint jobban használni, az ott tanultakat.
Én végül holnapig csinálom a kúrát (7 napos), hétvégén szép lassan vissza vezetem magam, az előírásoknak megfelelően, de mindenféle képpen oda fogok figyelni az étkezésre. Eddig is update szerint étkeztem az utóbbi hónapokban, de valamiért nem volt kielégítő. Most már kalóriát is számolok hozzá. Ha így haladok, akkor most már tényleg lesz látszata, nem úgy mint eddig.
A kúra első napjai könnyebben teltek mint gondoltam volna, a tegnapi nap (5.) volt a mélypont. Ráadásul párom főzött, isteni illatok kisérték tevékenységét! Este pedig hivatalosak voltunk nyársalásra. Büszke vagyok magamra, mert a kúra kezdete óta ki voltam többször is téve kisértéseknek, mégis megálltam és abszolút, semmivel nem vétkeztem. Pedig rá akartak beszélni, hogy na egy harapásnyi még nem nagy dolog, de nem engedtem a kisértéseknek. 10 naposra terveztem, de már a 7 is szerintem nagy dolog, főleg miután nem gondoltam volna magamról, hogy ki fogom bírni, de ez is csak azt bizonyítja, hogy most mennyire elszánt vagyok. Pajzsmirigyem alul működik, de úgy döntöttem, már csak azért sem engedem, hogy legyőzze az akaratomat, már pedig szeretnék egészségesen étkezni, és pár kilót ledobni. Igazából 8 kiló, szerencére még több 10 kilóról van szó. Gondoltam egy ilyen tisztítókúrával megalapozhatom az életmódváltásomat, bár ahogyan már említettem, már jó ideje azon az úton haladok. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Szia Tothy,
Sok sikert és kitartást neked is javaslom Domján László Fogyás mobillal hanganyagát!
Szia Floriva,
Én végül nem csináltam végig, a 3-ik napon leálltam, egy baleset miatt, de erősebben el kezdetem sportolni és sokkal tudatosabban odafigyelek, hogy mit eszem!
Kerülöm a vörös húst, tejtermékeket...amiket a lightos Neear kúra írt és reggelente csak Neerat iszom. Leadtam 3 kg-t és nem is jött vissza.
Szerintem arra jó ez a kúra, hogy feszegeted a határaidat és rájössz mire is vagy képes! Miután végigcsinálsz / legalább pár napig tartasz egy ilyen kúrát,már egész más lesz a viszonyod az étellel és tudatosan figyelsz arra mennyit és miket eszel.
+
Ajánlom mindenkinek Domján László vonatkozó hanganyagát: Fogyás mobillal(agykontroll)!!!
Sok sikert a formálódáshoz testileg és lelkileg egyaránt!
Szia!
Nem vagyok nagy szakértő, én most csináltam meg harmadszor. Nálam a bőr letisztulása /feket közepű mitteszerek eltűntek/ a . nap után volt látványos. Én rendszerint ekkor kezdem el érezni azt, hogy tele vagyok energiával.
Sziasztok kedves Neerázók!
Új vagyok a fórumon, egyeltalán az egész Hoxán. De muszáj volt regisztrálnom, ugyanis én is léböjtölök. Akarok róla beszélni.. :) Immáron a 6. napomnak lesz vége ma. Jól vagyok. Egyszer nagyon régen, megpróbáltam végigcsinálni a programot, fogyás céljából. Azóta sokat változott velem a világ, én is változtam benne. Csalogattam és úgy semmi értelme. Akkor dohányoztam még, a kúra közben is. Ma már nem teszem és a kúrát is pontosan betartom. Elég kemény dolgokat végigcsináltam már az utóbbi évben, a kitartásommal és önfegyelmemmel nincs már baj, így tudtam, hogy végigcsinálom. Illetve hazudok azért, mert már csak 2 napra elegendő szirupom van és nem vásárolok újabbat. Így lesz 8 nap. Nekem a 3-4. nap volt szörnyű, egyrészt mert vendéglátásban is dolgozom és nagyon melós volt a hétvége, másrészt dohányoztak körülöttem és iszonyú pipa voltam, hogy hát PONT MÉREGTELENÍTENÉK .. szédültem, émelyegtem, de nem ettem. Leginkább a bőrömön szeretnék javulást elérni, de így a 6. napon átütő eredményről ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok beszámolni. Fogytam 2-3 kg-ot, aminek szintén örülök. Én 175 cm vagyok és így most 58-59 kg. A versenysúlyom ugyan kevesebb, de ennek elérését nem a Neeratól várom. Majdnem minden reggel ittam glauber sós vizet éhgyomorra, így a "limonádé" pontosan úgy távozott, ahogy megittam.. Mikor nem ittam sós vizet, egész nap nem is volt székletem. Kvázi bélmozgás leáll, méregtelenítés döcög. Perverzióm az utóbbi 2 napban, hogy főzősműsorokat nézek.. Szóval nagyon várom már, hogy ihassak zöldségturmixot is, meg hogy egyeltalán tele legyen a piac a tavaszi idényzöldségekkel és falhassam őket. Szóval ennék már. De már csak 2 nap. Tök jól vagyok, de összességében semmilyen nagy durranás nem történt velem, pedig mindent betartok, bringával közlekedem emellet. Pár kiló lement, de azt mással is el lehet érni szerintem (gondolok itt a zöldségevésre pl). Azért ha a bőrömön az utolsó két nap sokat dob majd, akkor sokkal pozitívabban szállok ki a dologból, mint ahogy most érzem. Ehhez mit szóltok?
Nigea, Te eszméletlen ügyes vagy!!!!!! Van esetleg arra lehetőség, hogy csak beletekintsek a táblázatodba, nagyon jó ötletnek tűnik.....Mondd, a fejfájásodat, az első két napot hogyan viseled? Én eddig mindig belebuktam, jó lenne már végig csinálni.....Ma megint nekiugrottam, hogy végre ne egy-egy étkezést helyettesítsek neera-val, hanem folyamatában csináljam a kúrát. Viszont: Én biztos, hogy nem szándékozom mellette hashajtó teát, sós vízet, szenna teát inni. Csak a neera-t, illetve vízet, valamint borsmenta/csipketeát. Kérlek segíts, hogy az iszonyat fejfájással mit lehet kezdeni. Most még nem jelentkezik, hiszen csak fél 11 van, de estére fog, az biztos.
Köszi és csodás napot!
Sziasztok,
Nincs jó hírem :S
Második napom estéjén megittam a Senna teát, ahogy írva vagyon... hajnal 5-kor rohanás a mosdóba; elájulás a WC-n a hasfájdalomtól és a hirtelen riadástól; fej beverés; szemöldök felszakadás...mentő...
Nem a Neera hibája, de legyetek iszonyat óvatosak a kúra során!!!
Sziasztok!
Én is csináltam már párszor 0-ás napot, ma kezdtem el a kúrát. Látom, nem vagyok egyedül, tudjuk bíztatni egymást. Szóval akkor ma van az első nap. Munka után még angolom lesz, este írok, hogy bírtam. Kérlek Ti is informáljatok mindig, nem akarok belebukni.
Sziasztok,
Én a második napon tartok... De csináltam egy 0-ik napot is, amikor Neerat ittam és csak egy salit ettem. A legnehezebb a megfelleő időpontot kiválasztani, mert most is: péntek vendégség; vasárnap nagyi látogatás... Illetve elég komoly szellemi munkát is folytatok, ahol az időnkénti fókuszvesztés/koncentráció hiány meglehetősen hátráltat...
Éhes nem vagyok, de fáradt és fázós lettem..
Kitartást mindenkinek, csak pozitívan :-)
Sziasztok :)
Kétszer próbálkoztam eddig. Először egy napig bírtam, utána majdnem kettőig, most hétvégén egyedül leszek, úgyhogy mától ha megfeszülök is, de kitűztem magamnak a minimum 3 napot. Én kiloban szeretném látni a változást. Nagyjából tudom, hogy most hol állok a súlyommal, kiváncsi vagyok az eredményre.
Nem szeretnék kívülről jött tanácsokat adni, mert mindenknek magának kell eldönteni, belevágyni, végigcsinálni.
Szerintem, aki sikeresen végigcsinálta, senki nem vitatja, hogy ez egy jó dolog...
De az elején, ebben a jó dologban bízni... szóval, ha nem próbálta még valaki nem könnyű..
De ha próbálta is..
A szervezetünk nem mindig kész rá..
Ám ha fegyelmezni tudjuk a vágyainkat.. legyen az éhség, vagy bármi...
Szerintem is jó dolog a léböjt..
De csak akkor, hha ez tudatos. És nem kényszer által vezérelt..
Szóval, Kocsombab! Ha nem megy, ne erőltetsd! :))
Szia!
Az éhségérzettől ne félj, minimális.
Hányinger nem igazán szokott lenni, maximum ha nem iszol elég vizet, ez igaz a fejfájásra is bár az gyakoribb mert így kezdenek ürülni a mérgek a szervezetedből, ez talán egy pár órán át elkerülhetetlen.
A 6 nap a minimum amiért érdemes belevágni szerintem, az még ad is neked olyan súlyveszteséget ami nem fog visszajönni...kb. 2-3 kilót.
Nem tudom hány kiló vagy, de a 6 nap alatt kb 4-5 kilót lehet fogyni amiből 2 tuti visszajön ha elkezdesz normálisan étkezni.
Én 2 évvel ezelőtt először egyből a 10 napossal kezdem, nem bántam meg...úgy is érezni fogod magadon mennyit bírsz, meddig bírod.
A javaslatom az, hogy mindig csak 3 napi adagot vegyél meg, én is így csináltam először, aztán majd ha érzed, hogy bírnád tovább, vedd meg a következőt, így a pénzed sem bánja :)
sok szerencsét:)
Szerintem ennyi kérdéssel a tarsolyodban még ne vágj bele.
De szerintem az nagyon jó, hogy ennyi kérdésed van... :))
Tájékozódj, s, ha biztos leszel abban, hogy nncs, mi eltántorítson, mert sok ismerettel rendelkezel, szóval nem feltétlen tapasztalattal..
Nos akkor vágj bele!
Meglátod, akkor kapsz a legtöbbet az egésztől.. :))
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, pontosabban erőt meríteni belőletek :) Még sosem csináltam méregtelenítő kúrát, de nemrég hallottam a Neera-ról, és jó lenne belevágni, de kicsit tartok tőle. A méregtelenítés mellett nekem is a fogyás lenne a fontos, pontosabban, hogy elinduljon valami. Egyáltalán nem érzem jól magam a bőrömben, és ahelyett, hogy fogynék (pedig igyekszem odafigyelni a mozgásra és az evésre) inkább 1-1 kilók jönnek még fel rám. Már nagyon elkeserítő.
Olvasgattam, amiket írtatok itt. A legjobban attól tartok, hogy csak munka mellett tudnám csinálni, és gondolom elég kellemetlen mellék hatásai is lehetnek (itt elsősorban a gyakori mellékhelyiség látogatásra gondolok :)). Illetve többen írtátok a fejfájás, hányinger, szájszag dolgokat...
Biztos nagyon nehéz végig csinálni az éhség miatt is, nem tudom, mennyire bírnám ki, persze muszáj lenne.
Azt olvastam, hogy ha először csinálnék ilyet, nem tanácsos 10 nappal kezdeni. Mit gondoltok arról, ha 5 napossal próbálkoznék meg?
Még nem szereztem be amúgy a hozzávalókat, valami olyan dátumot próbálok kitűzni, amikor a legideálisabb lenne ezt megcsinálnom.
Köszönöm előre is a segítségeteket!