Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
3576. Julianne (válaszként erre: 3575. - Bnoi7525)
2013. máj. 13. 22:39

Szia! Koszi a valaszt. Igen ittam, a 2. vagy 3. napon mar nem is volt gond. Nem Magyarorszagon elek, ezert nem tudtam mit csinaljak, de a 2. naptol kezdve mar nem jelentett problemat a sos viz ivasa, megszoktam vagy mi.. :)

Ez a kura, nagyon sok mindenre jo, mintha kicserelodtem volna, annak ellenere, hogy en nem 10 napig csinaltam. Realizalodott bennem, hogy mennyi szemetet ettem, na es a mennyisegek is.. Rossz belegondolni.. Arrol nem is beszelve, hogy majdcsak 4 kilot vesztettem es most mar nagyon odafigyelek arra, hogy mit es mikor es mennyit eszek es ez annyira jo erzes!

3575. bnoi7525 (válaszként erre: 3560. - Julianne)
2013. máj. 13. 15:14
Szia, este iszol szennateat vagy valami hashajto hatasu teat? Attol reggel elmeletileg nem gond wc-re menni. En nemreg vegigcsinaltam ezt a kurat, egy -ket reggel ereztem ugy, hogy kell extra segitseg, es az epsom sos viz segitett. Gyogyszertarban lehet venni, egy liter langyos vizbe 2 teaskanalnyi kell. Nincs olyan rettenetes so ize es nalam 20 perc alatt mukodott.
2013. máj. 13. 12:28
Sziasztok! Újra elkezdtem a kúrát. Hihetetlen, de pontosan egy éve csináltam utoljára. Akkor nagyon könnyen ment, hát nem tudom most hogy lesz. Remélem most is sikerül!
3573. Annie1130
2013. máj. 11. 22:21
Szia!Igen, már végigcsináltam egy párszor. Belőlem is nagyon jó dolgokat vált ki. Először is büszkeséggel tölt el az érzés, hogy egy nagyon nagy koncentrációt igénylő dolgot véghez vittem, jó érzéssel tölt el a tudat, hogy bármire képes vagyok, amit csak el szeretnék érni, boldoggá tesz a tudat, hogy jót teszek magammal. Ahogy tisztul a szervezetem, úgy érzem,a lelkem is tisztul a hétköznapokban felhalomozódott stressztől, eseményektől.
3572. Julianne (válaszként erre: 3571. - Annie1130)
2013. máj. 10. 23:47

Szia! Koszonom a valaszt! Igen, igazad lehet, eleg sokat olvasok en is utana dolgoknak.

Te tobbszor vegigcsinaltad mar a kurat?

En olyan boldognak erzem magam, hihetelen mit ki nem valt az emberbol egy ilyen kura!

3571. Annie1130 (válaszként erre: 3567. - Julianne)
2013. máj. 10. 06:53
Szia!A kùra szerintem akkor a leghatékonyabb, ha abszolùt bem térünk el tőle.Ennek a kùrának pont az a lényege, hogy rövid idő alatt megváltoztatja a szervezet kémiáját, és ezáltal ki tud tisztulni.Jò dolog a céklalé, meg mindenféle friss lé, de az másképp hatna a szervezetre.A táplálékkiegészìtőket és mindenegyéb kemikáliát is kerülni kell, hiszen azok is befolyással lehetnek szervezetünk természetes működésére.Ilyen rövid idő alatt nem tud vitaminhiány fellépni.C-vitamint meg ugye a citromlével megkapjuk.A kùra alatt érdemes még arra is odafigyelni, hogy külsőleg is csak természetes anyagokkal érintkezzünk.A tusfürdőben, krémekben, parfümökben, stb. rengeteg méreg van. Nem rég olvastam angolul egy megdöbbent: tanulmányt.Egy átlagos fogyasztò mája fél év alatt kb. 1 kg bőrőn át felszìvòdott mérget kell, hogy lebontson...
3570. Julianne (válaszként erre: 3569. - Jana01)
2013. máj. 8. 17:42
irtam priviben! :)
3569. Jana01 (válaszként erre: 3566. - Julianne)
2013. máj. 8. 16:59
Na milyen a mai napotok?:)
3568. Jana01 (válaszként erre: 3567. - Julianne)
2013. máj. 7. 22:23

Egyél egy kanál mustármagot(egyben lenyeled egy kanállal a magokat),reggel,délben,este,az valószínüleg meghajt!(bio boltban lehet kapni) és igyál rá sok vizet!Szerintem ez belfér.

De jó,hogy ilyen jól bírjátok,most nekem is minden oké,a tegnapi nap csak a menstruációs fájás miatt volt őrület,de ma már minden szuper!

3567. Julianne
2013. máj. 7. 19:50

Sziasztok!

Most vagyok a harmadik napom vegen. Teljesen jol erzem magam, hihetetlenul jol turom, abszolut nem ehezem, mert hat nem vagyok ehes. Viszont ma gondolkodtam. A vitaminpotlast nem kellene valamilyen formaban megoldani? Multivitamin tabletta pl? Az is tilos? en picit felek ettol.

Masik: mondjuk a kura masodik feleben mitol megy az ember wc-re? Arra gondoltam hogy innek valami cekla vagy repalevet. Tenyleg nem az ehseg miatt mert az nincs, csak gondolkodom.. :)

Tanacsok??? (ezt mar egyszer kerdeztem, csak meg valasz nem jott ra) legyszi! :)

3566. Julianne (válaszként erre: 3565. - Jana01)
2013. máj. 7. 17:47

ezek szerint.. Mi vasarnap reggel kezdtuk. Meglepoen jol birjuk, szenvedesnek vegkepp nem lehet ezt nevezni. Van egy-ket pillanat amikor ugy ennek valamit, de az is inkabb csak a megszokas vagy az iz miatt :).

Nem hatot semmi... :S ez kicsit aggaszt.

A csalad, akinel lakom szinten aggodik miattam. Azt mondjak nincs kevuk korhazba vinni :D.

De mondom, ha az elso harom nap a legszornyebb, akkor nem lesz nehez kibirni a 10et. :) Mar ma is egesz nap azt beszeltuk, hogy miket ehetunk majd es mikor a kura utan, tok jo haditervet allitottunk fel! :)

3565. Jana01 (válaszként erre: 3564. - Julianne)
2013. máj. 7. 14:55

Mindkettőtöknek ez a harmadik nap? Bírjátok? Na de tök jó,hogy tervben van az életmód váltás! Én most egész nap pihenek,egyenlőre nem csattanok ki az energiától,de azért bírom,csak nincs még közel a vége :D ha belegondolok,hogy legközelebb pont egy hét múlva ehetek,huh,nem baj,menni fog! :D

Ja és hatott már valamit a meleg citromos víz? esetleg valami tea?

3564. Julianne (válaszként erre: 3562. - Jana01)
2013. máj. 7. 10:10

En is csak ugy mint te, egeszseg es fogyas szempontjabol. Ma kezdtem a 3. napot. Sulycsokkenest meg nem latok, de nem is csoda, amennyi vizet megiszok... 5-6 kg nalam is a cel es most pont arrol beszelgettunk, hogy valtoztatunk eletmodot a kura utan, mert eddig nagyon nem figyeltunk oda, nasi volt boven :S

26 eves vagyok, a baratnom 23. most epp itt vagyok nala, szerencsere delutan 4ig szabadok vagyunk, gondoltuk jobb egyutt atelni :D

3563. Jana01
2013. máj. 7. 00:18
na ezt furán küldtem kétszer,bocsi
3562. Jana01 (válaszként erre: 3560. - Julianne)
2013. máj. 7. 00:17

Elhiszem,hogy szörnyű a sós víz,meg sem mertem próbálni,mert szerintem felül távozna belőlem egyből :D de remélem ezek amiket mondtam hátha segítenek neked is! :) Egyébként én mindkettő miatt csinálom,egészség is meg fogyás is,szeretnék leadni összesen 5-6 kilót,abból eddig -2 megvan,bár gondolom még az elején csak víz távozott,alapból lapos hasam van,de most a derekam,hasam úgy beesett máris a nem evéstől,hogy hihetetlen. Remélem,ha vége van nem fog visszajönni a kilók fele,legfeljebb csak egy. Persze igyekszem tenni is érte.

Te milyen célból csinálod? Hány éves vagy? :)

3561. Jana01
2013. máj. 7. 00:17

Elhiszem,hogy szörnyű a sós víz,meg sem mertem próbálni,mert szerintem felül távozna belőlem egyből :D de remélem ezek amiket mondtam hátha segítenek neked is! :) Egyébként én mindkettő miatt csinálom,egészség is meg fogyás is,szeretnék leadni összesen 5-6 kilót,abból eddig -2 megvan,bár gondolom még az elején csak víz távozott,alapból lapos hasam van,de most a derekam,hasam úgy beesett máris a nem evéstől,hogy hihetetlen. Remélem,ha vége van nem fog visszajönni a kilók fele,legfeljebb csak egy. Persze igyekszem tenni is érte.

Te milyen célból csinálod?:) H

3560. Julianne (válaszként erre: 3559. - Jana01)
2013. máj. 6. 22:48
En sos vizzel kezdem a reggelt, ami szornyu, fel liter megy le belole es meg hasmenest se okoz.. A meleg citromos vizzel lehet megprobalkozom, a menta tea se hulyeseg. Koszi a tippeket! :) Te miert csinalod? Csak egeszsegugyi szempont vagy fogyni is szeretnel? Ha igen, akkor mennyit?
3559. Jana01 (válaszként erre: 3557. - Julianne)
2013. máj. 6. 22:44
De jó,hogy ilyen jól bírod! :) Azt nem tudom,hogy lehet-e cékla vagy répalevet inni,egyébként én ma reggel meleg citromos vízzel indítottam,később pedig megittam két narancs levét,meg még két pohár menta teát és elég rendesen megy a hasam,nem tudom,hogy ezektől van-e vagy amúgy is lenne hasmenésem. De azért próbáld ki,hogy ezektől sikerül-e wc-re menni. :)
3558. Julianne (válaszként erre: 3556. - Jana01)
2013. máj. 6. 22:17
Igen, en is igy jartam, bar nekem pontosan az elso napom reggelén.. Gondoltam, ha mar meregtelenites, ne aprozzuk el.. :) Bar a hasfajas es hasmenes elmaradt... :S
3557. Julianne
2013. máj. 6. 22:13

Sziasztok!

Most vagyok a masodik napom vegen. Teljesen jol erzem magam, hihetetlenul jol turom, abszolut nem ehezem, mert hat nem vagyok ehes. Viszont ma gondolkodtam. A vitaminpotlast nem kellene valamilyen formaban megoldani? Multivitamin tabletta pl? Az is tilos? en picit felek ettol.

Masik: mondjuk a kura masodik feleben mitol megy az ember wc-re? Arra gondoltam hogy innek valami cekla vagy repalevet. Tenyleg nem az ehseg miatt mert az nincs, csak gondolkodom.. :)

Tanacsok???

3556. Jana01
2013. máj. 6. 20:06
Most még megjött a menstruációm is, mindig borzalmasan érzem magam ilyenkor, és rettenetesen fáj a hasam,most sincs ez másképp,csakhogy nem vehetek be gyógyszert. Nem tudom mit csináljak,de most szörnyű,éhes nem vagyok szerencsére. A hasam viszont megy só és tea nélkül is legalább.
3555. Jana01
2013. máj. 6. 17:23
Köszönöm,akkor veszek is! Egyébként mennyire fér bele egy napba fél pohár frissen facsart narancslé?
3554. bnoi7525 (válaszként erre: 3553. - Jana01)
2013. máj. 6. 15:34
Vegyél a gyógyszertárban epsom sót (hashajtó só), annak nincs olyan rettenetes íze, gyorsan le lehet reggel küldeni és nálam 15 perc alatt hatott is.
3553. Jana01
2013. máj. 6. 13:37
Sziasztok!Ma van a 3. napom! Az első neera kúrám,10 naposra terveztem. Nem semmi,de kibírom!! Tegnap túléltem egy családi anyáknapi ebédet is. Most tartok -2kg-nál. Viszont ezt a sós vizet nem tudom meginni,ti mivel próbálkoztok még?Olvastam,hogy sokféle teát isztok,akkor nem vesz vissza a hatékonyságból,igaz? Melyik az a tea,amivel a sós vizet helyettesíthetném,hogy reggel,vagy a nap folyamán sikerüljön eljutnom arra a bizonyos helyre?:)
3552. Julianne
2013. máj. 5. 12:21

Sziasztok! En ma kezdtem, nem a klasszikus Neera sziruppal, hanem a sima juharszirupos valtozatot. Tegnap este szuzteaval kezdtem, ma reggel ittam sos vizet, bekevertam masfel liternyi lottyot (juharszirup, citrom, cayenne-bors) es azt iszogatom egesz nap. Egyaltalan nem vagyok ehes, ami azert meglepo mert eddig minden reggel ugy ebredtem, hogy 'ennem kell'... Ez azert tudatalatti is, napok ota keszulok a kezdesre...

Ja igen a sos viz, az valami borzaszto, fel litert birtam belole meginni.. Ja es mar faj a fejem, ami tudom hogy igazabol jo, csak nem gondoltam volna hogy ilyen hamar elkezd fajni..

3551. Naudia
2013. máj. 4. 08:54
Tothy! igen, 1,5 decit keverek be a neerából. szerintem a mozgással volt a baj, mára nincs bajom. majdnem feladtam, de úgy döntöttem mégis folytatom :) Én eddig 2,5 kg-t fogytam. 5 a cél a neerával, és még 5 a továbbiakban sok mozgással és étrendváltoztatással. Köszönöm a biztatást, Neked is kitartást a maradék ledolgozandó kilókhoz :)
3550. tothy
2013. máj. 4. 08:18

Naudia!

150ml neerát keversz be minden nap? Iszol eleget a lötyi mellett? Lehet, tényleg nem lenne szabad túlzásba vinni a mozgást most a kúra alatt. Előtte én is mozogtam, amennyit csak tudtam, de a kúra alatt, ahogy írtam is, nem mertem túlzásba vinni a mozgást, féltem, hogy biciklizés vagy futás alatt, ott esek össze és ki fog akkor felkaparni? :) Szerintem vigyázz magadra, ha először csinálod a kúrát, egyébként is valószínűleg szokatlan a szervezetednek ez az időszak és a túlzott mozgás nem tesz jót. Inkább lassabban, de tartósabb eredményt érsz el. Én is azért nem szomorkodom, hogy mások 5-8 kilójához képest csak 3,3 kilóval lettem könnyebb, mert azt gondolom, nekem talán nem is volt sok a felesleges súlyom és talán ez a 3,3 biztosabban nem jön vissza, mint 5-8 kilóból 1,5-2 visszajön.

Vigyázz magadra, sok sikert és kitartást a kúrához! :)

3549. tothy
2013. máj. 4. 08:13

Sziasztok!

Tegnap telt le a 7. nap, ma reggeli mérlegelés szerint az egy hét alatt 3,3 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Centiben látványosabb, a ruháimon, övemen is éreztem a változást. Nálam sajna nem volt igaz, hogy nem leszek már éhes, mert 3 napja minden este nagyon éhes voltam. Maga az éhségérzetet megszoktam, ezzel nem volt gond, de sajna az ételt úgy kívántam volna, de büszkén mondhatom, hogy nem bűnöztem a falattal sem. Ma szépen gyümölcslevekkel, naracslével építek vissza, holnap már egy jó kis husileves zöldségekkel. Az egy hét alatt nem sok mozgást végeztem, határesetnek éreztem az energiámat. Nem voltam erőtlen, de azért nem is szálltam az energiától, így itthon néhány guggolást és felülést csinátam néha. Munkába és haza bicajjal mentem, rosszul nem voltam, csak az 5. napom volt gáz. Hangulatilag és közérzetileg is nagyon le voltam csúszva. De aztán másnap már kutya bajom nem volt, de az éhség onnantól kezdve minden este elkapott. Lehet, hogy csak 3,3 kilóval ment le, de bízom benne, hogy az nem is jön vissza, mert mától a mozgást is megint elkezdem komolyabban, biciklitúrák, futás, itthoni kis tornák, ezzel neki esve a maradék 6-8 kilónak, amitől még meg szeretnék szabadulni. Előfordulhat, hogy még egy 5 naposat a közeljövőben bevállalok, majd meglátom, hogy a szénhidrát szegényebb és kalória számlálós egészséges életmód és a mozgás mellett mennyire lesz rá szükség.

Mindenkinek kitartást a kúrához. :)

3548. Naudia
2013. máj. 3. 17:27
Sziasztok! én 4. napja csinálom a kúrát, eddig minden rendben ment de pár órája majdnem elájultam, pedig nem vagyok egy ájulós típus. Elvileg nem szabadna, hogy leessen a vércukor, nem? Mindenesetre sajnos "bűnöztem" egy kockacukorral, hogy ne essek össze. Kicsit most elbizonytalanodtam, lehet lassabban, de biztosabban kellene a cél felé haladnom. Lehet az volt a baj, hogy annyira felpörögtem, hogy kicsit többet mozogtam.
3547. tothy
2013. máj. 2. 17:15
*jav.: Igazából 8 kilót szeretnék leadni, szerencére nem több 10 kilóról van szó.
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook