Neera léböjtkúra (beszélgetés)
mi lesz veled..én megittam és sugárban ki...
de én egy bevallottam finnyás nőszemély vagyok, akinek nem való az ilyesmi...Te erős vagy, farkasszemet nézel vele, és meghúzod a flakont...ááááááááááá:))))
Sziasztok!
Megkevertem a holnapi löttyött...bassszus ennek k*r*a szar íze van:o((( mi lesz Velem??
Ha visszaolvasod, amit Szaffinak itt írtam (privit nem látod sajna:), akkor abban benne van, ez elsősorban NEM fogyókúra = simán előfordulhat, h 1-2 kg megy csak le.
Minden emberre más hatással van (amúgy minden kúra....)
Elején?
A kúra 7. napján vagyok...
Már csak 3 nap van hátra.
Az utobbi hetekben már a neera kúra elkezdése előtt is eléggé figyeltem, hogy miket ettem szóval a kúra első napjai sem voltak vészesek. A vízveszteségemet mindig egyből pótolni szoktam pl. tegnap reggel is vagy 3 l ásványvizet megittam wc-re járkálás közben, de ma is már lassan ott tartok. Amúgy egy sima fényképen úgy sem látnál sokat, mert ruhában nem nagyon látszik a súlyfölöslegem. 1,5-2 éve se voltam sokkal könnyebb inkább a rendszeres edzések miatt izmosabb, meg jobb testalkatú, mint most...
A mérleg meg rendben van :))
De azét kipróbáltam: edző ruhában szokásos 85kg, ruha nélkül meg 84kg. Szóval tegnap óta megint semmi válotás :(
Hát pedig én tényleg mindent betartok. Minden reggel elkészítem a 2 liter löttyöt a leírás szerinti arányokat (1,5 dl neera szirup+1,5 dl frissen facsart citromlé + késhegynyi cayane + 1,7 l ásványvíz ) betartva. A neerás löttyön kívül pedig csak ásványvizet iszok egész nap (kb. 2 l) + esti hashajtó tea + reggeli pohár sósvíz. Brrrrr....
Remélem tényleg jól csinálom, mert a neerás könyvet nem vettem meg, mert ahol a szirupot vettem épp nem volt kapható.
:)
Látod, ezt írtam priviben,,,ilyen a NEERA:)
Sziasztok!
Én ma vagyok a kúra 6. napjában és a 10 napot tervezem végigcsinálni.
Az egyik legnagyobb csalódásom a kúrával kapcsolatban, hogy semmit nem fogytam eddig, pedig minden előírást a legszigorubban betartok.
Tudom, hogy ez nem kifejezetten fogyókúra, de mindenhol azt írták (pl a neera.hu-n is), hogy a 10 napos kúra alatt átlagosan 5kg-ot lehet leadni. Amúgy, ami számoma a legkellemetlenebb a kúrában, hogy a reggeli sósvíz ivás után kb. 3 órán keresztül nem nagyon ajánlatos 5 méternél messzebb menni a WC-től.
paprika = CAYENNE paprika; ez tartalmazza a B+C-vitamint+ élénkíti a vérkeringést .
Bele kell keverni az italodba (1 csésze ital: 2-2,5dl víz + 2evőkanál szirup + kicsike cayenne paprika + 2evőkanál frissen csavart citromlé)
Én nem, de azért nem, mert bár azt mondják uannyit lehet mellette sportolni, mert bírod, ez nem igaz! ÉN szédelegtem fél óra ugrálás után...pláne, hogy kávét sem enged inni, ami nélkül nekem "annyi", mert akkor egész nap fáj a fejem.
De, aki nem sportol keményen, annak nem jelentkeztek ilyen tünetek, legalábbis körülöttem:) Bnőm holnap fejezi be, ő nem fogyott sokat, kb 2kg-t, de csak 170/68kg volt. Ha nagyobb súlyfeleslege van valakinek, akkor tényleg akár 5-10kg is lemehet. De ha bemész a boltjukba pl, akkor ott is tuti elmondják, hogy elsősorban ez nem fogyókúra...
Szia Zsó!
Te kipróbáltad a kúrát?
Neten rendelve 18 000FT a boltjukban 16 500 FT a NEERA.
Ez egységcsomag a 10napos kúrához, de külön is megvehető a szirup, illetve a paprika (ebben a csomagban benne van a könyv+paprika+3doboz ital). Ehhez már csak a citromot kell megvenni, s ez elég a 10 naphoz.
Szilárd ételt tilos fogyasztani a 10nap alatt, inni pedig kamilla,-borsmenta,-csipke teát vagy frissen facsart narancs/grapefruitlevet lehet.
sok sikert:)
szijjja Szaffi!!!
Sajnos le vagyok égve és a kvíz pontjaim sem engedik hogy most beszerezzem:):),de két hét múlva lesz a szülinapom és tuti belegfektetem amit kapok:)!Te addigra már túl leszel rajta és hatalmas lelkesedéssel támogatsz:):):)!!!A sikereid majd spanolnak!
Szia Fruzsen!!
Hétfőn kezdem!! Csatlakozz minél hamarabb, jobb együttt szenvedni...bár ha jól emlékszem Te a *t is sokkal jobban bírtad mint én:o)
Sziasztok!!!
Nme a reklám helye, a nana.hu fórumjai közt van részletes beszámoló,akik végig is csinálták a 10 napot, én is.
Óramű pontossággal kell inni, egyébként eluszik az ember leánya, és nincs kellő folyadék, márpedig kell... leglább 4 liter naponta. Minden órakor frissen facsart gyümölcs lé vagy víz; egészkor szirup. Trükk: amit innék, felét a borssal gyosan bedobom, a többi könnyebb már.
A vércukrom ingás, nekem lényeges vol az óránkénti ivás. Erős szájszag - mentoloscukor vagy rágó, ami elméletileg evésre ingerel a nyáltermeléssel, de nekem bevált!!! És szenna tea minden második este.
Nme volt vészes, ki lehet bírni, pedig én aztán... a végén az volt abuli, hogy eldicsekedhessek, mennyi ideig nem rágtam és lám életben vagyok!!! Tele energiával. Erőt s elszántságot mindenkinek!!!