Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

126. rozina
2007. márc. 6. 21:40

Sziasztok,

én holnap kezdem ezt a neeras kúrát! Szaffitól kedvet kaptam!:) köszi így látatlanban is!:)

Van esetleg valaki aki szintén holnap kezdené?

Egyébént én megkóstoltam, mert nem bírtam ki. Szerintem nem olyan rossz. Bár sokak szerint perverzek az ízlelőbimbóim (is :) ) az after eightet is szeretem és még sok más érdekes párosítást.

125. 6a1456582a (válaszként erre: 123. - Binyek)
2007. márc. 6. 20:33
én ugyanezzel a technikával csináltam végig:O)) Kitartás!!!
124. binyek
2007. márc. 6. 20:04

Valamint ez azért jó technika, mert állítólag 4-5 naptól nagyon utálja már az ember a szagát is, nemhogy az ízét...Ezzel a módszerrel nem is érzem az ízt egyáltalán.

A sós vízzel nem is próbálkozom, hanem minden reggel beveszek egy szűztea kapszulát. Nekem nagyon jól működik tőle a dolog!

Csók! Tartsatok ki, mert kemények vagyunk!!!

123. binyek
2007. márc. 6. 19:59
Hahó! Én a mai napot is egész jól bírtam, bár magam is meg vagyok lepődve rajta!!! Csak du.3-4 óra felé gondoltam úgy,hogy lehet hogy éhen fogok halni, de elmúlt egy fél óra szenvedés meg egy nagy pohár lötyi után! Nagyon jó technikám van a lé leküzdésére: egyszuszra iszom meg úgy, hogy közben nem érintem a nyelvemmel a szájpadlásom és amint megittam, azzal a lendülettel(még mindig levegő vétel nélkül)utánaküldök pár korty teát! Ha elég jó a tüdőtök, akkor nem is nehéz!!
122. banyecska (válaszként erre: 121. - Happyfeet)
2007. márc. 6. 12:29
Köszi a bíztatást! Tegnap én valahogy eltúlozhattam a borsot, mert nagyon rossz volt az íze, szinte undoríto, de a mai egész finom lett, kicsit több citromlevet is tettem bele, vagyis 2dl-t.De kell csinálnom valami hashajto teát, mert reggel a sos vizet nem nagyon tudtam meginni csak úgy másfél decit, de semmi eredménye.
2007. márc. 6. 09:50

Hello! Kitartás minden most kezdő neerásnak :) Fruzsen, szerintem te is most láss hozzá, tök jó, ha vannak támogató társaid - legaláb itt a fórumon.

Atkinsről lebeszéltem magam, viszont a South Beach diéta egyre jobban tetszik... Azt hisztem ma kinyomtatok minden tudnivalót, és este alaposan áttanulmányozom. :)

2007. márc. 5. 21:45

Sziasztok!

En is ma kezdem a kúrát, és nem volt valami kellemes, de nagyon remélem, hogy nem adom fel idő előtt.

Súlyfölösleg van bőven, remélem valami lemegy belőle és aztán fogok tudni diétázni tovább.

119. binyek
2007. márc. 5. 19:31

Sziasztok!

De jó, hogy megtaláltalak benneteket! Ma kezdtem a neera-kúrát, nem tudom mi lesz belőle!? Ma nem voltam éhes, bár volt a bélésemben tartalék vasárnapról bőven...:-))

118. d77e128ed9 (válaszként erre: 117. - 6a1456582a)
2007. márc. 5. 14:24
annyi ment le...max 4de az csak először ha jól emlékszem 9et ígér...és te is diéta után vagy így nem olyan mint ha még sose fogyóztál volna....sajnos
117. 6a1456582a (válaszként erre: 116. - D77e128ed9)
2007. márc. 5. 14:07

Szió Fruzsi!

3 kiló ment le 2 hét alatt, vagy annyi jött vissza utána?

2007. márc. 5. 13:45

Jajj csajok!!

Itt a löttyöm...csak azt nem tudom mikor kezdjem:)!

Olyankor kellene amikor nyugodtan itthon vagyok pár napot és semmi dolgom...Jah és 2 kilót le akarok dobni mielőtt neki látok...Hogy jobb legyen az eredmény...Legkésőbb hétvégén startolnom kell hogy beleférjek a fogyó hold fázisba...Egyébként én a levelt tervezem utánna véigcsinálni:)

Szaffi:

Ez a 2hetes az a spenótos kúra?Steak és miegymás???

Én annak minden változatát csináltam...Max 3 kiló ami vissza pattant....

Happy:

az atkinst én se csinálnám,bár húsevő vagyok és a tészta sem hiányozna...na de gyümölcsök!!!?

115. 6a1456582a (válaszként erre: 114. - Happyfeet)
2007. márc. 5. 13:43
Itt a hoxán találtam a receptet..de én megreformáltam kicsit:o)
114. happyfeet (válaszként erre: 113. - 6a1456582a)
2007. márc. 5. 13:36

Háát, még leírni is rossz, hogy 2 kg... a 4-ből :( De sebaj, mert legalább méregtelenítés szempontjából jó volt. És azért még mindig beleférek olyan gatyámba, amibe azelőtt nem. Ez a kúra jól hangzik. Hol olvastál róla?

Az Atkinssel meg csak az a bajom, hogy imádom a tésztákat is :(

113. 6a1456582a (válaszként erre: 111. - Happyfeet)
2007. márc. 5. 12:19

Hahó!!

Én sem bírnék most koplalni, úgyhogy ez a 2hetes kúra jónak tűnik..majdnem minden este lehet husit enni:O))Mennyi jött vissza Neera után, Happy?

112. d77e128ed9 (válaszként erre: 111. - Happyfeet)
2007. márc. 4. 22:53
az atkins az ilyen:)
2007. márc. 4. 22:28
Szia Szaffi! Nem vagy semmi... Én örülök, hogy kicsit fellélegezhetek. A hétvégén bűnöztem... nem is kicsit. Remegő lábakkal fogok holnap a mérlegre állni. A 2 hetes fogyó mit takar? Az is olyan önsanyargató, mint a neera? Mert nekem most valami olyasmi kéne, amit a barátommal együtt tudnék csinálni. Ismer vki olyan diétát, amiben húst hússal lehet enni? :)
2007. márc. 2. 13:27
Szia Happy! Hétfőn kezdem a 2 hetes fogyót:o) nem bírok leállni:o))
2007. márc. 1. 22:30
Ma voltunk teniszezni, és komolyan mondom, kb háromszor olyan jól bírtam, mint eddig. Ráadásul sokkal kisebb mennyiségű kajcsitól is jóllakom. Habár 'csak' 4kg ment le a 10 nap alatt, már ezekért mindenképp megérte!!!
108. happyfeet (válaszként erre: 104. - D77e128ed9)
2007. febr. 28. 16:58
Sok kitartást Fruzsen! Nem is olyan vészes (így utólag :) Tipp: Én 3naponta a paprika helyett gyömbért tettem bele, így sokkal elviselhetőbb...
107. happyfeet (válaszként erre: 103. - 6a1456582a)
2007. febr. 28. 16:55

Szerintem próbálkozz még a szenna teával! Nekem bejött, miután panaszkodtam rá...

Amúgy én is sokat tanultam, és ha nem is fogytam 10 kilót, már ezért megérte.

Ma délben ettem egy instant levest, most meg egy joghurtot. És egy cseppet sem vagyok éhes! Tök jó érzés! :)

106. 6a1456582a (válaszként erre: 104. - D77e128ed9)
2007. febr. 28. 15:27
Hajrá Fruzsen! Szerintem a frissen facsart narit bátran ihatod bőségesen, én folyamatosan egy narancsos flakonba kapaszkodtam:O) Vízzel higítottam, de még úgyis csodafinom a sziruphoz képest!
2007. febr. 28. 14:52
Ügyesek vagytok:)
2007. febr. 28. 10:13

Nagyon ügyesek vagytok!Pesten van a cuccom.Honap hozzák,szombaton kezdem....Az egy baj hogy max addig tudok vele lefogyni ahonnan kezdeni akartam...kicsit túllttem a célon mostanában kajcsi ügyileg

...

103. 6a1456582a (válaszként erre: 102. - Happyfeet)
2007. febr. 28. 10:03

Szióóó! Nekem is elég a szirupból és zöldségturmixot iszogatok, így a fogyás stagnál, de remélem lassan újra megindul az anyagcserémmel együtt...ami sajna nagyon lelassult:o((

Viszont ez a kúra sokmindenre megtanított és büszke vagyok magamra!Holnap már én is megyek cardiózni!Majd kérek beszámolót a további eredményeidről!!

2007. febr. 28. 09:36
Hali! Ez a 10. nap... de ma már nem hoztam magammal löttyöt, és úgy döntöttem, hogy inkább gyümölcslevezek és levesezem. Bevallom tegnap is bevágtam egy instant levest, és baromi jóllaktam tőle... Remélem marad ez a tendencia, és ezután a kisebbel is beérem :) Szaffi, neked hogy esett az 'evés'? (Hú, ennek a szónak még a leírása is örömmel tölt el). Amúgy ma mérlegeltem utoljára. -4kg. Ami szupi, kivéve ha a fele visszajön. Úgyhogy hétvégén úszás és cardio ezerrel.
101. chesy
2007. febr. 27. 13:52

Sziasztok!Én a párommal kezdetem el a kúrát, és ha ő nem lenne, már rég abbahagytam volna...Most vagyunk a 6. napon, és még 1 nap van hátra a kúra befejeztéig.Van súlycsökkenésünk, bár nem ezért kezdtünk el, és ez a kúra után úgyis valamelyest visszajön pár kiló.A zsírt pedig sajnos csak zsírégetéssel tudjuk csökkenteni.

Az 5. nap volt számunkra a legborzasztóbb.Az első két nap nagyon fáradékonyak voltunk szinte semmihez nem volt energiánk,kedvünk.A nyelvünkön sem látszódott szinte semmi elszineződés, bár mi eléggé egészségesen élünk január óta.Szóval szeretnék mindenkinek sok kitartást kívánni, és mindíg amikor elgyengülne, gondoljon a kitűzött célra!!

Bárkinek van kérdése,nyugodtan írjon!

2007. febr. 27. 13:16

Szia Szaffi!

Köszi, jól. Na igen, az alagút vége már szinte csak úgy ragyog. Én ma még nem bűnözök, de holnap én is nyomok majd valami levest. Csütörtök este meg már normális vacsit szeretnék enni. Remélem nem lesz rossz a visszaállás... Mindesetre már most büszkék lehetünk magunkra! :)

2007. febr. 27. 10:15

Szia Happyfeet!

Na hogy vagyol? Én már látom a fényt az alagút végén:o))

De ma már "bűnözök" egy kis zöldséglevessel...

2007. febr. 26. 12:08
Ha a böjtről vagy a tisztítókúrákról akartok többet tudni keressétek fel a Napfényes Élet Alapítvány honlapját, azon belül az Életmód, Gyógyítás menüpontnál van pár hasznos gondolat. Remélem ez még belefér a reklámmentességbe;-)))
97. vegbett (válaszként erre: 95. - 6a1456582a)
2007. febr. 26. 11:55
De még mennyire! De azzal is óvatosan kell bánni, mint a szennával, mert ha erős, akkor görcsöket okozhat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook