Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Fogyóholdkor sokkal könyebb a fogyás, mint növekvő holdnál, mert ilyenkor a szervezet mindent tartalékol és próbálja mindenből a lehető legtöbb tápanyagot magába szívni, fogyóholdnál viszont méregtelenít ezért könnyebb fogyózni is, és mellesleg olyankor nincs is akkora étvágyunk sem;-)
Szóval én az 5. napon abba is hagytam és majd most kezdem újra, 3.-án vagy 4.-én, nem tom pontosan.
Sziasztok!
Túléltem a 7végét:o)
kezdődjék hát a 8. nap...
Sorstársnők hogy bírjátok??
pusssz
Sziasztok!! Eljött az 5. nap, FÉLIDŐ VAN:o)
ismét lement fél kiló!! Köszi Fruzsen, akkor egy-két cigi eldurran a 7végén:o)
Szerintetek lehet dohányozni a Neera alatt?
Én csak party dohányos vagyok, de most a nagy éhezés közben szívesen rápippantanék egy blázra:o)
Hát, nem tudom, ti hogy vagytok ezzel a léböjt dologgal.. de szerintem nem vmi hatásos!
Én is csináltam, de ami lement egy hét alatt (3,5kg) az, amikr kezdtm ugyanolyan kalórámennyiséget bevinni a szervezetembe, csak szilárd táplálékkal, az vissza is jött!:(
Nálatok, mi a helyzet?
Szia Jankuci!
A barátnőd aki sok gyümölcslevet ivott és nem fogyott, frissen facsart narancslevet ivott?
100 gramm narancsban csupán 36 kcal van.
Szió Happy!
Egész jól bírom,csak a 7végétől félek nagyon:o(
Nem is igazán az éhség zavar, hanem maga az evés hiányzik, de nagyon:o(
Fogytál már valamit?
Próbáld meg úgy ahogy én csináltam. Én mind a kétszer így nyomtam végig.
Meg a könyvben is úgy van leírva h többször töményebb adagban idd, és csak ezután írja, hogy ha nincs kedved baszakodni vele, akkor elkészítheted a napi adagot egyben is, előre, 2 literben. De egyáltalán nem feltétlenül kell így innod!
Én is utáltam rettenetesen az ízét, meg a cayent is. Ezért azt csináltam, hogy kb. 3-4 evőkanál sziruphoz adtam 1 evőkanál citromlevet, 1 evőkanál pívizet, lehúztam, rögtön ráittam 1 bögre pívizet, aztán néhány korty biolevet (narancs, grapefruit, alma), ezután meg rögtön fogatmostam jó erősen és sokáig. Így bírtam csak ki, mert én nem egyszerűen utálom a szirup ízét, hanem rendesen hányni akartam tőle állandóan.
Ja, meg persze beletettem a paprikát is...
A maradék citromlevet pedig a napi vízadagomba tettem bele.
Na még egyszer sok sikert. Remélem kitartotok.:)
Köszi a biztatást! Ma elkotyogtam a munkahelyemen, hogy mibe kezdtem... Sebaj, legalább az motivál, hogy a közvélemény érdekében kitartsak :) Zsó001, te már végigcsináltál egy ilyen kúrát?
Amúgy az gáz, ha nem iszom sós vizet? Csak a szennateát, mert az még kifejezetten finom is :)
Hajrá CSAJOK, Veletek vagyunk:)
(amúgy happyfeet: sajnos nem lehet a paprikát semmivel helyettesíteni:( Kitartááááááás!:)
Engem is egyértelműen a fogyás motivál, állítólag egy ilyen méregtelenítő kúra után könnyebb és tartósabb fogyás kezdődhet meg egy jól összeállított diéta mellett... Sosem volt akaraterőm és rendkívül falánk vagyok, ha ezt megcsinálom akkor büszke lehetek!
Sajna nem tudok meginni 2 liter löttyöt egy nap:o(