Neera léböjtkúra (beszélgetés)
remelem, mert most ocsmany.
Azzal szenved ő is, ez mindig a legnehezebb.
na azt áruld el nekem, hogy azt a pár kilót hogy adod le sanyargatás nélkül???? pont ezt leveleztük tegnap, hogy ez a legnehezebb és az istennek se akar lemenni....
szia, nekem kb. a 2-3. napon kezdődött a fejfájás és 1 napig tartott. most tartok a kúra 8. napján. semmit nem tapasztalok. de tutti, hogy a gyomrom összeszűkűlt, már ez is jó. igen, valaki azt mondta, hogy a nyelven lehet jól követni az "eseményeket", a kúra alatt csúnya, de amikor vége (és igazán kitisztulsz) akkor nagyon szép rózsaszín lesz!!
en pont a keserusotol felek a legjobban.
a májtisztítás brutális de hatásos:)én még nem voltam elég bátor hozzá...de a keserűsóval már spanok vagyunk:)
Szerintem a kurak epp azert kurak, hogy ne egyben csinljuk. Szerintem hagyj ki par hetet, egy honapot, es utana csinald. Egy-egy ilyen kura feluditi a szervezetedet, de ha tulzasba viszed nem teszel jot vele.
NEERA méregtelenítésre szuper.
klariten,
szerinted a neera zarasakent megcsinalhatom a majtisztito kurat vagy csak feleslegesen megterhelnem vele a szervezetem?
En kiprobalnam ezt a neerat. Majd otthon. Pontosabban vagy ezt, vagy a majtisztitot. Majd megnezem melyiknek latom tobb ertelmet. :)
ez tenyleg igy van. negy honapja viszonylag egeszsegesen elek, megis rengeteg mereganyagot urit a szervezetem. hiaba az elmult evek bunei.
akkor tenyleg jobb, ha abbahagyod. az ember mindig hallgasson a megerzeseire.
nem a méregtelenítésnek nincs értelme:)annak mindig van...hanem számomra a neerának.Fogyás miatt akartam amikor még jóval 70 fölött voltam.azóta életmdot váltottam és szépen lassan visszatérek a versenysúlyomhoz.Mindenféle megeröltetés nélkül,jókedvűen és hiányérzet nélkül.Ezt azért kezdtem ma el,mert egy gyors hajrával akartam letudni az uccsó kilókat...de annak nincs értelme hogy elcsesszem a hangulatomat és mindenkiét aki körülöttem van....azt a pár kilót pedig pikk pakk leadom sanyargatás nélkül:)
a bmi szerint én sem lehetnék ennél ideáklisabb:):)de nekem azért még akadnak gondjaim,amiket tudok hogy az eddig bevállt életmóddal simán leküzdhetek...nem éreztem ma jól magam.pedig böjtöltem már hosszabban is...3 hétig.De ez nem nekem való.
Ne haragudj, de ez picit butasag. Ha csak joghurton es zoldsegen elsz akkor is van benned mereganyag, ha masbol nem a novenyeket kezelt permetezoszerektol, mutragyatol stb. Olyan nincs, hogy nincs ertelme a meregtelenitesnek. illetve az a mereganyag hetekkel, sot honapokkal, evekkel korabban is lerakodhatott a szervezetedben.
én hetek óta méregtelenítek:),joghurtot zöldséget és gyümölcsöt eszek,semmi hús,semmi kenyér:),ezért sincs értelme...nincs bennem túl sok méreganyag...
sajnalom, hogy nem vettem eszre, hogy te is neerazol. a juharszirupos topicot nem neztem. szivesen elkezdtem volna veled egyutt. a fejfajasod hanyadik nap szunt meg?
egy kis biztatas: rajtam max. 2-3 kilo felesleg lehet. a bmi indexem szerint nincs is sulyfeleslegem, de a szules elotti ruhaim meg nem ezt mutatjak. 164 cm vagyok es amikor elkezdtem neerazni, akkor 51 kg voltam. most a negyedik napnal tartok es reggel 49,5 kg-ot mutatott a merleg. valoszinuleg rengeteg mereganyagot tarolhatott a szervezetem, mert a fejem meg a negyedik napon is egesz nap fajt es a nyelvemnek is isszonyu ronda szine van. szoval szerintem ne adjatok fel.
fruzsen4 a nerranak van egy light-osabb valtozata ill. ketto. az egyik szerint minden heten tart egy lenapot neeraval vagy reggeli helyett idd a neerat. esetleg erdemes lenne ugy kiprobalnod. szerintem, ha meregtelenitesz, akkor a fogyas is konnyebben beindul.
hát kiléptem a csapatból:9,de ha valaki igényt tart rá akkor átvehet tőlem egy bontatlan dobozzal...
nah hát akkor nem is merek többet várni mint ameddig te eljutottál...kezdek elkeseredni...
67 vagyok és 176 centi....
hány centi magas vagy és most pont hány kg?
egyébként akkor kezdtem el, amikor egyik reggel ráálltam a mérlegre és 70 kg-ot mutatott!!!!! 70-et, értitek?? soha nem voltam ennyi..majdnem sírtam..
tehát 7 nap alatt -1,5 kg
na sziasztok, most mennem kell, holnap reggel gyertek újra!!! és este sem nyitogatjuk a hűtőt!!!!!!!!
elvileg a kávé vízhajtó..lehet, hogy még jót is tesz!
azért csináld végig, ártani biztos nem árt..én majd bíztatlak!
További ajánlott fórumok: