Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Hú, ezt nem tudtam!!! Én úgy olvastam, hogy 2-3-szor ÉRDEMES megcsinálni egy évben.
Akkor erre vigyázok, és majd ősszel, addig ami megmaradt abból 1-1 emlékeztető napokat.
Döntöttem
Ma szép lassan elkezdem a levezetést, és már fő is a finom zöldségleves.
Reggelire frissen facsart citrom, narancs és grapefruit levet ittam vízzel hígitva+salaktalanító, illetve azok lerakódását gátló teát iszogatok.
Most úgy gondolom, hogy a jövő hónapban ismét megcsinálom ezt a kúrát.
Jó reggelt!
Nagyon szuper, csak így tovább!!! Hogy állsz a fejfájással?
Nekem az első nap késő du./este fájt nagyon, azóta csak időnként. Alapból pedig egyáltalán nem vagyok "fejfájós".
Nekem:10.nap -5,4kiló, és még mindig nem döntöttem el, hogy hogyan tovább...
Szia!
Nekem az első nap fájt, de nagyon, a többi napokon már kevésbé.
Éhes ma nem vagyok, viszont fáj a fejem.
A kiskönyv is így írta, hogy 3. és 4. nap környékén lehet enyhe fejfájás, úgyhogy nem lepett meg a dolog.
Köszi a jó tanácsokat:)
Egyszer már fogytam 13 kilót, de akkor csak 65-ről kellett, most a plafon 80 volt, és a neerat 77,4-el kezdtem.
Elméletileg tudom mit hogyan kéne, de most nagyon elszaladt velem a ló....:((
Most 2 évesek az ikreim, velük 17 kilót híztam, de szinte rögtön vissza is ment, azóta meg csak "gyarapszom".
Iszonyatosan "tésztás" vagyok, a férjem pedig szakács. Hát kell ennél több????:)))
megéri es bizom magamban, h vegig csinalom es akkor lehet, h tobb is leugrik!
en azt tanacsolom Neked, hogy amikor mar ehetsz, akkor reggelente csak gyumit egyel, ebed egy sovany husi, zoldseggel, es probalj meg vacsira csak egy joghurtot enni!
mondjuk en ugy csinaltam, h 4 utan mar nem ettem!es nagyon jo bevalt, foleg a reggeli gyumit imadtam!
nem szabad egybol elkezdeni zabalni!menni fog, es meglatod, imadni fogod magad utana!ha 2-3 honapig csak igy eszel meg, akkor teljesen atall a szervezeted, es fogyi fogsz tovabb
Gondoltam rá, hogy folytatom, mert valahogy félek elkezdeni enni....valahogy sajnálom elrontani ezt a "tiszta benső" állapotot.
Egyébként egy komolyabb diéta bevezetőjének szántam ezt a kúrát, mert ekkora még életemben nem voltam!
8 kiló??? De jó neked! Akkor kb most is ennyire számíthatsz!A 15nap nem semmi menet lesz, de tuti megéri!
Sziasztok!
Én már a 10.-ik napomat gyűröm, és kb.-4 kilónál tartok, pedig legalább 20kiló feleslegem van.
Kicsit többet vártam, bár tudom a neera elsősorban léböjtkúra.
Mindent betartottam, de mégis csak ennyi.
Sebaj,,,,,:)
HAjráááá:)
Az nagy dolog, én kávé nélkül már délben nem látok, úgy fáj a fejem:(
Harmadik nap reggelére újabb 60dekának intettem búcsút. Így már -1,4kg-nál tartok.
Kb. 10-15kg fölöslegem van, úgyhogy még a következő napokra is van miből.
Vasaljak!?
Hát jó, pedig nagyon utálok. Ezért is vár rám egy jó nagy halom a deszka tetején. Napok óta csak halogatom. ....és csak gyűlik és gyűlik
mondom, mondom....
Emlékeim szerint Te is mostanság fogsz bele, ugye?
A mai mélypont elérkezett. :(
Éhes is vagyok és a koncentrációm is a 'békaseggealatt'.