Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szisztok!
Fogyásilag megtorpantam, viszont jobban alszom és egyáltalán nem hiányzik az édesség. Anyu mézeskrémesére tegnap nem ugrottam rá, volt is nagy csodálkozás.
en vegigcsinaltam a juharszirupos kurat par eve es iden neeraztam. kiloban kb. uannyi ment le. amiert a neera nekem nagyon bevalt, hogy szerintem jobban meregtelenitette a szervezetem (persze lehet, hogy csak bebeszelem magamnak)
+ neeraval az utolso rajtam ragadt par kilotol kellett megszabadulnom, ami a legnehezebb egy dietaban, es sikerult.
Jó reggelt!
Újabb 40dekának pá.
AZt nem tudom, mert arról nem láttam körülöttem dolgokat.
NEERA-nál ezeket tapasztaltam:)
Persze általánosítás.
Ha úgy vesszük, akkor igen, mert eddig "csak" diétáztam, azt sem mostanában. Valahogy nem bírom a "kötöttségeket". Inkább sok zöldség/gyümölcs, amennyi belém fért. Egy idő után úgysem bírtam annyit enni. Így ment le kb.2 és fél hó alatt 13 kiló. Közben azért egy kis párolt husi, barna rizs, rozs kenyér, hal stb.
Plusz segítségként nagyon bejött a szűztea kapszula+tea.
Szülés után amit híztam szinte rögtön lement, de aztán jött a dőzsi+jó pár kiló.
na és sima juharsziruppal:)?
mert én azzal csinálom
NEERA fórum első felében ezt már leírtam így részletesen, hogy alkat, sport, kor, stb csomó minden számít, de nem ismétlem magam.
+10kg-nál nem fog lemenni 50% -nál több NEERA-val, de ez csak az én véleményem.:)
Tudom nem, hisz itt áll a konyhában:)
akkor is ügyi vagy
csak mert nekem kb10-15kg +-om van és rám már amúgy se hatnak teljesen ezek a pár napos diéták mert én már csináltam egy csomót csak utánna mindig elgyengültem és visszajött
félek, hogy ezzel is ez lesz és akkor nem éri meg a szenvedést
Szia!
Én 10nap alatt 5,4-et fogytam tőle, és még majd 20kiló feleslegem van.
ÉN nem, de teremben fogyott vele csaj 8kg-t, viszont 30kg felesleg volt rajta.
HA csak pár kg + van rajtad, akkor reális ez, amit írsz.
sziasztok!
van itt valaki aki 4-5kg-nál többet fogyott ezzel?
Most elbizonytalanodtam, de majd meglátom hogy legyen! Lehet mégis most kellett volna tovább csinálnom?
Nehéz dolgok ezek...:))
Te hányadik napon vagy? Hogy viseled?
A 60 nap azért elég dúrva lehet!
Mondjuk ha mégis július-augusztusban csinálnám, aztán legközelebb csak jövőre? Szerinted?
Te mikor csináltad az előzőt?