Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nálad mik voltak a terhesség első jelei? fórum

Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
207. Nitka
2010. máj. 25. 13:59

Hahó!

Csajok, szerintetek, ha 22-én volt peteérésem (fertility szerint), akkor a 19-i együttlét belefér még?

Necces, mi? Én is így gondolom. . . :(

2010. máj. 23. 18:37

Szia!

Én tapasztalatból tudom, hogy sajnos, tényleg be lehet képzelni a tüneteket. Az agyad "átvágja" a tested.

Persze, nem azt mondom, hogy Nálad nem Baba van a dologban, csak azt, hogy a test nagyon furcsa dolgokra képes.

Mikorra nem várod?

2010. máj. 23. 17:55
valaki irjon vissza légyszi:(
2010. máj. 13. 21:19
Ahogy így olvasgatom az üzeneteket ne hamarkodjátok el, és főleg ne akarjátok ennyire görcsösen. Én annak idején mikor terhes lettem 11 hetesen mentem orvoshoz és semmiféle gyors tesztet nem csináltam otthon. Hiszen egy nagy csalódástól kímélitek meg magatokat ha kiderül, hogy mégsem jön a baba. Nem szabad annyira akarni inkább nyugalomba, békességbe, önmagatokkal harmóniába kell lenni akkor hamarabb sikerülhet. De azért persze szorítok nektek!:)
2010. máj. 13. 20:34

Sziasztok!

Visszaolvastalak titeket,és nekem úgy tűnik,aki nagyon szeretne már babát(mint pl.én is),az képes magának bemagyarázni dolgokat sajnos!

Most én is úgy állok,hogy mintha meg akarna jönni,de lehet,hogy csak beképzelem még a hasfeszülést is:(!Meg mintha folyásom is lenne,és pisilni járok sokat,ez biztos viszont,de mellfeszülésem nincs!Meg volt egy egynapos barnázásom,ami viszont nem szokott lenni!

Elvileg a 16. napon járok,de ez nem mérvadó,mert a menzesz előtt pár nappal van a pé-m!

No,szerintetek lehetek terhes?

2010. ápr. 25. 16:04
sziasztok.Nagyon vágyok kisbabára...ebben a hónapban megtettük az elsö lépéseket.Ovulációm 15-én volt,16-án szeretkeztünk.Kb.5 napja nagyon érzékenyek a melleim és fájósak.Lehetek terhes?Csütörtökön kell megjönnie,ha nem,pénteken tesztelek.Szoritsatok
2010. jan. 17. 10:41

Sziasztok lányok!

Akik mérik a hőt. . . hogyan alakul a hő az ovuláció után, ha terhes vki? s, hogyan ha nem?

Már mérem pár napja, és emelkedik napról napra.

Tegnap olyan fura érzésem volt a bal petefészkemben, tompa nyomásérzés, délutántól kezdődött, . . . éjjel meg a jobb combom feszített.

Ez jelenthet vmit?

200. tinkuci
2010. jan. 16. 12:49
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék hogy a pg53 ovu teszt kimutatja a terhességet???Mert nekem annyira látható páfrányt mutat már napok óta...Ez jelenthet bébit???Légyszi irjon aki hasonló helyzetbe van.A tünetek megvannak!!!
2009. dec. 22. 04:41
Sziasztok!segitseget szeretnek kerni.Eleg regota szedtem a Lindynette20 fogamzas gatlot es abbahagytam kb 2 honapra es utanna elkeztem szedni ujbol de 7 szem gyogyszerem volt meg hatra h elfogyjon es voltam a baratommal de nem vedekeztunk,de vegulis megjott idoben csak valahogy furcsa erzesem van szedules,fejfajas es egyik reggel nagyon rosszol voltam hanyinger es nagyon kivanom a sossat es utanna az edeseget eddig meg nem edtem edeset,faradtabnak is erzem magam.lent a hasamnal neha nyomo erzes van vagy valami furcsa.lehetnek ezek a terheseg jelei?
2009. okt. 5. 14:18
Nekem beagyazodasnal volt egy kis verzesem es ejszaka kijarkaltam pisilni.
2009. okt. 2. 13:47
Köszi a segítséget, ennyi idő alatt már kiderült magától is:-)
2009. szept. 23. 11:43
Nekem mindig pontos,- 28 napos - a ciklusom, ma kellene megjönnie.
2009. szept. 23. 11:42
Sziasztok!Érdekes kérdésem lenne, ebben a hónapban végre a párom is úgy gondolta, hogy most már minden adott a babának, és ráállhatunk a baba projektre. A legtermékenyebb napokon voltunk együtt, és bizok benne, hogy sikerült, bár elsőre ki tudja. Tegnap este volt egy kis hancúr, és utána, egy kis vérzésem volt, de nagyon kevés, ma egy halovány barnázás, de más semmi. Szerintetek, ha ma nem jön meg akkor lehetek terhes, volt már valakinek ilyen?köszi előre is!
194. hen00
2009. szept. 22. 15:49
Sziasztok! Az én tüneteim: fáradtság,de nagyon,hányinger,rossz szájíz stb..A teszt pozitív lett. De nem megyek orvoshoz,csak ,ha megcsinálom a következőt.Sajnos 2 hónappal ezelőtt is ezek a tünetek voltak,elmentem dokihoz a vizsgálat terhességre utalt az uh-n már nem volt biztos,még az nap megjött.Most kétségek közt élem napjaim.Nagyon szeretném,ha jönne a bébike.
2009. szept. 22. 14:30
Sziasztok!Megettem a sült halat:)!Amúgy ikreket vártam,de én semmit nem éreztem!
2009. szept. 19. 21:30
nekem lombikbabám lesz, így már figyeltem, vártam a tüneteket. A beágyazódáskor erős görcsökre ébredtem éjjel. Aztán a klasszikusok: álomkór, cicidurranás, vérnyomás csökkenés és szédülés. A hányinger szerencsére elkerült.:)
2009. szept. 19. 21:06
És még annyit hozzátennék, hogy reggelente hányingerem van, napközbe meg szédülök. 2 hete meg egyfolytába aludnék. Vajon mitől lehet?
2009. szept. 19. 21:04

Sziasztok!

Kérlek segítsetek. 2 hónapja nincs normális menstruációm, csak barnás folyásom. 1 hete nőnek a cicieim, és apró mirigyek vannak rajta kidudorodva. Iszonyatosan kívánom a teát és a sósat. Ma reggel viszont negatív lett a teszt. Szerintetek lehetek terhes? Előre is köszönöm.

189. Nettici (válaszként erre: 188. - Cdfd2aa866)
2009. szept. 18. 10:16

Szia!

Mi lett Veled? Csináltál tesztet???

Valószínűleg már késői a válaszom, de saját tapasztalatom, hogy nagyon nagyon hamar jelentkezhetnek a terhesség jelei. Ez egyénre változó. A lányommal amikor terhes lettem, már az első héten olyan egyérteműek voltak a tünetek (hányinger, vizelési ingerek, cicifeszülés, stb) hogy majdnem biztos voltam benne, hogy babát várok. Aztán 2 hét múlva a teszt is igazolt. Szóval nálam irtó korán jöttek a gyanújelek, lehet Nálad is megtörtént ugyanez.

2009. szept. 9. 08:43

Sziasztok,

Vegigolvastam az eddigi hozzaszolasokat, es most en is tanacsot szeretnek kerni.

Ket honapja hagytam abba a Yadinet. Utana 24 napra barna, pecsetelo verzesem volt, ezt kovette a rendes verzes 2 nap utan, normails mennyisegben es ideig. Utana probalkoztunk parommal, felidoben is, rogton a mensi utan is, azta nra ket hetre rosszul lettem. Tudni kell, hogy regen tobbszor volt panikrohamom, ezek a rosszulletek is ilyenek voltak. Pluszban hanyingerem is volt, szedultem. Ez ket hetig tartott, nem is tudtma dolgozni jonni. Azota, ket hete ujra dolgozom. Felidoben egyebkent volt mellfeszules, ingerlekenyseg, ahogy szokott lenni a peteeres idejen.

Aztan szamolgattam, mikor fog megjonni. Elvileg legkesobb tegnap kellett volna (ma vagyok a 30. napon). De meg semmi. Kozben neha rosszul vagyok, hanyinger, szedules, szuro erzes a hasamban, fel van puffadva az alhasam, rengetegszer jarok pisilni kb masfel hete es neha feszul a mellem. Meg elegge megnott es kicsit sotetebb is a mellbimbom. Eleg nagy mennyisegu vizszeru folyasom is van ket napja. Parom napok ota mondogatjak, hogy valami valtozott rajtam, es en is erzem, de en inkabb még nem merem elhinni. Lehet egy kb ket hetes terhesseg ennyire latvanyos????

Szerintetek tesztet csinaljak vagy meg nem erdemes? Lehetek terhes vajon?

Mondanom se mkell , eleg pesszimistna allok neki, mert ugy gondoltam , en tuti nem lehetek terhes es majd evekig kell problakoznunk.

De ilyet mint most, meg sosem ereztem. Es furi, lehet bebeszeltem, de mult heten furdes kozben jott egy irtozatosan eros gondolat, hogy igen, teljesen biztos, hogy a baba mar ott van. De lehet, csak kepzelodtem :)

2009. júl. 18. 12:00
Hányingerem volt állandóan.
2009. júl. 18. 11:54
álmos voltam nagyon szintén, amúgy semmi hányás...:)
2009. júl. 17. 21:23
dög álmos voltam....
2009. júl. 17. 20:06

Sziasztok! A kedvesemmel régóta próbálkozunk a babával, de eddig sajnos sikertelenül. 2nap múlva (nem)kéne megjönnie, de 3napja rózsaszínes folyásom, hasmenésem van,és a hasam is bekeményedett. Szerintetek ezek lehetnek a korai terhesség tünetei?

Köszönöm a válaszokat!

2009. ápr. 21. 10:43

Sziasztok! Én még új vagyok itt!

Egy kérdésem lenne:

MInden kismamánál "kötelező" a 37 fokos hőemelkedés?

Mert vannak tüneteim de ez nincs köztük.

A válaszokat Köszönöm!

182. bara85
2009. ápr. 4. 20:29
Sziaszok! A párommal szertnénk kisbabát már 7 hónapja nem szedem a gyógyszert de még nem jött össze! Bár a múlt hónapba 1 hetet késet és 2 napig tartott nem görcsöltem és az 1. nap barnás folyásom volt! Tesztet még nem csináltam mert nem érzek semmi mást csak fáradt vagyok mindig és sokszor van olyan érzésem mintha valami nehéz kaját ettem volna és eltelítette a gyomromat! Meg néha fáj a derekam. Ez lehet attól h terhes vagyok? Csináljak tesztet? Csak attól félek hogy negatív lesz...
181. 6f4d0d160f (válaszként erre: 180. - Tereteri)
2009. ápr. 4. 09:48
Igen, nekem is elmúlt az érzés, és a cicik is, és minden, nagyon érdekes dolog ez...
180. tereteri (válaszként erre: 179. - Tereteri)
2009. ápr. 4. 09:09
Egy ki baleset miatt ment el, de ez már mindegy. Szóval számítottam rá, de onnan sejtettem, hogy pár nappal előtte elmúltak a terhességi tüneteim.
2009. ápr. 4. 09:08

Én is leírom, igaz az 5 héten elment.

Pár, 2-3(!) nappal a megtermékenyülés után olyan nagy melleim lettek, mint azelőtt soha.

Akkor már gyanakodtam. A 22 naptól pedig egy kis barnázás 4 napig, ami elállt, mire meg ellett volna jönnie.

Utána hányinger, "más"ízek, délutánonként hőemelkedés.

2009. ápr. 4. 08:54

Azért leírom mik voltak/ és most is a jelei, attól független, hogy nem meredt meg.

Nagy erős fém íz a szájban, kemény, leszakadó, fájós cicik, sírás ok nélkül, puffadt alhas, plusz az ÉRZÉS, hoy baba van:) ezek a PÉ után már 6-8 nappal eléggé érezhetőek voltak.

Mivel még sosem éreztem ezelőtt ilyeneket, ezért egyértelmű volt, hoyg minden más:)

Hátha segített valakinek:)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook