Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Sziasztok!Nem tudom eldönteni,hogy terhes vagyok-e vagy sem.Lehet,hogy csak nagyon szeretném azért.A tüneteim a következők:szúrogató érzés jobb oldalon a derekam körül,sűrűn járok pisilni,ég a gyomrom .Hát ennyi a ciklusom alatt a párommal védekezés nélkül 2-3 naponta voltunk együtt.Szerintem azért elég nagy az esélye nem?Holnap csinálok tesztet remélem pozitív lesz...Válaszotokat előre köszönöm
nekem a derekam fájt nagyon
Köszi! Akkor, ha most csinálok egy tesztet, az lehet, hogy pozitív lesz? Vagy várjak még?
az egyik legelső jel a mellek érzékenysége,esteleg nátha-jellegű orrdugulás,gyakori vizelés.
sztem tul koran csinaltad a tesztet.. vannak jeleid?
Sziasztok! Most írok elösször a fórumra. Lenne egy kérdésem, és remélem, hogy valamilyen szinten meg tudtok erősíteni benne... A párommal 4 éve vagyunk együtt, és ebből 3 évet nem védekeztünk. Nem estem teherbe. 2,5 hete megcsináltam egy tesztet ami negatív lett. Elmentünk nyaralni, majd a nyaralás végefelé meg kellett volna jönnie, és nem így lett. (eddig, 5 napot késik) Tegnap jöttünk haza. És nagyon félek elmenni venni egy terhességi tesztet, mert nem szeretném, hogy negatív legyen. Létezik az, hogy a 3 nap utáni 98%os teszt rossz eredményt mutasson????
Sziasztok! Szerintetek lehet 1.5-2 hetes terhességet érezni? Émelygés, folyamatos éhségérzet, szagokra való érzékenység, fáradtság meg ilyesmi...
mindentől émelyegtem, folyton fáradt voltam
Hányingerem volt a kávé illatától, és borzasztó módon kívántam az édességet.
duzzadt érzékeny mellek
kajáktól való hányinger...
mensi jellegű fájdalom a hasban..ami lesugárzott a labaimba
...talán ennyi..
Minden "szokásos jel előtt", belgyógyász elé kerültem, vegyes panaszokkal. Első percben megmondta, hogy tuti terhes vagyok. (Honnan tudta?)
Nekem volt egy nagyon szokatlan tünet.Orgazmuskor mindkét petefészkem rettentően fájt.Meg is ijedtem a dologtól.
Visszagondolva ez volt a legeleslegelső jele.
Sziasztok. Eszti82 nagyon régen írt, de mi lett veled? Nekem ugyanezek vannak most, annyi különbséggel hogy én kb. 1 hónapja nem szedem a gyógyszert. Kérlek írj
Sziasztok! Nem jött meg! Puffadás, állandóan pisilni jártam!
Sziasztok lányok...hát én nem tudom h mi történik oda bennt...sok furcsa jelem van de annyira félek beleélni már magam...annyira régóta próbálkozunk és még se semmi...de a jeleim a hőm emelkedik folyamatosan vagyis tartsa a szintjét,székrekedés,aztán enyhe szurkálás a hasamban,a derekeamat kicsit nehézkesnek érzem...hááát nem tudom...még csak a ciklusom 18.napjánál járok....valaki esetleg hozzáfűzni valamit..egy kis segítség jól jönne...nem merek tesztet csinálni már még...rossz emlékeim vannak vele kapcsiba....
*kimaradt a mensi **gyomortáji émejgés,puffadtságérzés..
1. Nem jött meg
2. Teszt =
Egyéb nem volt, csak késôbb a pocak :)
Sziasztok! Az első héten elfáradtam és hányingerem volt mire hazaértem a boltból, egy kis dombon lakunk. A második héten már a kávémat sem tudtam meginni(kávé függő voltam-vagyok). Harmadik héten,már szük volt a nadrágom és ekkor csináltam egy tesztet, dupla csíkos lett.
Állandóan pisilni jártam, és feszült a mellem.
Mindég aludtam volna, mellfeszülés.
hányás és nem bírtam enni:(
Sokat kellett pisilni, nagyon fájtak a cicikéim, megy olyanok voltak, mint 14 évesen :), és délutánonként nagyon-nagyon rosszul voltam! Egyébként semmi extra!
Almossag,hanyinger,zavartak a parfum es rago illatok stb.
Szerintem mindenképp csinálj még egy tesztet, lehet, hogy az előző valamiért nem volt jó! Ha negatív lesz, mindenképp menj mielőbb orvoshoz!
Sziasztok! Nekem holnap lesz két hete, hogy késik, és elég tanácstalan vagyok a dologgal kapcsiban. Nagyjából minden hónapban pontosan ugyanakkor szokott megjönni, amióta szedtem a gyógyszert beállt rendesen a ciklusom, és ezzel azóta sem igen volt baj, hogy nem szedem. Amikor meg kellett volna jönnie két hete minden jel meg is volt(duzzadt has, hasfájás, derékfájás, rossz közérzet, hőemelkedés) de ezután sem jött meg, a tünetek pedig nyomtalanul elmúltak egy hét után. Már csak néha szokott fájni kicsit a derekam, és a hasam. Viszont ami fura, hogy a hasam ugyanolyan pufi, mint menszesz előtt. Egyszóval tuti bizti voltam benne, hogy terhes vagyok. 8 nap késés után csi9náltam egy tesztet, ami viszont negatív lett. Most nem tudom mi van? Menjek el orvoshoz? Vagy érdemes még tesztet csinálnom később? A reggeli hőm visszaesett azóta 36,5-re. Ettől még lehetek terhes? Ha vki-nek vannak hasonló tapasztalatai, és tud segíteni, kérem segítsen, mert nagyon bizonytalan vok .
KöszönömS
Köszönöm a válaszokat Lányok!!
Akkor hol folytassuk..? Pocakosok és pocaklakók...??:D:D
További ajánlott fórumok: