Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
PÉ általában a ciklus közepén van. Lehet, hoyg neked más a helyzet. Viszont, ha ilyen korán is volt a PÉ, utána megtermékenyülés, utána 6-10 nap a beágyazódás, és csak utána jönnek a tünetek, ha jól tudom. Amíg nincs megtapadva gykorlatilag csak ott 'úszik'. Ha megtapad lehet beágyazódásos vérzés (barnázás). Neked volt ilyen?
szio! A tesztekre az van írva, az újabbakra, hogy egész nap lehet csinálni. De ha még ennyire korai sszakaszban lenél, lehet egy déli hígabb vizelet nem mutat két csíkor, csak az első reggeli, ami koncentráltabb.
Ha kimarad a menzesz akkor már ki kéne mutatnia, de itt rengeteg olyat olvastam, hogy akkor is negatívat tesztelt s pár nap múlva lett csak pozitív. Drukk!
köszönjük és remélem,hogy meg írod...ha negativ lessz,akkor sem szabad elkeseredni,majd jön,ha úgy gondolja....mi sem számitottunk rá és itt van...
Gratulálok Nektek!Sok boldogságot! Majd megírom én is hogy folytatódik a történet.
Köszi a választ. Nem volt csíkocska, nekem az a fura, hogy mindig korán meg szokott jönni, most meg 31. napon sem. De érdekes, hogy éreztem, hogy negatív lesz, mert valahogy úgy éreztem, hogy korán tesztelek. Csak olyan nehéz várni, ha az ember babát vár, akkor tudni akarja mielőbb. Még nem szerettünk volna, babát, de azt gondoljuk, ha becsúszik sem baj, örülnénk annak is. Csak jó lenne mielőbb tudni:-)Na pár nap múlva biztos kiderül:-)
nálam ugy kezdődött,hogy felpattantam a munkahelyemen a gépemtől és azzal a lendülettel ahogy felpattantam rögtön vissza is huppantam a székemre,amin nagyon meglepődtem,ugy meg szédűltem...nem foglalkoztam vele különössebben,bár akkor már meg kellett volna jönnie pár napja,pontossan 5 napja...gondoltam ennyi késés belefér és eléggé görcsöltem is,be tudtam annak,hogy ma megjön...jött az ebéd idő és én nem tudtam az ebédlőbe bemenni sem,nem,hogy enni...eltelt a nap,görcsökkel,hányingerrel,másnap reggel ismét megszédűltem...akkor már motoszkált a gondolat a fejemben,aznap mentem amúgyis a tescoba,vettem egy tesztet,mondom csak a saját magam megnyugtatására,megnézem...a páromnak nem is szóltam...megcsináltan,egy csik...negativ,jól van,gondoltam,aztán egy perc múlva ismét ránéztem....amikor megláttam a csikjait,akkor jött a hideg zuhany...nem szóltam a páromnak,mert ő akkor már többször megkérdezte,hogy megjött már?????ugy nem vagy terhes???pedzegettem neki,hogy mi lenne,ha még is???azt mondta,szó sem lehet róla....nem kell....aztán csináltam másnap mégegyet,de mivel nekem ez már a második terhességem,igy már tudtam,hogy ha az előző teszt +,akkor ez is az lessz....ezt már megmutattam neki,nagyon meglepődött,egyszerre volt dühös és csalódot és minden...de ma ő várja a legjobban a kicsilányát....én elváltam,ő is,két éve élünk együtt,nekem van egy 7 évesem,neki egy 11 évese,természetessen lány mindkettő....augusztus 1-én kopogtat a gólya a mi Dalmánkal...
szia....
én nekem 23.án kellettt volna megjönni,én 30.án teszteltem pozitivat...csinálj még egyet pár nap múlva,mondjuk egy másik fajtát...a tüneteid alapján lehetsz kismami,de ha az első teszt negativ,háááát,nem tudom,lehet,hogy a másik is az lessz....nekem is voltak ilyen tüneteim,de mindig negativ voltam,kivétel a november 30.a...az pozitiv lett....
jól alapossan megnézted???biztossan nincs ott még egy halovány csikocska?????nekem sem látszott egészen,csak a másodiknál,igaz azt másnap csináltam....
Sziasztok, abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hányadik napon érdemes szerintetek tesztelni?
Nekem általában 26-27. napon szokott megjönni, ma tartok a 31.napon és még nem jött meg, nem tudom miért?A hasam már 1,5 hete pufi. Tesztet tegnap naoközben csináltam, de negatív lett, viszont estére elkezdett fájni a hasam, és a mellbimbóm.
Nem tudom megfázás miatt-e, vettem egy forró fürdőt, de ma egész nap fáj a hasam és a hátam is. Szerintetek lehetek terhes? És mikor érdemes tesztelni? Nektek mikor lett pozítiv, hányadik napon? Remélem valaki hamar válaszol.
Nem jött meg és gyanakodtam egyébként egyszer nem védekeztünk és nem gondoltam volna hogy az vagyok:_)))
szia.
nem próbáltál még valami természetes módszert a peteérésed nyomon követésére?
sziasztok! én mindig azt hiszem hogy terhes vagyok, mert mikor olvasom itt a babás történeteket, elsírom magam...:) úgy tudom, hogy az ilyen túlérzékenység is vmi jele volna terhességnek. Persze aztán mindig kiderül hogy nem vagyok az. Sajnos még nem lehet babám de imádom olvasni ezeket a fórumokat!
sziasztok, nalam az elso jelek:
cicik duzzadtak, fajtak, faradekony, kicsi hanyinger + egyszeruen ereztem!!!!!!!:-))))
Sziasztok!
Ha valaki tud segítsen!
2 hete múlt el a mensim, de 2 napja fáj a hasam, nincs étvágyam, viszont a mellem nem fáj és hányingerem sincs. Lehet ez ettől még terhesség?
Írjatok!
Sziasztok! Nekem amúgy sem jött soha rendesen meg. Mostanában kb 3 hete jött meg 2szer 1 napra, görcsölök, s nagyon fájnak a melleim. Azelőtt 3 hónapja volt meg, de ez mindig is így szokott lenni. Szerintetek mi lehet az ok? De vigyázunk a barátommal mindig. Így lehet könnyen teherbe esnmi szerintetek?
Sziasztok! Üdvözlök minden kedves fórumolót! Szeretnék tőletek tanácsot kérni. Töb hónapja használtam a NuvaRing nevű fogamzásgátlót, volt pár hónap kihagyásom, és most egy hónapja újra használni kezdtem. 31-én kellett kivennem mert letelt az egy hónap. Azóta eltelt 5 nap és nem jött meg a mensesem. Minden este (most is) szédülök, enyhe émelygésem van, és fájnak a melleim is és álmosabb vagyok a kelleténél...szerintetek terhes lettem? Nagyon ideges vagyok..kérlek adjatok valami tanácsot.
köszi!
Farkaska
Kedves ancsa84!
Szóval mit jelent pontosan ez a pöndülés kifejezés?
Úgy érzem engem érint ez a dolog...
köszi
Legelső jelek : álmos voltam, aluszékony, állva eltudtam volna aludni ! Sokat jártam pisilni először olyan volt mintha csak megfáztam volna, az orrom is el volt dugulva. De amint kiderült nem nátha volt a dologba :)
Mindjárt megjön érzés,émelygés az első napoktól,majd állandó pisilés,cici majd leszakad,és mostanában álomkóros vagyok!
A régi öregek mondták,itt falun,hogy a terhes nőnek pöndül a szája!Erről lehet észre venni,hogy terhes!
Hát lehet,hogy ez csak babona,de nálam igaz!Valahogy másmilyen a szám!
Nekem meg a melleim feszülnek és folyton pisilnem kellett kb a 6 hétig most orrdugulás és émelygés +
Sziasztok!2.5 hete késik a menstruáciom.Mivel sosem szedtem gyogyszert a 20 év alatt igy nem is volt rendeszeres elöfordult már hogy 2 hetet késett többször is.most is tul vagyok 2 teszten 5 nap eltéréssel negativ eredménnyel.szerintetek terhes lehetek?????Niki
Szia!
Mensi előtt 1 héttel kezdett görcsölni a hasam és fájni a mellem. Olyan volt mintha meg akart volna jönni! Vártam is ,hogy meg jöjjön mert laporoszkópiára kellett mennem. De szerencsére nem kellett mert terhes lettem. Amúgy minden terhességemnél csak ennyit éreztem. Jah meg olyan álmos voltam,hogy állva elaludtam.
én még egyáltalán nem görcsölök , a mellem se fáj,semmi extra nincs vele..
Neked kriszol, mkor kezett görcsölni a hasad,és mkor kezdett el fájni a melled?
görcsöltem és feszült a mellem
még a poz.teszt elött volt hányinered?
Aluszékonyság, émelygés majd hányás a 20. hétig.
Lehet terhes...csináljatok tesztet!
További ajánlott fórumok: