Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Tegnap szereteztünk ugy hogy megvolt a bnőmnek de nemvolt sok neki. Gyógyit szed. De mára meg nincs neki egy kis vér sem. Ez mitől lehet?
Vírusfertőzés.Most menő ez a járvány
Nemtudom mert 4-5 napig igy volt vele, aztán a vége fele már jött a hasmenés is.
De ez a hasfájás csak néha jelentkezett nála a hasmneés meg csak tegnap előtt, de mára már jól van. Volt már neki korábban is ilyen. Lehet megint csak egy fertőzés lehetett?
vizelési inger elég sűrűn,és mintha megakarna jönni feszültek a melleim is, de hányinger,rosszullét egyáltalán nem volt,a 9 hónap alatt 1x sem
Bnőmnek nemrég volt egy kis hasfájása, hányinger érzete és met a hasa is. Mára azonban már nem érzi magát rosszul. A hétvégén fog megjönni neki és tablettát szed. Mitől lehetett neki ez a kis rosszullét?
Émelygés, éhség, mintha meg akarna jönni, orrdugulás
Augusztusban nem lettem terhes. Aztán szeptember végén a terhességem első jele a pozitív teszt volt.
Fura érzés a hasamban,aztán meg érzékenység,sírás mindenért.
olyan érzés volt az alhasban, mintha meg akarna jönni, de nem jött. Harmadik napon teszteltem+
Hányinger ,étvágytalanság ,aluszékonyság
Sziasztok!
Utrogestant kap közületek a megtapadás elősegítésére? Okozhatja ez a szer a mell és has (mintha meg akarna jönni) fájdogálását? Köszi, ha ír valaki!
Szia
Ha egy hét múlva változatlan a helyzet ismételd meg a tesztet!
Sziasztok!
Az a nagy helyzet hogy van még 2 napom a mensziig,de egy kicsit meg vagyok ilyedve,2 napja hányingerem van,elég sűrűn van vizeletem is,és feszül az alhasam.Ma rászántam magam,hogy csinályak egy tesztet,de az negatív lett...
Szerintetek ilyenkor mi van???
A segítséget előre is köszönöm!Szép napot mindenkinek!
Szia mcleod3!
Köszönöm szépen az infot. Azt hiszem beruházok egy ilyenre. Hála a jó istennek most rendesen megjött és nem szórakozott velem egy napig se. Úgyhogy most beleadunk anyait apait. Hátha összejön.
Szióka ametiszt3!Bármelyik patikában beszerezhető 2500ft.Korlátlan ideig használható ellentétben az ovulációs tesztcsíkokkal...Sok szerencsét!
Szia mcleod3!
Köszi a válaszodat. ma estére megjött, úgy néz ki talán most rendesen. De majd kiderül. Még egy kérdés. Mennyibe kerül ilyen ovulációs mikroszkop? Lehet megprobálkoznék én is egy ilyennel.
Én nagyon álmos voltam és alig bírtam kikelni az ágyból.Amúgy nekem megjött de nem rendesen mármint most.Hát nem tudom.Vettem minden esetre egy ovuláció meghatározó mikroszkópot bármikor és bármeddig használható.Azonnal kimutatja nyálból v.h.váladékból,hogy termékeny vagy-e aznap sok ismerősömnek bevált hátha nekem is!2 csíkra fel!Ametiszt:lehet a fog.gátló hatása nálam eltartott 2 évig de ezalatt meg sem jött és az egekben volt a prolaktinom...de amúgy nem vagyok doki...
Hányinger,kimaradt mensi,étvágytalanság,
Én gyakorlatilag félnapokat töltöttem a wc-én... de legalább hányinger hányás rosszullét meg a többiek elkerültek...
Sziasztok!
Többször olvastam, hogy terhességre utaló jel lehet a gyakori vizelési inger. De mennyire gyakori?
Szia mcleod3!
Szerinted mi lehet? Gondoltam arra is, hogy mostanra tisztul ki a fogamzásgátló hatása. Beszéltem a körzeti asszisztensel és ő is azt mondta, hogy lehetséges. Bár most ott tartok, hogy jövő héten kell neki megjönnie, ha most is ilyet játszok s mihelyt elmúlt megyek dokihoz.
Terhesség jelei nálam?
A három darab terhességi teszt, aztán egy nagy folt a combomon, mikor lezúgtam a wécéről.
Sziasztok!
Most egy kicsit megijesztettek. Szerinterterk mi lehet ez?
szia tücsi29.nálam semmilyen jele nem volt.Sztem mindenkinél változó.okt 15re vagyok kiírva, de még hányingerem sem volt egyszer sem, nemhogy hasfájás.mellfeszülés az igen, de nem tünt fel mert minden mensi előtt volt.
Nagyon nehezen akartok írni...
Csajok megint csináltam tesztet és megint negatív lett már nem tudom mit gondoljak...Egyre rosszabbul vagyok és ma a 34.nap volt lehet,hogy később még pozitív lett a tesztem?Vagy már ne is próbálkozzak nem tudom,hány napra kéne megjönnie mert rendszertelen de úgy gondolom a 19.napon volt tr-em.Valaki segítsen!
További ajánlott fórumok: