Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Nekem ez a 3-dik nap hogy késik. És semmi jele hogy menzi jönne. Ez a tegnapi késszúrkálás a jobb petefészkemben, ami sztem arra utal, hogy a beágyazódás lehet, de nem akarom beleélni magam. Sógornőmnek is ilyen tünetek voltak, mikor terhes volt, és nála 7 hetesen mutatta ki a teszt.
Hugom most állapotos, és 4 hetesen már kimutatta neki a teszt, viszont ő is ilyen késszúrkálós fájdalomról beszélt.Már azt hitte komoly baja lehet, késett is neki, meg sem jött. Csinált tesztet és pozitiv lett.
Párom 100 %-ra állitja hogy terhes lehetek, csak ez az 1 teszt még nem mutatja ki.
De ha tegnap esetleg beágyazódott, akkor majd kb 1 hét mire a teszt kimutatja. Lily-vel teszteltem, de valami másikkal fogok legközelebb.
meg az a fura mostanában, hogy eszek, sőt jóllakom, rá 2 órára meg megint éhes vagyok. Több édességet kivánok, pedig én csakis sós termékeket eszem minden nap.
Mióta próbálkoztok??
Én is nagyon bizom hogy baba van a dologban, csak olyan türelmetlen vagyok kivárni az időt.
Szoritok nektek hogy legyen baba a pociban:)
Bár van aki azt mondja, hogy onnantól nincs folyása. nekem meg 1 hónapja folyamatosan van. Pedig nem szokott. Ez mitől lehet??
Nekem ma 3 napja késik, de vasárnapig sztem várok, és akkor tesztelek újra.
De lehet olyan hogy ha beágyazódik, attól ugyanugy van folyás??
Angyalka, már nagyon vártam mit írsz. Hétvgén nem tudtam gép közelbe kerülni. Szerintem még ne add fel, lehet most később volt a peteérésed kicsit. Mindenképen csinál még tesztet majd.
Nekem eddig nem nagyon volt hányingerem, na most már van, s inkább estefelé, néha önklendezem, s reggelente a fogmosás után nem túl jól vagyok, de kibírható. :)
Ha 28-napos a ciklusod akkor holnap 5-hét :))
várom a ++++-kat majd
Köszönöm Ircsi!! Reményt adtál!Nekem holnap lesz egy hete hogy késik és a számításaim szerint csütörtökön lesz 5 hetes..így akkor talán még nincs veszve..
Drukkolok neked és kívánom, hogy szép rózsaszín csíkod legyen!!!!
Sziasztok, pénteken kellett volna megjönni. Semmi jele nem volt, és nem is jött. Ma reggel csináltam tesztet, de negativ lett. Ami eléggé lelombozott, mert a mellbimbóim fájnak, sokszor hányingerem van, kivánósabb lettem bizonyos élelmiszerek iránt,a szaglásom is nagyon kifinomult lett.Sűrűn kell pisilnem. Lehet ez attól, hogy nem szedek már gyógyszert?? vagy mitől van ez??
Viszont ma ebédnél annyira elkezdett szúrni a jobb petefészkem, igy még soha nem éreztem, szinte kézzel nyomtam hogy ne fájjon ennyire, összegörnyedve mintha jobb lenne, de iszonyat fáj. Mitől lehet ez???
Persze még nem csüggedek annyira, 1 hónapja próbálkozunk, elég intenziven.
lehet korai volt ez a mai tesztelés??
Örülök neked bubcsi, hogy nem jött meg!!Nagyon szurkolok, és nektek is lányok.
Nekem se jött meg, már 6 napja késik..de a teszt még nem mondhatnám, hogy nagyon pozitív lenne..tényleg remélem Bubcsi, hogy igazad lesz, és holnap már virít a csík a tesztemen..Egyébként nekem is puffad az alhasam..tegnap jobb volt, de ma megint puffad..és olyan mindjárt meg fog jönni érzésem van..és sokat kell pisilni járni, még mindig..
Szurkolok neked!Nekem is jövőhéten esedékes !
Amit még elfelejtettem,a hasam iszonyatosan puffad!
Sziasztok elég sok próbálkozáson vagyun túl de sajnos eddig eredmény nélkül viszon most elég érdekes érzem magam!Mit példáúl olyan érzésem van a gyomromban mint ha izom láz lenne benne és a torkomban lenne!Iszonyatosn szokot szurkálni a hasm!
nem mindig esik jól a kávé!És csak azt veszem észre hogy mindig éhes vagyok!
Szerintetek van esélyrá hogy babó lessz?
Teszhez viszont még nagyon korán lenne!
köszönöm!
Hat bubcsi a profeta szoljon beloled..ha jol tudom 2 naponta duplazodik a hcg..vagyis hetfon erdemes ujra tesztlnem,ha minden igaz..annyira izgulok..
Es nalad mi ujsag?
Szia!
Már pont akartam írni, hogy mi újság. Én reggel teszteltem mind kétszer. A Rossmann-ba vette a párom a tesztet és 2db csík volt egy csomagba. Alig raktuk bele, már piros is lett. Nekem is fájdogált a hasam a menzesz körüli napokba, meg még az 5. -6. hét között görcsöltem egyszer jobban. Nagyon szorítok!
Szia!Meg mindig nem jott meg!:D
Szombaton lesz 5. napja hogy kesik,akkor tesztelek...oh barcsak pozitiv lenne...erzem hogy nem fog megjonni..viszont neha gorcsolget,szurkalgat a jobb petefeszkem..igazsag szerint,miota egyutt voltunk ez folyamatos volt,de aztan picit alabb hagyott..most sem folyamatos,de neha eleg intenziv..Ezen kivul neha olyan csikis erzes van,az alhasamban,tegnap olyan volt,mintha izomlazam lenne..es persze szinte azonnal el tudok pityeredni mindenen,aztan ket masodperc es mar nevetek,nagyon fura ez nekem..Jajj annyira varom a szombatot,drukkoljatok,hogy addig se jojjon meg..
Bubcsi84, elképzelhető. Én akkor kezdtem el figyelni a testem jeleit, amikor úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk, s a peteérés környéki időszakban volt, hogy nagyon szúrt a petefészkem, s feszültek a melleim, s egyik délelőtt pisilis után megjelent az a bizonyos tojásfehérje színű váladék, de csak egyszer utána többet nem, előtte kb. 2 nappal voltunk együtt a párommal, utána már nem tudtunk, s ebben a hónapba már sikerült is. S utána gondoltam vissza, hogy előtte való hónapba is volt pár nap, amikor iszonyat szúrt a petefészkem, de akkor azt hittem felfáztam, de ezek szerint, akkor is a peteérésemet jelezte.
Szurkolok, hogy ne jöjjön meg neked se! :)
Sziasztok.
Nekem azóta is fáj az alhasam, tegnap délutántól estig meg a bal petefészkem szúrkált de nagyon erősen néha néha a jobb is. Ma meg itt a munkahelyemen többször is megszédültem egyszer azt hittem el is ájulok , de elmúlt hamar. Vasárnapra nem várom, örülnék , ha nekem is baba lenne. :) Szerintetek?