Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nálad mik voltak a terhesség első jelei? fórum

Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
327. Adelaine (válaszként erre: 326. - 4bd4c70f56)
2013. ápr. 8. 15:44

Nekem ez a 3-dik nap hogy késik. És semmi jele hogy menzi jönne. Ez a tegnapi késszúrkálás a jobb petefészkemben, ami sztem arra utal, hogy a beágyazódás lehet, de nem akarom beleélni magam. Sógornőmnek is ilyen tünetek voltak, mikor terhes volt, és nála 7 hetesen mutatta ki a teszt.

Hugom most állapotos, és 4 hetesen már kimutatta neki a teszt, viszont ő is ilyen késszúrkálós fájdalomról beszélt.Már azt hitte komoly baja lehet, késett is neki, meg sem jött. Csinált tesztet és pozitiv lett.

Párom 100 %-ra állitja hogy terhes lehetek, csak ez az 1 teszt még nem mutatja ki.

De ha tegnap esetleg beágyazódott, akkor majd kb 1 hét mire a teszt kimutatja. Lily-vel teszteltem, de valami másikkal fogok legközelebb.

meg az a fura mostanában, hogy eszek, sőt jóllakom, rá 2 órára meg megint éhes vagyok. Több édességet kivánok, pedig én csakis sós termékeket eszem minden nap.

Mióta próbálkoztok??

2013. ápr. 8. 15:33
Én is nagyon türelmetlen vagyok meg izgatott igaz nekem még csak 2 napja késik , de minden reggel úgy kelek fel , hogy "ugye nem jött meg ?". Alhasam kb 1 hónapja fájdogál, meg szúrkál a petefészkem, meg azóta van kb folyásom is, néha meg olyan mintha sivatag lennék. :D
325. Adelaine (válaszként erre: 324. - Alexa1234)
2013. ápr. 8. 15:27

Én is nagyon bizom hogy baba van a dologban, csak olyan türelmetlen vagyok kivárni az időt.

Szoritok nektek hogy legyen baba a pociban:)

Bár van aki azt mondja, hogy onnantól nincs folyása. nekem meg 1 hónapja folyamatosan van. Pedig nem szokott. Ez mitől lehet??

324. Alexa1234 (válaszként erre: 313. - 4bd4c70f56)
2013. ápr. 8. 15:09
Remélem igazad van!
2013. ápr. 8. 13:28

Nekem ma 3 napja késik, de vasárnapig sztem várok, és akkor tesztelek újra.

De lehet olyan hogy ha beágyazódik, attól ugyanugy van folyás??

2013. ápr. 8. 13:10
Pár nap múlva csinálj másik tesztet Angyalka. Nekem ma se jött meg szerencsére, remélem mostmár nem is fog mondjuk nekem még csak 2 napja késik az nem jelent semmit, de reménykedek. Pár nap múlva akarok csinálni majd én is tesztet. :)
2013. ápr. 8. 10:40
Akartam írni.. mindenképpen csinálj :)
2013. ápr. 8. 10:40

Angyalka, már nagyon vártam mit írsz. Hétvgén nem tudtam gép közelbe kerülni. Szerintem még ne add fel, lehet most később volt a peteérésed kicsit. Mindenképen csinál még tesztet majd.

Nekem eddig nem nagyon volt hányingerem, na most már van, s inkább estefelé, néha önklendezem, s reggelente a fogmosás után nem túl jól vagyok, de kibírható. :)

319. Angyalka1984 (válaszként erre: 318. - Ircsi 45)
2013. ápr. 8. 06:57
Elvileg 26 napos..igy szerdan lesz 10 napja a keses..csinaltam ma reggel tesztet..talan van rajta valami..de szerintem inkabb szellemcsik..szoval lassan kezdek elkeseredni..az egyetlen vigaszom hogy meg nem jott meg..:(
318. Ircsi 45 (válaszként erre: 317. - Angyalka1984)
2013. ápr. 7. 18:08

Ha 28-napos a ciklusod akkor holnap 5-hét :))

várom a ++++-kat majd

317. Angyalka1984 (válaszként erre: 316. - Ircsi 45)
2013. ápr. 7. 17:51

Köszönöm Ircsi!! Reményt adtál!Nekem holnap lesz egy hete hogy késik és a számításaim szerint csütörtökön lesz 5 hetes..így akkor talán még nincs veszve..

Drukkolok neked és kívánom, hogy szép rózsaszín csíkod legyen!!!!

316. Ircsi 45 (válaszként erre: 314. - Angyalka1984)
2013. ápr. 7. 17:38
Sziasztok.Nem vagyok új a forumon és már fiatalsem :)nekem is egy hete késik és minden terhességre utaló jelem megvan én csináltam egy tesztet kedden amimég negetiv volt de tavaj is csak a 6-hét körül mutatta ki igy még várokvele párnapot igaz nehéz de már volt elég negativ. 20-ével ezelőtt nem okozott gondot hogy mikor szeretnék babát ugy hogy kitartást mindenkinek és sok pozitívat :))))
2013. ápr. 7. 15:29

Sziasztok, pénteken kellett volna megjönni. Semmi jele nem volt, és nem is jött. Ma reggel csináltam tesztet, de negativ lett. Ami eléggé lelombozott, mert a mellbimbóim fájnak, sokszor hányingerem van, kivánósabb lettem bizonyos élelmiszerek iránt,a szaglásom is nagyon kifinomult lett.Sűrűn kell pisilnem. Lehet ez attól, hogy nem szedek már gyógyszert?? vagy mitől van ez??

Viszont ma ebédnél annyira elkezdett szúrni a jobb petefészkem, igy még soha nem éreztem, szinte kézzel nyomtam hogy ne fájjon ennyire, összegörnyedve mintha jobb lenne, de iszonyat fáj. Mitől lehet ez???

Persze még nem csüggedek annyira, 1 hónapja próbálkozunk, elég intenziven.

lehet korai volt ez a mai tesztelés??

2013. ápr. 7. 14:27

Örülök neked bubcsi, hogy nem jött meg!!Nagyon szurkolok, és nektek is lányok.

Nekem se jött meg, már 6 napja késik..de a teszt még nem mondhatnám, hogy nagyon pozitív lenne..tényleg remélem Bubcsi, hogy igazad lesz, és holnap már virít a csík a tesztemen..Egyébként nekem is puffad az alhasam..tegnap jobb volt, de ma megint puffad..és olyan mindjárt meg fog jönni érzésem van..és sokat kell pisilni járni, még mindig..

2013. ápr. 7. 14:21
Hát lehet , hogy mindketten babásak vagytok. :) Nekem ma nem jött meg szerencsére, remélem holnap se fog és utána se ,remélem nem csak késés lesz. :)
312. Alexa1234 (válaszként erre: 311. - Nikibh)
2013. ápr. 7. 14:19

Szurkolok neked!Nekem is jövőhéten esedékes !

Amit még elfelejtettem,a hasam iszonyatosan puffad!

311. nikibh (válaszként erre: 310. - Alexa1234)
2013. ápr. 7. 14:07
Nekem max egy hét múlva kéne megjönnie de a teszt még negatív.Nekem is szurkál a hasam alja,iszonyatosan feszül a mellem és hányingerem is van.Ja és én is ennék,olyanokat is amit amúgy annyira nem szeretek.Kívánom hogy hamarosan pozitív teszted legyen.Én nem tesztelek most már csak a nem várt után.
2013. ápr. 7. 13:54

Sziasztok elég sok próbálkozáson vagyun túl de sajnos eddig eredmény nélkül viszon most elég érdekes érzem magam!Mit példáúl olyan érzésem van a gyomromban mint ha izom láz lenne benne és a torkomban lenne!Iszonyatosn szokot szurkálni a hasm!

nem mindig esik jól a kávé!És csak azt veszem észre hogy mindig éhes vagyok!

Szerintetek van esélyrá hogy babó lessz?

Teszhez viszont még nagyon korán lenne!

köszönöm!

2013. ápr. 6. 21:11
Hétfőre biztos erősebb lesz már a pozi. :) Hát nálam minden változatlan fáj az alhasam holnap kéne megjönnie. Ma egész nap olyan érzésem volt hogy mindjárt megjön. Remélem nem fog. De parázok, hogy mégis mert akkor csalódás lesz.Megérkezett a rákszűrésem eredménye minden oké, baktérium nincs gyulladás nincs , de folyásom még van. Doki azt mondta ha nem múlik a fájás hívjam hétfőn, mondom neki hogy hétvégére kéne megjönnie. Erre az volt a válasza :ha egyáltalán meg fog jönni.
308. Angyalka1984 (válaszként erre: 307. - 4bd4c70f56)
2013. ápr. 6. 20:06

Hat bubcsi a profeta szoljon beloled..ha jol tudom 2 naponta duplazodik a hcg..vagyis hetfon erdemes ujra tesztlnem,ha minden igaz..annyira izgulok..

Es nalad mi ujsag?

2013. ápr. 6. 18:54
Angyalka ha halványan is akkor is ott van neked , pár nap múlva biztos erősebb lesz. :)
2013. ápr. 6. 17:36
Sziasztok!Csinaltam tesztet,reggel kettot..haat mintha halvanyan ott lenne a csik de mar nem tudom,hogy csak a kepzeletem jatszik e velem..mindenesetre ma 5 napja kesik..es tovabbra is vannak tunetek..a szaglasom basszus..hihetetlen..baratnoim mar nevettek ma,mint egy vadaszkutya..na meg beszaladtunk a mcdonaldsba ebedelni..menuhoz adtak almas pitet..azert vettem meg es a krumpli miatt..beleharaptam a pitebe..aa nem birtam megenni..felretoltam nem kivanom erzessel..es a krumpli a kedvencem..megis alig ettem..csak turkaltam..es annnyit kell pisilni hogy botrany..es ez a sirdogalas..mar a reklamokon is..durva..
2013. ápr. 6. 11:28
Angyalka1984 csináltál tesztet ma? Mi lett az eredmény ? :)
2013. ápr. 4. 09:32

Szia!

Már pont akartam írni, hogy mi újság. Én reggel teszteltem mind kétszer. A Rossmann-ba vette a párom a tesztet és 2db csík volt egy csomagba. Alig raktuk bele, már piros is lett.  Nekem is fájdogált a hasam a menzesz körüli napokba, meg még az 5. -6. hét között görcsöltem egyszer jobban. Nagyon szorítok!

303. Angyalka1984 (válaszként erre: 297. - Buboka85)
2013. ápr. 4. 08:38
Akartam meg kerdezni hogy te reggel vagy este teszteltel?
302. Angyalka1984 (válaszként erre: 297. - Buboka85)
2013. ápr. 4. 08:36

Szia!Meg mindig nem jott meg!:D

Szombaton lesz 5. napja hogy kesik,akkor tesztelek...oh barcsak pozitiv lenne...erzem hogy nem fog megjonni..viszont neha gorcsolget,szurkalgat a jobb petefeszkem..igazsag szerint,miota egyutt voltunk ez folyamatos volt,de aztan picit alabb hagyott..most sem folyamatos,de neha eleg intenziv..Ezen kivul neha olyan csikis erzes van,az alhasamban,tegnap olyan volt,mintha izomlazam lenne..es persze szinte azonnal el tudok pityeredni mindenen,aztan ket masodperc es mar nevetek,nagyon fura ez nekem..Jajj annyira varom a szombatot,drukkoljatok,hogy addig se jojjon meg..

301. nikibh
2013. ápr. 3. 14:06
Gratula a babásoknak :) remélem nemsokára én is pozitívat tesztelek.Igaz nekünk 3. babánk lenne,de úgy izgulok és várom mint az elsőnél.
2013. ápr. 3. 13:14

Bubcsi84, elképzelhető. Én akkor kezdtem el figyelni a testem jeleit, amikor úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk, s a peteérés környéki időszakban volt, hogy nagyon szúrt a petefészkem, s feszültek a melleim, s egyik délelőtt pisilis után megjelent az a bizonyos tojásfehérje színű váladék, de csak egyszer utána többet nem, előtte kb. 2 nappal voltunk együtt a párommal, utána már nem tudtunk, s ebben a hónapba már sikerült is. S utána gondoltam vissza, hogy előtte való hónapba is volt pár nap, amikor iszonyat szúrt a petefészkem, de akkor azt hittem felfáztam, de ezek szerint, akkor is a peteérésemet jelezte.

Szurkolok, hogy ne jöjjön meg neked se! :)

2013. ápr. 3. 13:08
Kb. 1,5 hete kezdődött, hogy állandóan édes ízt érzek a számban, több helyen olvastam, hogy fémes ízt szoktak, de édesről nem olvastam sehol, hát nekem még ez is jelentkezett. A cukromat megmértem (anyukám cukorbeteg, így van otthon mérőnk), az jó volt, így gondolom ez is egy "tünet" a sok közül.
2013. ápr. 3. 13:04

Sziasztok.

Nekem azóta is fáj az alhasam, tegnap délutántól estig meg a bal petefészkem szúrkált de nagyon erősen néha néha a jobb is. Ma meg itt a munkahelyemen többször is megszédültem egyszer azt hittem el is ájulok , de elmúlt hamar. Vasárnapra nem várom, örülnék , ha nekem is baba lenne. :) Szerintetek?

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook