Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Igen ha visszagondolok nekem is volt barna az első 3 hóban a mensi ideje amikor jött volna de elmúlt mindíg pár óra alatt...
Fordulj mihamarabb nőgyógyhoz főként ha babót szeretnétek!
Szia!
Szerintem mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!
Sziasztok!
Ma regisztráltam, úgyhogy igen új vagyok. Olvasgattalak benneteket és felmerültek bennem kérdések. Egy 1 próbálkozunk a babával. eddig semmi. előtte 8 évig szedtem gyógyszert. Az utolsó 3 hónapban elég érdekesen jött meg a menszim. Egyik nap volt másiknap nem , ha pisiltem volt amúgy semmi. De ha volt is az se rendes vérszínű volt, hanem inkább rózsaszin.
Szerintetek ilyenkor mi van?
Már nagyon babáznánk.
Véleményeteket előre is köszönöm.
Szia!Én most várom a harmadik babámat.Mikor a fiammal lettem terhes annyira éreztem,hogy megjön,hogy még betétet is tettem be:)aztán semmi.Mostanában mielőtt megjött majdnem egy héttel előtte elkezdett fájni a hasam,a derekam stb.Fél évet próbálkoztunk a harmadik babával,megint elkezdtem érezni,hogy meg fog jönni.Vettem Algoflex M-et a gyógyszertárba ,be is vettem 4 db-ot,aztán hirtelen ötlettől vezérelve megcsináltam 1 tesztet napközben!(másnap reggelre terveztem) asszem 2 napot késett ami rögtön pozitív lett.Most kb 8 hetes vagyok.Mindenkinek minél előbbi pozitív tesztet kívánok
szia, koszi a valaszt. de ha a hom fent van az nem arra utal h jol termelodik a sargatest hormon? azt tudom h a barnazas gyakori, de en ugy tudtam h a menzi napjaiban van barna, de en meg csak 24ik napon vagyok a 28bol
Menj el orvoshoz mindenképpen mert lehet babás vagy csak nincs elég hormonod én is has.voltam amikor a kisfiamat vártam kaptam progeszteront és elmúlt ma 3,5 éves!Sok sikert és vigyázz magadra!
sziasztok! nekem 3 napja 37 a höm, 24ik napon vagyok a 28bol, 19ik napon barnaztam, de utana 2 napig semmi,majd tegnap megint barna, ma reggeli pisi utan is picit barnaspirosas, a hasam kozepen faj, avgyis nem faj, csak neha szurkal es zsibbad, de nem oldalt ahol szokott menzi elott.. a mellem is feszul ma kezdte. ilyenkor mar ugye nincs sok eselyem?
Szia!
nekem is úgy kezdődött, hogy annyira fájt a hasam, mintha megjönne. sőt még jobban is. először nem is gyanakodtam, csak arra hogy késik, mert semmi más tünetem nem volt csak a hasfájás. Már 17 hetes vagyok :) Drukkolok neked!
igyekszem türelmes lenni, csak nem megy...
Elvileg lehetéges....de ne képzelj be semmit, várd ki ezt a pár napot.
és hogy egy hete fájdogál a hasam?
áhh csak beképzelem :p :)
Ezek még nem elegendő jelek.
Jövő héten tedd fel a kérdést.
sziasztok! szerintetek jelenthet valamit, hogy hányingerem van, begörcsölt a lábam, épp a ciklusom végén tartok, elvileg hétvégén kellene meglennie. szóval szerintetek ez utalhat arra??
Az is lehet a terhesség egyik jele...Nekem még nem jött meg holnap vagyis a 34. napon tesztelek megint immáron a 3.teszttel.Most Easy Pregnancy-val próbálkozom az is 20-as érzékenységű.Valakinek volt vele kapcsolatban valami élménye?Válaszotokat előrre is köszönöm!Puszi mindenkinek!
szia:) nem, meg nem teszteltem, holnap lesz a 24ik napom, elvileg 4 nappal menzi elott mr mutatja.... hat nemtom most kezd picit menzisen fajdogalni a hasam,,,:((( lehet nem lesz teszteles
nem, nem clearblue volt hanem medilab..mármint ami nega lett..a másik, a szar..azt nem tudom..
előtte meg csináltam egyet amin egy csík se jelent meg...
köszi:)..nekem max 28 napos a ciklusom..sztem a 12-en volt pé..ma meg a 24-en vagyok..igaz délutáni volt a pisi de asszem clearblue:((..de elég szarul vagyok...mindjárt behányok..
Szia kb.hány napos a ciklusod?Mert nekem a múlt hónapban 41-re jött meg ebben a hónapban csináltam már 2-t az egyiket a 28. a másikat a 31. napon mind a kettő negatív volt de vannak tüneteim érz.mell,szúró fájdalom alhasban sokszor ég a gyomrom most a 32 napon vagyok még nem jött meg.Szerintem abszolút reménykedhetsz!Pár nap múlva tesztelj megint!Sok szerencsét és kitartást.Azt mondják a Clearblue hamarabb kimutatja mint a többi...
Ja és persze két csíkosat kívánok mindenkinek!
sziasztok!azt mondják sokan, hogy tisztára olyan mint amikor meg kellene jönnie..szerintetek is így van?és tudjátok h az átlagnak mikor mutatja ki a teszt...ma csináltam egyet, a 24.napon..persze nega volt..még azért reménykedek.:)
Szia Palama!Szeretnélek egy kicsit megnyugtatni ha ugyan lehetséges...Én az első 3 hónapban barnáztam de nem kicsit és a kisfiam 3,5 éves.Remélem ezzel egy kicsit megnyugtattalak...Sok szerencsét!!!Ja és két csíkosat de ez neked már megvolt nem? Nekem még mindíg nem jött meg már a 32. napon vagyok hétvégén csinálok egy Clearblut hátha az megmutatja.Addig is vigyázz magadra!!!
nálam az elmradt menstruáció mutatta
szia:) azt huldte az egyik csajszi a golyaskepet nekem:))))) a barnam elmult, szombat este akcio utan vereztem de nam fajt, es vasarnapra mar csak feher foylyasom volt. a höm ma reggel 37, fent van a kep. ha ma se lesz semmi barna holnap tesztelek lehet:) mert akkor menzi elott egy hettel csak a beagyaodas miatt lehetett... remelem... mert iylen meg soha nem votl, mert ha barnaztam utana egybol megjott, olyan nem volt h abbamaradt a barna es apr nap mulva jott meg... remenykedek:)
Szia Palma!Mi újság?Én is barnáztam amikor a kisfiammal terhes lettem és már 3,5 éves.Az még nem jelent semmit...lehet progeszteronhiány is.Amúgy meg láttam egy gólyás hirdetést amikor beléptem és az volt odaírva,hogy leszállítva gondoltam így akartad tudatni a jó hírt de ha mégsem akkor elnézést kérek.De azért remélem,hogy te is mihamarabb megtudhatod milyen csodás érzés is amikor a gyermeked a szemedbe néz és azt mondja:Anyuci imádlak!!!!És köszi a válaszodat.Ma a 31.napon csináltam tesztet de nem a megszokott helyén jött ki a 2. csík hanem halványan az ablak elején ahol rácseppentem a pisit ja és a kontroll csík is nagyon halvány volt szerintem új tesztet kell vennem járt már így v.ki?
Köszi a válaszokat!
szia:) miert gratulalsz?:))) nem hiszem sajna h baba lenne... tegnap volt a 19ik napom, a 28bol, es picit barnaztam:(((( igaz, ma reggel mar 36,9 volt megint a höm, de nem hinnem h a beagyazodas miatt barnaztam.... tuti hamarabb jon meg:(( na mind1.
sztem varj par napot es utana tesztelj!!!! vannak tuneteid?
Sziasztok!A tesztem negatív lett de a 28. napon csináltam.Tegnap óta bevertem 1 kg kovi ubit és a ropitól is ég már a gyomrom.Az a baj,hogy nekem teljesen rendszertelen utoljára pl.41 napra jött meg.Valószínűleg korán teszteltem...a 31.napon csinálok még egyet asszem.Pálmi gratulálok!!!!!Nekem is van folyásom.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Előrre is köszönöm minden kedves választ adónak.
sziasztok! lenne egy kerdesem, : babat szeretnenk, 10 honapja probalkozunk. most van a 18ik napom, höm szepen alakul , viszont pé ota faj a derekam, es szurkal a hasam, alig birok allni m leszakad a derekam. sajna cigizek, viszont 2 napja nemkivanom, sot tegnap el is dobtam, m hanyingerem lett tole, neha szedulok.
ilyen koran, 10 nappal menzi elott lehet ilyeneket erezni ha baba van? ja, es ma kremes feher folyasom is volt. ilyen nem szokott lenni, foleg nem 10 nappal menzi elott... ciklusaim 28 naposak
koszi a valaszokat elore is.)
érdekes tünetek..a teszt valszeg majdnem tutira megmondja!sok sikert!
Ja és azt elfelejtettem,hogy olyan érzésem van mintha lázas lennék...
További ajánlott fórumok: