Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Nekem ez beágyazódásnak tűnik. Ne éld bele azért magad még, de szerintem biztató amit írtál :)
Sok sikert és írd meg mi lett :)
Sziasztok! A segítségeteket kérném, úgy tűnik tapasztaltak vagytok a témában. Az utolsó menstruációm május 16-án kezdődött, a várt időpontnál majd egy héttel korábban(eddig a ciklusaim mindig 26-28naposak volak). A párommal a menstruációm vége után kb 7 napig védekezés nélkül voltunk együtt, utána sem vittük túlzásba a védekezést, nem babaprojekten vagyunk, de ha jönne, nagyon örülnénk neki.
Már kb másfél hete szurkáló, néha igen élesen szúró fájdalmat érzek, tegnapelőtt pedig barnás folyásom volt, ami rózsaszínes vérzésszerűvé alakult, de egyáltalán nem menstruációs vérzés színű és kb csak a wcpapíron jelenik meg. Mára ez is elmúlt, csak a derekam és a petefészkem fájdogál. Semmi más tünetem nincs és csak érdekelne, hogy ez szerintetek ez mitől lehet...kb 5 nap múlva kellene megjönnie(de annyira nem várom..)
Szia Alexa1234!
Általában hasi, nekem is az volt. Biztosan vannak olyan esetek amikor nem hasi, vagy, hogy hüvelyit is csinálnak, de szerintem a 12 .hetin már ez elég ritkán fordul elő. Nekem 5hét 3naposan állapították meg a várandósságom, s voltam utánna még 6hét 6naposan is uh -on, s az is hasi volt már.
Encicica23: szerintem csak rágörcsöltél, ne aggódj régen velem is volt ilyen többször is és 1x sem lettem terhes.
bubcsi84: nálam a fáradékonyság és a gyakori pisilés elég hamar jelentkezett. drukkolok, hogy ne legyen holnap mensi.
Sziasztok.
Szerintetek lehetnek terhességi tünetek? Párommal 2 hónapja ráálltunk a gyerek témára.
2 hete furi dolgok vannak velem. Pl: Alhasi fájdalom, folyás, furi szagokat érzek, a combomon beütés nélkül foltok vannak,sokszor olyan mintha fájna a hajam illetve a fejbőröm, fáradt vagyok , sokkal hígabb a székletem mint amilyen szokott lenni, állandóan fázok hiába vagyok jól felöltözve vagy betakarózva, sokkal többször kell mennem pisilni. Hétfőre nem várom. Kíváncsi vagyok mi lesz. Szerintetek? Nektek voltak hasonló tüneteitek?
Szia Alexa!
Igaz, nem konkrét a válaszom, de ezzekkel talán előbbre jutsz! Úgy tudom, hogy a biztosításban eltöltött idő számít, tehát elvileg, amikor én munkanélküli voltam, de kaptam álláskeresési támogatást, vonták a Tb-t, nyugdíjjárulékot, szja-t is, biztosított idő volt úgy, mint a bejelentett munkaviszony. Szerintem a havi szerződéses munkaviszonyaid igen is beleszámítanak, azt viszont, hogy a betegállományt kiveszik-e, tényleg nem tudom, de előfordulhat.
Szia!
szívből gratulálok a pozitív tesztedhez!
Sajnos megtörtént, ami velem még soha az életben.(Igaz, tervezni sosem terveztem egyik lurkót sem, csak így sikerült, amit soha nem bántam meg :D )
32 napra megjött.Azóta eltelt az idő, most megint várakozó állásponton vagyok, van még pár nap és kiderül :)
Sziasztok!Igaz ez nem ide tartozik,de hátha tud nekem segíteni valaki!Több mint 2 éve dolgozom a munkahelyemen,ebből kicsivel több mint 1 évet külsősként dolgoztam ott.Ami azt jelenti,hogy havi szerződésem volt,igaz az hogy ezt az időt nem számítják bele a gyedbe és stb be,és hogy a táppénzes isdőt sem számítják bele?
És igazából azt sem nagyon tudom,hogy most 180 vagy 365 nap ledolgozott időnek kell-e melennie?köszi
Szia köszönöm!Igazából még nem is nagyon fogtam fel ezt az egészt!De az orvos egyből táppénzre vett!
Na és arra is nagyon kíváncsi vagyok,hogy a szülők mit fognak szólni!
Szia, gratulálok:) és milyen érzés??
Én jól vagyok, bár estére mindig úgy felpuffadok, olyan kemény lesz a hasam.
Amugy a melleim nagyon feszülnek, éppenhogy hozzáérek már az nagyon fáj.
Köszönöm szépen, amugy 7 hetes lennék, de a mérete alapján 5 hetes + 1 napos.
Szóval igy nem nagyon tudom mikor is foganhatott, vagy most melyik alapján számolják a szülés várható időpontját?