Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Sziasztok!Én tegnap este csináltam egy tesztet és ott van rajta a csík..:)) Azóta egyfolytában azt nézegetem...de még nem merem elhinni, holnap megyek orvoshoz, remélem megerősíti, hogy valóban kisbabát várok!!Drukkoljatok lányok..eléggé félek!!
Drukkolok, hogy nektek is legyen csíkocska!!!
Nem minden esetben műtik, ennek is van több fajtája. Sajnos nem vagyok doki, így hülyeségeket nem akarok ugye írni. Nekem akkor mikor kellett mennem ultrahangra, hogy kizárják a cisztát, szerencsére nem volt cisztám. Majd írd meg mindenképpen mi volt a dokinál.
(Nekem amúgy azt mondta a dokim, hogy először 5 napos késénél teszteljek, aztán rá 2 napra megint. Azt mondta, nagyon furik vagyunk mi nők, ha nagyon szeretnénk teherbe esni, akkor produkálhatunk terhességi tüneteket, terhesség nélkül is. Így például a menstruáció is késhet.)
Köszi szépen:) Bár úgylenne, hogy baba:)
de akkor sztem ciszta lesz, hamár a rákszűrés tegnap megjött, és felkellett hivnom, hogy megbeszéljük az Uh-ra az időpontot. Mostmár aggódom, lehet azért nem is jön meg. És szúr a petefészkem. ha már a teszt negativ, 5 napja késik a menzim, ma is csináltam 1 tesztet, negativ. Ilyenkor már kikellene mutassa ha babyről van szó.
Ugyhogy ezt ki is zárom.
De holnap kiderül.
És ha ciszta, akkor azt műteni kell??
Szerintem a rákszűrés önmagában nem biztos, hogy elég egy ciszta megállapításához, mert ugye nem is ez a célja. Inkább az ultrahang, de ez csak az én véleményem. Engem egyszer elküldtek ultrahangra, azért, hogy kiderüljön van -e cisztám, pedig előtte jött meg a rákszűrés eredményem, ami teljesen jó volt. Ebből is gondolom. De olyan pl. lehet, hogy egy rossz rákszűrés eredmény "csak" egy ciszta.
De ne is gondolj ilyenekre, inkább arra, hogy lehet, hogy már egy kis babót hordasz a szíved alatt! :) Én szorítok neked is!
Eygébként, attól késhet a menzi ha ciszta van a dologban??
De ha esetleg nekem az lenne, akkor a rákszűrésen szerepelne. nem??
Nálam még mindig semmi. Holnap megyek UH-ra, és onnantól sztem leállunk a baba projekttel. Amig nem jön meg normálisan. Mert igy értelme nincs.Minek stresszeljem magam, ha nincs peteérésem, baba sem lehet.
Nektek további sok sikert:)
Szia!
Sajnos ezt nem tudom de nekem is folyásom!
És olyan görcseim mintha megakrana jönni de ahoz még korán van!
És ez a szurkálás meg olyan minta milló tút szúrnának belém!
Sajnos én nem nagyon tudok bízni már abban,hogy baba van a dologban!
Nagyon szorítok neked!
Remelem igazatok lesz es tenyleg pozitiv lesz..baratnom -o mar volt terhes- mondta ma hogy szerinte tuti az vagyok..:)
Neki egyebkent 10 napig megvolt mikozben mar terhes volt.. Egyfolytaban olyan gyomorforgos-bocsanat- olyan nwha jo lennw mar hanyni erzes..nem tudom van hasonlo valakinek..a jobb petefeszkem pedig neha nyilal..ma a metron olyat nyilalt hogy ha nem tudtam vokna leulni..tuti elajulok..de nem volt tobb fel percnel..miert van ez?En is fel vagyok puffadva..kemeny az alhasam..Na fenypontja az volt amikor a kollegam elkezdte futyulni az Ozbol a szivarvanydalt,amin elpityeredtem..:)
elhiszem hogy izgulsz. nekem most is olyan kicsit szúrkálós fájás van. Meg ma párszor beszédültem, szedem a szemöldököm, és szédülök:) soha nem volt ilyen. Hát nem tudom, nagyot csalódnék ha nem lenne baba a dologban. Vasárnap reggel tuti csinálok tesztet. Előbb szted érdemes lenne??
Drukkolok neked:)
Remélem is hamar lesz pozitivunk :) Egyébként most először késik neked?
és mikor tesztelsz megint??
jajj, de jó. akkor megnyugodtam, ha a dokid szerint ez terhességre utal, akkor nem kell aggódni.
Bár nekem is minden gondolatom e körül forog.És csak erről tudok a páromnak beszélni.
Te puffadsz is?? Mert nekem fura, 4 kg fogytam, lapos hasam volt. Most meg pár napja fel vagyok fújódva. nem tudom ez mitől lehet.
Akkor már ti jó ideje próbálkoztok.
Terhes vitamint szedsz már?? Valaki azt mondja hogy a tervezett terhesség előtt már ajánlott szedni.
Bár én nem szedek még, a dokim sem ajánlotta.