Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Péntek lévén....most ugrott be,hogy az én picifiam meg itthon hagyta a német füzeteit!
Egyedül bepakolt a táskájába,meg is néztem,csak most először nem néztem hozzá az órarendet...na mindegy,lehet,hogy még nem írkálnak semmit..
Szép napot nektek is.
Jól informálják a szülőket!!
Barbaráéknál 5 pirosért 1 kis 5-ös jár és 3 kis 5-ös ér 1 nagyot.Eddig 2 piros pontja van:)
Én is megyek Tokajba a hét végén, de az osztályom nélkül-a családdal.
Nem voltam még ott,a "pinceprogramokon " kívül is van látnivaló? 2 napig ott leszünk, gondoltam elmegyünk Sárospatakra is.
szia!
nálunk ma a suliban délután Kossuth nap lesz , holnap meg tanítási szünet
Köszi:))
Mivel én itthon vagyok,nem napközisek,csak a Borka(ovis),de ebéd után őt is hozom haza.
Az én gyerkőcöm tegnap saját elmondása szerint egy falat levest evett, és két falat másodikat. És természetesen nem emlékszik rá mi volt az.
Alig várom, hogy 4.-es legyen, és az új házban lakjunk, az már nincs olyan messze a sulitól, azt hiszem nem lesz napközis, és otthon fog enni.
én nem is kértem idén a menzát, nem ette meg akkor minek fizessek havi 10000-et a semmire
itthon eszik, nagy könyörgések árán .-(
A ti gyerkőceitek megeszik az iskolai ebédet?
Az enyém csak ímmel-ámmal,azt ami ránézésre szimpatikus és azt mondják,hogy januárban megszűnik a sulikonyha,és még rosszabb lesz az amit hozatnak...
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...