Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok! Mi tegnap voltunk kirándulni az új tanítónénivel. Dumcsiztunk a szülőkkel is, eddig mindenkinek tetszik :)
Jól elfáradtunk nap végére, sokat utaztunk.
Sziasztok!Nálunk ma van a szüreti felvonulás:)
Barbara is nép táncol.le is fényképeztem őket.Végigmentek a falun,most a szomszéd faluba mentek át.Teszek fel róluk képeket:)
Tegnap paprikás krumplit főztünk kb. 350 gyereknek meg a szüleiknek! Jó buli volt a suliban 24 bográcsban főtt a kaja. Szerencsére ilyenkor a szülők is szívesen segítenek. Nagyon jó volt a hangulat, változatos programok voltak. Jó egy kicsit lazábban összejönni a szülőkkel.Este 7-kor alig akartak hazamenni.
Nálatok is vannak ilyen programok?
Igen olvastalak!Ilyenkor egy kicsit mindig irigy vagyok,de aztán rájövök,hogy a 3 bőven elég,sőt:)))
Egyébként én mindig szoptatás alatt fogytam le.
nem én irtam:)
én már megszoktam mert voltam már fogyis táblázatban most meg babaváróban vagyok:)tudom hol keressem és mégsem tünt fel azonnal
Köszi,túlságosan a szemem előtt volt:)))
Így legalább nem tévesztem össze,hogy melyikőtöknek van lánya,vagy fia:))
Látom,a lányomat is beírtad,köszi:D
Bence Richárd 2000.06.01
5-ös tanuló
Sziasztok,szép pénteki napot:)
Danama,lehet,hogy én vagyok ilyen,de hol keressem a táblázatot?
Bence,2001.04.21.
4-5ös tanuló
Barbarát megdicsérte tegnap szülőin az osztályfőnöke:)
Azt mondta sokat jelentkezik,pedig tavaly nem volt rá jellemző!
A tegnapi nyelvtan felmérője nem lett olyan jó,de 4/5,az sem rossz.Még gondolkodik a tanítónő,hogy mindenkinek csak a jobbikat írja be.
Osztálypénz:300 Ft/hó,nem is sok:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...