Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Az anyuka szereti a poharat emelgetni, de emellett szociális gondozóként dolgozik. A gyereknek még két felnőtt testvére van, elég szedett vetett család. Az Ő anyukája ment panaszra a múlt héten az önkormányzathoz az iskolai úszásokatatás miatt.
megnézném otthon milyen nevelést kap
Képzeljétek! VAn egy égetnivaló pöttöm kölyök ebben az osztályban. Bencének kb a válláig ér, de hét pokol ördöge semmi hozzá képest. Első osztály első hetében úgy lelököt egy kislányt a csúszdáról, hogy az majdnem két hónapig lábadozott, műteni kellett a karját. Következő héten a wc csészét törte el. Másodikban beleköpött az uzsonnás kosárba, és az udvaron rendszeresen előveszi és mutogatja a fütyijét. Illetve az idén még nem szellőztette meg, csak tavaly.
Sziasztok!Hát nem semmi dolgok történnek,és még csak 3-osak,mi lesz később az ilyen gyerekkel!!Az a legrosszabb,amikor az ártatlan kap érte!
A lányomat egy másik lány szekálja,de csak szóban.Mondtam neki,hogy biztosan irigy,mert jó tanuló,Ő meg nem.Nem kell vele foglalkozni.Persze ,mondom én itthonról.
Ma lesz szülői,még nem tudom,melyik gyerek osztályában kezdjem:(
Így igaz. Hétfőn tőlünk is elment egy fiú. Nem tudom pontosasn miért, de az anyját kétszer is behivatták előtte az igazgatónőhöz.
Nálunk is volt elsőben egy hasonló gyerek,eltanácsolták ebből az iskolából,örült is neki minden szülő,meg a tanítónénik is.
Szoktuk látni a játszótéren,nem sokat lehet a gyerek otthon,nem nagyon érdekli az anyját.
Pedig elsősorban a szülő tehet róla,hogy milyen lesz a gyereke:(
Itt több is akad, nem a legjobb az osztályösszetétel:-(
Nekünk is van egy olyan gyerek, aki mindig kihúzza a gyufát. Kifejezetten arra játszik, hogy irritálja a többieket. És mikor már nem bírják tovább persze hogy kap egyet. Aztán ez meg rohan panaszkodni. Tényleg egy idegesítő gyerek, nem tudom milyen felnőtt válik belőle :(
Az a poén, hogy a kisfiú borzasztóan árulkodós is. Nem elég, hogy Ő kezdte a verekedést a folytogatással, amikor Bence odaütött neki, vinnyogva rohant a tanárnőhöz, aki Bence magatartáskártyáiból vett el egyet, de ez csak most reggel derült ki. Tanár még nem volt, de ha úgy hozza ki a lépés, azért meg fogom neki is mondani.
remélem tényleg tanult belőle a gyerek
Legalább nem tojik rá, mit csinál az unoka...Azért a tanárok is figyelhetnének rájuk szünetben! Főleg ha ilyen verekedős a gyerek.
Bementem a suliba, pont belefutottam a fiú nagymamájába, aki neveli. Mutattam neki Bence nyakán, hátán és a karján a nyomokat. Rögtön kihivatta az unokáját, és felelőségre vonta, nagyon megdorgálta. Örültem, hogy lehetett velük beszélni, és nem kellett rögtön a tanáriba rohanni. Bár mondtam, hogy a következő alkalommal kénytelen leszek az igazgatónőnek szólni, mert ez nem játék.
Nekünk a környezet mozaikos. Most tanulják és részben ismétlik a növények felépítését, cserjék, stb tulajdonságait.
jaj, ezt gyorsan meg kell beszélni !!
Gratulálok neki,Ő is ügyes gyerek:))
Jó éjszakát,szép álmokat:))
Viszont reggel megyünk a suliba, mert az egyik osztálytársa már harmadszor folytogatta meg, és most a nyakán ott vannak a nyomok is.
Bence ma ötöst kapott a szövegértés felmérőre.
Bocs,nekem van lányom:))
Barbaráé is Nemzetis,de ők nem ezt tanulják!
a környezet az Nemzeti kiadós
Mármint apáczais? A miénk is, de amit nálatok tanulnak, az majd csak a végefelé lesz.
Fiú:)A megyék elég jól mennek nem vártam hogy ennyire hamar megjegyzi őket....tanulok én is vele:D
Köszi lányok,pedig nem erőssége a helyesírás:)
Jutka,nem irigylem a lányod,hogy ilyet kell tanulniuk,azért ez még nehéz!
Ügyes nagyon!Nekünk nem erősség a helyesírás,sokat kell még gyakorolni.
Matekunk Műszakis a többi könyvünk AK
A környezetünk azt hiszem Nemzetis,van több kiadótól könyvünk:)
Sziasztok!Kikapták a nyelvtan felmérőt.Barbaráé 5-ös lett,de nagyon sokan kaptak 1-est.6 pontot Ő is vesztett,szerintem a határ közelében volt,de lényeg,hogy 5-ös:)
Bencéék is Apácais könyvekből tanulnak.
További ajánlott fórumok: