Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ez komoly?Melyik tankönyvből tanulnak?
Barbaráék a Nemzeti tankönyvkiadó tankönyvéből.
Szia!Barbaráék a halmazállapotról.Azzal bajlódott:(
Nyelvtant a héten remélem megkapják,azt mondta nem volt nehéz,de a helyesírással vannak gondjai:(
Szép napot!
Bencéék is írnak nyelvtanból, lelkére kötöttem, hogy jól nézze át, mielőtt beadja!
Mintha csak a Bencét hallanám.Mondom is neki,milyen jó neked,hogy 7-be nincs leckéd!!
Ma töriből felelt,4-est kapott:)
Barbaránál is az olvasás a mumus:((
A lányom is szó nélkül megcsinálja az írásbelit,a szóbelit meg néha ki kell belőle könyörögni,legtöbbször azt mondja,nem kell tanulni.Azt hiszi,én nem jártam iskolába:)))
Kisfiamnál meg az olvasást kell kikönyörögni...
egyik sem egyszerű eset :))
Igen:)
Néha nagyon nehéz vele!!!
Tanulni nem akar,pedig esze van,csak lusta:((
Barbara legalább hamar megírja a leckét és csak olvasni a kell.Bencének könyörögnöm kell,hogy álljon neki,de ilyen elsőtől kezdve:((
Barbara most néptáncon van.Ma van az első,már nagyon várta:))
Sokat nem is veszünk egyszerre...na meg hát meg is kell érte dolgozni :))
Gondolom,már kezdi a nagylányoskodást:)
Az enyém is érettebb volt már harmadikosan,mint most a fiam...
Te fiad is hetedikes?
Szia!Gondolom,mennyi egy-egy matrica?
Tavaly és előtte a Szivárvány újságot járattuk,még versenyen is volt.De már kinőtt belőle,szerinte:))
Neked is szép napot!
Még a lányom idejéből ismerem a Tudorkát,jó kis újság.
Kisfiam most egy matricás albumot hozott,Állatok nyomában őskortól napjainkig.Lehet hordani a pénzt a matricákra :))
Sziasztok,szép napot kívánok:)))
Barbaráéknak a Tudorka c. újságot lehetett megrendelni,persze,hogy neki kellett:)
Igaz,azt mondta,hogy ezt az elsőt kifizeti Ő és el is vitte az árát:))
Mivel nálunk még nem volt szülői,nem tudom,hogy lesz-e színház,de 3-4 alkalommal szoktak menni ők is.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...