Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Az én fiamnak nincs,de néha megkérdezi,neki mikor lesz.Szerintem neki is kb. ötödiktől,amikor már egyedül is járhat,lányom is akkor kapta.(vagy 4.végén,már nem tudom pontosan)
Szerencsére nincs nagyon beizgulva érte,annyira még nem érdekli..
a ti gyereketeknek van mobilja?
most volt megtartva a kislányom szülinapja és láttam, hogy fáj a kicsi szíve, mert mindenkinek van telefonja
Nála is előfordul,de akkor inkább csak lustaságból,mert ha nekiáll,gyorsan meg tudja tanulni,néha csak csodálkozok magam is.
Ő szeret lemenni játszótérre a kis barátokhoz,de mindig mondom,ha romlik az eredménye,nem megyünk le.Ezzel egy kicsit lehet rá hatni,bár ezzel sem mindig...
Szerencsére a házit megcsinálják a suliban,hétvégére meg nem kapnak,csak olvasni kell.
Az én fiam a kívülről tanulni valókkal van így, "ő ezt sosem fogja tudni megtanulni..." Múltkor még krokodilkönnyeket is hullajtott, persze rá negyed órára már mosolyogva fújta a szöveget.
Annyira nem bízik magában, nem győzöm bíztatni, hogy bármire képes, mert kis ügyes agya van, csak akarnia kell...
Ti hogy motiváljátok őket?
köszi,én is jelöltelek:)
pont tegnap olvasgattam,hogy hogy jártál...
Jó bulizást nektek!:D
az én fiam is...
egyszerű összeadást,kivonást elhibáz,mert sietni akar...
Na meg nem igazán olvassa el,hogy mi a feladat,és egyből rávágja,hogy nem érti és nem tudja megcsinálni..
köszi:)
reméljük te lányod is ügyes lesz:)
Nálunk megírták a matekot,meg a nyelvtant is múlt hét kedden.A matekot már kikapták,jó lett.
Egy hibája volt,és annyi,hogy a számokat növekvő sorrendbe kellett leírni,és nem rakta ki a < jelet közéjük.Eddig se rakták ki felsorolásnál,de úgy látszik az új tanítónéninek így jobban tetszik...
Nálunk is a piros pontokat és kis ötösöket váltják nagyra.Barbara már kapott egy nagyot,mert 3 verset megtanult.
Erős a lelkesedése,remélem ki is tart:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...