Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nálunk sincs Karácsonyfa az osztályban, de nem ezért, hanem hogy a Karácsony csak a család ünnepe maradhasson. Adventi koszorú az van, pláne hogy egyházi suli. :)
Nekünk csak kedden lesz az ünnepség, és még ma sincsenek itthon... Fáááradtak vagyunk! :(
Érdekes.Éa mibel indokolták,mért ne....???
Nekünk volt,igaz csak műfenyő,és pici,de jobb a semminél......
Nem adtak leckét,de matekból ráfér a gyakorlás,ezért írtam.A legutóbbi 2-es doga után....
Olyan kis aranyosakat,a netről is keresgéltem.
Nem kapott sokat,csak párat.
Elment apai nagyszülőkhöz :(
Oda is muszály.
Remélem sok hülyeség nem ragad rá-
A hetünk így is zűrös volt vele a suliban is,itthon is :(
Kedden ünnepély lesz a tornateremben.Gondolom most az egész sulinak.....
Aztán ebéd után hazajöhetnek :)
Reméljük nem tankolják fel őket halom tanulni valóval.Így is elege van,lazítania kéne.....
Sziasztok!
Sziasztok!
A táskát még nem néztem át...
Nyelvtanból a főnév,tulajdonnév,köznévnél tartunk.
Matekból az írásbeli kivonás + szövegesek.
Folyt,köv.később.
Szia!Azért ebben nagyon ne bízz,azért mégiscsak kis gyerek:))
Első dolog,hogy gyúr egy hógolyót.Legalábbis nálunk így megy minden reggel:))
Sziasztok!
Meg volt az ünnepség!
Szép volt!
Kibírtam bőgés nélkül.
A terem szűkös volt,és annyi szülő volt,alig láttam.Örültem, hogy találtam ülőhelyet,de így nem láttam rendesen,csak kukucskáltam.Moccanni alig lehetett ezért nem variáltam.
Khm,kicsit boldogabb lettem volna ha a Dani is szerepel külön,(mert mindien évbe szokott)-de úgy látszik ezt vívta ki.Csak a közös dalokban szerepelt.De nem ő volt az egyedüli,aki nem kapott szerepet...
Sok a baj a magatartásával mostanában.
Nagyon csalódott vagyok,tegnap is kapott beírást.
Most pl. letegezte a tanárnő férjét.
De hogyan jutott eszébe???Nem tudom.
Most már ott tart,hogy ő rá duplán figyelnek,és mindig nyakoncsípik valami hülyeségben.
A héten többször is beszélgettünk vele,szépen nyugodtan,biztosítottuk,hogy nagyon szeretjük,mellette állunk,és kértük kaparja össze magát,nem kell minden partyba belemásznia......
Nagyon meg vagyok ijedve,mert érzem, hogy nagy a baj vele,mert ez a beszélgetés is falra hányt borsó volt.(járunk Nev.Tanba,de sok nem változott).
Tegnap az ünnepség végén átadtak egy ajándékot,amit a gyerekek saját kezűleg csináltak.
Annyira örültem neki,de az én fiam más kisgyerek által készítettet adta át,mert nem figyelt oda melyiket veszi el.........aztán kitépte a kezemből,s kereste azt a fiút,végül nem találta,és újra visszaadta.Olyan kellemetlenül éreztem magamat,mert már mindenki végzett,már battyogtak ki a teremből,az én fiam meg variált,én meg csak ott ültem szótlanul,mert nem tudtam mi történt.......
Persze nem mondtam el neki mi bánt,nem akartam ezzel is megbántani......
Aztán egy kis ideig maradtunk a karácsonyi kézműves foglalkozáson,gyorsan ketten összehoztunk 1 hóembert.......Apa meg kint várt a kocsiban a picivel,ezért is kellett sietni.
Amikor elköszöntem,a tanárnő még a szemembe sem nézett.......
Szóval nem is tudom mi a helyes szó,hogyan telt az estém.
Ne haragudjatok,hogy sokra sikerült,kikívánkozott......
Sziasztok!Biztosan jól sikerült az ünnepség:))
Barbaráéké kedden lesz és szombaton is mennek suliba.
Tudjátok mi a holnapi gyűjtőmunka témája: Nemzetközi Klímakonferencia-Koppenhága
Az agyamat eldobom a magyar tanárnéni ötleteitől!
Hát,igen.
És a hátsó sorba ülök.
Az idén az egész osztály arról beszélt az anyák napi ünnepélyt követő napokban,hogy a Dani anyukája végigbőgte a műsort.......
merthogy közelről akartam hallani,látni......csak a bőgéssel nem számoltam........
hmmm,anya vagyok.....
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...