Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Most már elég fórum

Most már elég (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
468. 120mk
2009. aug. 30. 10:28

Irénke átérzem az örömödet, hogy a szépruhák már jól állnak rajtad. Csak meg is tartsd az alakodat, ha abbahagytad a 90 napost.

Bocsika az ünneprontásért. Ki kell neked is alakítani egy étrendet, ami a fogyás után tartja a kilókat és ne csősztől jöjjön vissza. Mégegyszer bocsika!

Györgyi

467. 120mk
2009. aug. 30. 10:21

Szia Mancika, na ez az röviden! Köszike!

Ezt kell kiiktatni az életünkből, hogy ne az étel öröme legyen a meghatározó.

Én még a mainapíg sem tudom, hogy mi a fenét akarok pótólni az életemből a kajálással. Nem voltam boldogtalan, nagyjából sikerültek a dolgaim is. Persze ehhez én is pozítívan gondolkodtam és nem akartam elérhetetlen dolgok után kapaszkodni. A napi apró örömöket pedig mindig észrevettem.

Ezzel nem akarom azt mondani, hogy sohasem volt problémám, sohasem volt bánatom. VOLT!!!

Az elhízásom oka még sem ez! Az igen, hogy az ízeket nagyon szeretem és főzni is szerettem (múlt idő).

györgyi!

466. 120mk (válaszként erre: 461. - Cb82b220ce)
2009. aug. 30. 10:07

Szia javasoft, hát azért, mert régen szerettem!

És most is van amikor megkívánom, de ez nem jelenti azt, hogy jól is esett miután már megettem. Javasoft Te miért vagy elhízott? Tudod rá a választ?

Fiatal vagy még nagyon! Én az érzelmeimet és gondolataimat írom nektek, még akkor is ha ezek ellentmondanak néha egymásnak. Mutataja, hogy milyen érzések hullámzanak az emberben a megterhelések alatt. A fogyi igen is ilyen megterhelés. Én 2003 óta akarok lefogyni és küzdök magammal rendesen. Kerestem azt a módszert, ami nekem elfogadható és nem terhel meg nagyon. Ebbe belefér a zsírós husi is és a töpörtyü is. Ezek vágyak, amiket el szeretnék felejteni.És valóban a zsírosat már nem sokszor kívánom meg, de akadnak időszakok és ha megeszem akkor már rosszul esik, ez minél többször fordul elő annál jobban eszembe vésődik, hogy ne tegyem , ne egyem.Azért azt nem gondolom, hogy Te sohasem jártál így, rosszul esett a gonoszkodásod. Viszont kiírtam most magamból és

már elment a mérgem nem haragszom.

Györgyi!

2009. aug. 30. 00:19
megyek én is aludni, nektek is jó éjszakát!
2009. aug. 29. 20:01

Még mindíg egyedül vagyok. már naplót is írtam, amíg rátok vártam. Kész a húsleves, a piskóta, puding (tiszta fogyókúra!!) most nekifogok a kislányom iskolás könyveit becsomagolni. remélem, este itt lesztek.

olyan jó, hogy lehűlt a levegő, tiszta kellemes!

2009. aug. 29. 17:32
egyébként mindenki eltünt??? merre vagytok?
462. mancinéni (válaszként erre: 461. - Cb82b220ce)
2009. aug. 29. 17:30
szerintem, mert a "szemünk kívánja, meg az emlékek"... bár tudom, hülyeség, de nálam így működik. lehet, h Györgyinél is.
461. cb82b220ce (válaszként erre: 460. - 120mk)
2009. aug. 28. 09:52
Szia!Ügye vagy hogy kitartó vagy!Csak egy kérdésem lenne és nem bántásképpen írom!írod többször is hogy nem kívánod már a zsíros kajákat,már nem is esnek jól de mégis lecsúsznak néha?Ha nem esik jól akkor miért eszed meg?
460. 120mk
2009. aug. 28. 09:39

Sziasztok!

Nagy volt a jövés-menés nálunk meg az unokáim is a rajtunk lógtak nem volt időm egy pillanatnyi sem. Az étel mennyiségeim is egy kicsivel többre sikeredtek, na nem sokkal, mert már nem tudok annyit enni mint régen, de azért többször lecsúszott egy-egy zsírosabb falat is. Nagyon szerettem a zsíros husikat. Ma már nem megy le annyira, de még mindig el-el csúszik, persze annyira már jól sem esik. Öröm, hogy nem híztam igaz annyira nem is fogytam csak nagyon keveset. Most szeptember közepéig el szeretném érni a 115 kg. Nem vagyok messze már tőle. Én nagyon lassan fogyok, mert meg akarom tartani már a lefogyott súlyt, nincs időm már a jo-jozásra. Most már kezdem megszokni a kevés evést, és ez a célom. Nekem nem lesz diéta abbahagyás mivel nem diétázom, csak keveset eszem. KB.. annyit, mint egy 6 éves gyerek. Persze ezt azért 4-5ször. Nem éhezem, a koromnál fogva ezt nem akarom már csinálni. A főétkezések között persze kefír, pufirizs, gyümölcs, saláta, a főétkezések az mindig valami finom és az amit megkívánok.

Lassu, de kivárom most már. Ami még nagyon jó, hogy már nem is kívánok másképpen étkezni. Töpörtyű, meg egy kis szaftosabb húsi kenyérrel, pár falat azért lecsúszik. Még akkor is ha nem esik jól.

Április közepétől lement 7 kg nem sok de nagyon örülök neki. Szeptember közepére 115 kg akarok lenni, ezért képes leszek egy kicsit koplalni is.

Mindenkinek sok sikert és főleg kitartást, önmegtartóztatást, a fogyiban Györgyi!

2009. aug. 28. 08:31

Csajok!Tegnap nem sikerült tornázni mert vendégeink voltak. A micsodám még mindig késik. . . így ha ma sem akkor ma tornázok. Szarul érzem magam pedig tudom hogy fogyok és haladok csak baromi lassan. Bátyám volt szegeden bemérésen, 1000Ft az egész de mindent megmondanak, ha netán pajzsmirigy problémáid vannak azt is, lehet kiderül valami, hogy miért híztam és miért nem fogyok gyorsabban. Nem tudom mikor fogok elmenni de szeretnék majd elmenni.

Valószínüleg napi tornával gyorsabban menne de egyszerűen nem jön össze.

A tükörbe nézek de nem tudom eldönteni, hogy jobban nézek-e ki. A mostani farmerom ami a két álló képemen rajtam van az most lóg rajtam, folyton fel kell húzni de persze erre is azt mondom, hogy biztos kinyúlt, pedig azt is észrevettem már, hogy már nem szükséges annyira behúzni a hasam. . . NEm tudom, most tanácstalan vagyok, pedig más ha ennyit eszik mint én tuti jobban fogyna.

Igaz, tegnap délután lecsúszott egy tiramisu, este majdnem neki estem egy kis kalácsnak, de helyette inkább csináltam egy kis mozzarellás salit. Na hát. . . ez a mozzarella. . . . köze sincs az igazi olasz mozzarellához, finom lenne, lenne íze ha egyáltalán sózva lenne. De ez semmi volt, olyan mintha vmi gumit rágnék. Miért nem lehet olyanra csinálni?NEm tudom. . . .

Így hát a vacsim megint jó volt, kivéve ugye a du.

Hát ennyi. . .

Nem sok jó de ez van...

458. Zimmi (válaszként erre: 456. - Cb82b220ce)
2009. aug. 27. 21:24

Majd megbeszélem a pasikkal itthon,hogy segítsenek,mert én ilyeneket egyedül nem nagyon tudok.Ma olyan nap volt,hogy nem a ruhámmal törődtek,aki igen az meg azt mondta,hogy ez igen!

Lehet,hogy majd csak holnap írok bővebben,mert most értem haza,és még tiszta dili vagyok:)

Zimmi

2009. aug. 27. 15:52
Sziasztok! Java, mielőtt megjön a mensi, akkor már vmi miatt szervezeteünk vizet tart vissza, emiatt több lehet a súly. amúgy ügyes vagy, és te is, Zimmi!
2009. aug. 27. 11:09
Zimmi olvastam a naplód,azt amit a ruhadról írtál!Tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugye milyen jó érzés? :-D Gratula!!! Majd írsz ha hazaértél h mit szóltak.Képet nem akarsz felrakni?Teljes alakosat?
455. cb82b220ce (válaszként erre: 454. - Zimmi)
2009. aug. 27. 11:03
ok! Jó munkát! :-D
454. Zimmi
2009. aug. 27. 11:02

Sziasztok!Elmentem dolgozóba, mindenki ügyes legyen!

Zimmi

453. Zimmi (válaszként erre: 451. - Cb82b220ce)
2009. aug. 27. 09:45

Szia!Ne is keseregj!Nagyon ügyes,és kitartó vagy(mint én:P) Az a mérleg gagyi volt,annak az értéke jó,amin mindig méred magad!

Nekem ma Ch nap,vagy sajtos pogi,vagy pizza,vagy tészta...hm...egyiket sem kívánom,még!

Zimmi

2009. aug. 27. 08:16
Ja durva...a Tecóba ráálltam egy digitális mérlegre,bekapcsolódott de fogalmam sincs mi baja volt,87 kg -ot mutatott,pedig még 1 hete 3 mérlegen is 84 kg-ot mértem.Vicces mert amikor elkezdtem akkor is csak 86 voltam.Szóval tuti nem volt jó,ha 87 lennék a tavalyi fehérnadrágom tuti nem jött volna rám,így nem keseredtem el a hülye mérlegen :-D
2009. aug. 27. 08:14
Sziasztok!Én is ügyi voltam tegnap.Reggelire hoztam be 2 tk szendvicset de csak 1-et ettem meg :-) na meg egy gyümijogcsit.Az ebéd betyárleves volt + fél adag rakott tészta.A vacsim pedig grill csirke,1 comb,1 szárny + mellehusi 2 paradicsommal de még csak 17:30 volt :-) Utána már semmit sem ettem :-) Jó vagyok.Szerintem fogyok ám ! :-D Ha nem jön meg ma akkor délután beiktatok egy tornát is.NEm tudom ma mi lesz a vacsim...még kikell gondolni...
450. Zimmi (válaszként erre: 449. - Mancinéni)
2009. aug. 27. 07:07
Szia!Van amikor csak tejföl,és kevés liszt,van amikor simán berántom.Azt mondták krumplival tegyem,de nekem az nem volt szimpatikus ,és időben is több.Gondoltam annyit nem eszem belőle,hogy sok legyen a kg miatt.Örültem nagyon,mert egyre többen mondják,hogy fogytam,akkor már van valami!Mizujs?Hogy vagy?
2009. aug. 26. 23:20
Zimmi, a főzeléket hogy sűríted be, rántással, vagy mivel??
2009. aug. 26. 22:35
java, írtam neked!
2009. aug. 26. 21:42

Java, jégsalit ehetsz egész évben, mert mindíg van a zöldségesnél, vagy a nagyobb üzletekben( te..o, sp.r)

ma rakott krumpli volt az ebéd, délután meg csoki..

446. Zimmi
2009. aug. 26. 09:46

Sziasztok!:)

Köszönöm Javasoft,hogy tetszünk!:P

Oda kell figyelnünk a diétára(szándékosan nem mondom fogyókúrának)mert már olyan jól összebarátkoztunk,hogy már nem is a diétát érezzük fontosnak!Már recepteket is cserélünk :D...most még csak salátást,később mi lesz még ebből lányok!Hahaha:)

Mindenki érezze jól magát,legyen szép napotok!Délutános vagyok.Egy órától munka,még kicsit vagyok:)

Zimmi

445. cb82b220ce (válaszként erre: 443. - Zimmi)
2009. aug. 26. 07:52
Néztem a képeid,szépek a gyerekeid de a párod is sármos férfi :-) Te is jól nézel ki :-D
2009. aug. 26. 07:51
Sziasztok csajok!Látom nagyon ügyik vagytok!Örülök hogy tetszik a jégsali-sali ötlet,sajnálom h nem ettem már a nyár elején is!nagyon fincsike,akár magában is megeszem.Van 1-2 magánéletű problémám ezért próbálok azért odafigyelni a dolgokra de tegnap későn ettem csak és már nem volt időm salit csinálni,ettem 2 szelet tk kenyeret szendvicsnek,de nem volt vészes,azok picikék.Hát persze torna nem volt,hogy ma lessz-e nem tudom...Megkéne már jönnie de annyi stressz ért mostanába,hogy nem csodálom,hogy nem akar beindulni.Hát ennyi!Ügyesek vagytok!
443. Zimmi (válaszként erre: 442. - Mancinéni)
2009. aug. 25. 21:08

Szia!Sokat kivesz belőlem a munka:adminiszrálunk-orvos írnok helyett(gyorsírás kutyafüle amikor az orvos diktálja a státust),kisműtétnél állok(napi 3 tervezett,a többi spontás sérülés utánni varrat),gipszelek a gipszelő fiú helyett,és kötözök,sebet látok el,receptet írok fel.Azt hiszem nem hagytam ki semmit,ja lelket ápolok!Imádom csak kipurcanok!

Köszönöm,hogy tetszettek a képek:)Éééés én ! Milyen vagyok?:))))))Ilyennek gondoltál?

Én azt hiszem ma sima joghurtot eszem majd,mert nem kívánok mást.Tonhalat nagyon szeretem:)

442. mancinéni (válaszként erre: 441. - Zimmi)
2009. aug. 25. 19:43

Ügyes vagy, Zimmi! Milyen napod volt, fáradt vagy?

Én ma borsólevest főztem, azt ettem, most meg kakaót kívánok, lehet, h azt vacsizok majd?

Ernő nem tudom merre van, lehet, h megint elutazott valamerre.

az ide feltett képeket megnéztem , nagyon szép lányod van, a fiad is helyes, a férjed is, (a macs is).

A jégsali-sali tényleg belefér a diétába, fehérjenapon konzerv tonhallal, egyéb napon hal nélkül.

441. Zimmi
2009. aug. 25. 17:27

Sziasztok!Jó ötlet volt a jégsali-sali!Belefér a diétámban.Köszi Mancicica!Képzeljétek!Megmértem magam,mert nem bírtam ki,és nem híztam vissza a leadott kilókat!

Ügyes vagy Javasoft,csak így tovább!

Mancicica!Tettem fel képeket megnézted?Mi van Ernőnkkel?

Zimmi

2009. aug. 25. 11:28
Sziasztok! Zimmi, jó munkát! Java, mi is szeretjük aajégsalit! Teszek még hozzá durvára vágott (nem vékonyra reszelt) uborkát, félbe vágott koktélparadicsomot, szeletelt lilahagymát, sárga paprikát, pici sót, olivaolajat. Ezt esszük a husi mellé köretnek, ha meg a sali a főkaja, akkor teszek még hozzá tonhalat.. nyami-nyami, mondanák a gyerekeim, én meg ezt a szót nem bírom hallgatni, de most ők nem olvasnak..
2009. aug. 25. 08:13
Sziasztok!A fogyim nekem is jól alalkúl,tegnap vettem jégsalit és abból csináltam fincsi salátát,az volt a vacsorám.
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook