Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Szia Drenaa!
Örülünk,hogy szimpatikus a társaság!Fogyj velünk!
Szeretettel köszöntelek!
Milyen a diétád? Mindent eszel,többször keveset?
Üdv:Zimmi
Szia Mancicica!
Megtaláltalak!:) Nem baj,hogy most nem 90 napos,jó a gondolat is!Kevesebb többször,sokan csinálják is,és bejön nekik!
Képzeld!Kb.5 éve festettem be a hajamat szőkéről,vörösre:)
Puszi:Zimmi
Sziasztok!
No, hát, kb. fél napomba tellett, de visszaolvastam az egész fórumot!:)
Engedelmetekkel én is csatlakoznék, látom, jó kis társaság gyűlt itt is össze!:)
Én június végén kezdtem el az életmód-váltást, egész jól megy, már csak a mennyiségeken kéne változtatnom, ugyanis szerintem az még mindig sok. Legalábbis a dietetikus által meghatározotthoz képest mindenképp.
Amúgy én 165 cm vok, 86 kg-ról indultam, most olyan 81-80,5 körül vok. kisebb célokat tűztem ki magam elé, a végső cél a 65, a legvégső pedig az 58-59-60, de az egyenlőre csak szép álom:)
Én is örülök a fogyásnak,mert 103 kg-ról indultam.Lassan megy le,gyakran meg is áll,van amikor 2 hétre is.Nem vagyok tőe kiborulva mert nem az a cél hogy azonnal nádszál legyek csak hogy bíram magam cipelni.:D
Kérlek a cica meg lett nevelve: nem mászik bele semmibe,megvan a saját helye,nem lop,mindig megkapja azt ami kell neki,és így megszokta,hogy pl.amikor mi eszünk nem kér,és hagy minket enni.Kutyust lakótelepi lakásba én nem akartam,szegénynek büntetés lenne!Pedig ők is aranyosak,szeretem az állatokat!
Ma keményítő!Nálad?
A súlyoddal nagyon ügyes vagy! ki kellene derítenem, honnan indultál, de ha jól emlékszem jóval 100 fölött voltál! Hát nem semmi!
A szag: forrt a víz, beletettem a megmosott paradicsomkat, kicsit hagytam, h forrjon a víz(ben) aztán kivettem. Nem tudom, de olyan főtt paradicsomlé szag volt.. (kényes az orrom??....)
majd kereslek az iwiwen, én is ott vagyok.
A hörik tényleg bigyók, kb. 2 centisek, rózsaszínűek.. ők az új "családtagok".. Van 2 kutyám, 4 nagy vizi teknősöm, a 2 nagy és 4 kicsi höri, 3 a kislányomnak még 10-15 hal. A macskákat nem bírom. volt már a nagylányom miatt, de nem tudtam megszokni, h mindíg nyávog, dörgölőzik, belemászik-ugrik mindenbe. A kutyáim a "koszorúslányok"... Bármikor bármerre megyek, ők egy lépéssel mögöttem vannak, (SZIGORÚAN EGY LÉPÉSSEL!!!) egyik kicsit jobbra, másik kicsit balra. ha megállok, ők is, ha elindulok, ők is indulnak. ha hirtelen megfordulok, megtorpannak, néznek rám, h mi van??? imádom őket4 nagyon röhejesek!
Itt vagyok,csak "elszaladtunk" Budaőrsre,bevásárolni(most egy ideig nem akarok vásárolni),aztán elpakoltam,felmostam,elmosogattam(megint)nálatok is annyi poharat vesz elő a "gyerek"ahányszor iszik?:D
Gyakran (ha tehetem)hetente járok fodrászhoz,mert nagyon bénán áll a rövid hajam-iwiwen mwgtalálható a képem is,de ide nem tudok egyedül felrakni,a fiúk meg nem érnek rá segíteni:)Naprakész vagyok számítógépből:az aznapi,amit csinálok_)
Nagyok bigyók lehetnek a frissen születettek!
Nekem csak cicám van,egyszerű házicica,de túltesz minden gyereken,állaton,nagyon imádom:)
Most 95 kg-nál tartok.Itt állok:)
Itt vagyok,be-benézek,csak közben teszek-veszek,pakolok.
Imádom a lecsót,mi volt az a szag?
Akkor már megszépültél! Olvastam a naplódat, láttam, h elég sűrűn mész fodrászhoz. Én is kb 3 hetente.
Örülök, h jobban vagy.
Lecsót csinálok. Eddig mindíg csak úgy simán hámoztam a paradicsomot, de most nagyon sok volt, nehezen jött le a héja, így kipróbáltam a forró vizes trükköt. tényleg egyszerűbb volt, csak az illata nem tetszett a forrázóvíznek, még a nagylányom is megjegyezte a dolgot. Persze a lecsót szereti ő is, sőt nálunk mindenki! Ja, hámozás közben jött visítva a kislányom, h a hörcsögjeinél van valami, talán született kicsike. ..hát tényleg.... Kis rózsaszínűek, kb. 2 cm nagyságúak, 5 db. eddig, de majd elhánytam magam. (bocs. )ezt valahogy nem bírom.
Zimmi, hol tartasz kilókban? (elküldöm amit írtam, aztán keverek egyet-kettőt a lecsón, aztán jövök, megnézem, írtál-e..)
Szia Mancicica!:) Meg Mindenki!:)
Nagyon elbámészkodtam,az tuti:)Annyira elment az idő,hogy nem is gondoltam olyanra hogy kaja,pedig én nagyon szeretem a hasam.Apropó!Ma reggel a mérleg jól viselkedett,ennyi kilengés mellett sem híztam.:)
Igen,ha rámjön(az ihlet)akkor bizony imádok kézimunkázni!Dicsekvés:pár éve az én kézimunkám is kiállított volt:)
Ma már voltam fodrásznál is ,képzeljétek!
Ki mit csinál?
Sziasztok!
Itt vagyok,nagy nehézségek után:) Digitális mérlegen mérem magam,eddig reális volt.Onnan tudom,hogy voltam osteoporosis vizsgálaton,és ott hitelesített mérlegen annyi volt a súlyom mint itthon!Ez jó:)
Ma olyan rosszul lettem!Gyümölcsnapom volt,de nem ettem semmit a reggeli kávém után,és inni is elfelejtettem.Úton voltam,végre sikerült megnézni a keresztszemes kiállítást,érdemes volt újra menni érte.Este értünk haza ,és olyan gyomorfájás kapott el,hogy gyógyszert kellett bevennem,ilyen még nem volt!Ettem egy szendvicset,bevettem a fájdalomcsilapítót,majd pihentem kicsit.Jobban lettem,majd ezek után jobban odafigyelek magamra!
Vacsira csak dinnyét ettem.
Most meg itt vagyok.
Sziasztok Lányok!
Mancicica privi ment:)
Györgyi!Örülök,hogy jobban vagy!Mielőbb jelentkezz a kardiológusnál,mert ezt a gyógyszer elhagyást meg kell vele beszélned!A fogyásnál nem az idő a fontos,és különben sem szabad hamar lefogyni!
Képzeljétek voltam a Campónában,hogy megnézzem a keresztszemes kiállítást,de már bezárt mire odaértem!A neten nem volt megírva a nyitvatartás,ezért azt gondoltam,hogy addig van legalább nyitva mint a kézimunka bolt.De nem,sajna.Annyira mérges voltam,hogy csináltam magamnak egy rossz estét:puffogtam:)
Apával megbeszéltük,hogy majd megnézzük holnap.
Sziasztok!
Ircsi az én tempommal sokáig fog ez tartani.A lázam elmúlt tegnap és lett helyette egy hasmenés, de legalább meg van miért voltam lázas.
Amióta elhagytam a ritmuszavarókat azóta jól vagyok.Nem tudom hogyan mondom el a kardiológusnak, hogy elhagytam, lefeleztem válogattam, mint tyúk a kendermagban. Na majd ha ott leszek elötte akkor majd eldöntöm.
Érdekes azért, hogy elmertem hagyni, mert amikor megkaptam őket nagyon ragaszkodtam hozzájuk. Valahol olvastam a szívgyógyszerekről és valaki bölcs, aki elmerte hagyni és utána is olvasott a gyógyszereknek és tanácsolta valakinek, hogy hagyja el ő is a szedésüket, mert több a kára, mint a haszna. Szerinte az alapbetegséget nem gyógyítják csak zavart okoznak bizonyos idő után. Hát úgy néz ki én is így jártam. Megfogadtam a tanácsát én is és eddig bevált.
Szép napot Mindenkinek Györgyi!
Mancika nekem is ez volt a problémám, a vizesedés és a súlyom összavissza táncolt.
Tapasztalatom az, hogy az esti vacsorát kell drasztikusan lecsökkenteni. Napközben reggel gyümölcs és vízet inni. Vigyázz, hogy 1,2 l víz legyen meg naponta. Este pedig ha lehet nagyon keveset egyél. Ezt következetesen kell csinálni akkor nem kell vízhajtó.
Györgyi
Persze.Most kicsit el kell mennem,én is este jövök!
Vigyázz magadra!Puszi:Ircsi:)
Szia Mancicica!
Nem szoktál valami enyhe vízhajtós napot beiktatni?Lehet gyógyszeres,és lehet gyógynővényes,vagy zeller,ami nagyon jó vízhajtó.Most csak ez jutott eszembe:)Jó az adagcsökkentés is a fogyinál.Én is csak jövőhéttől veszem majd ennél komolyabban a diétát,mert itthon sok a csábítás:)
Izgatja a fantáziám,hogy miért nem jársz dolgozni,privibe nem akarod megírni? Csak hogy ne lukadjon ki az oldalam.Ráadásul szakmabeli voltál?
Puszi:Ircsi
Persze, Te mindíg ott vagy, más szemmel látod és éled át az eseményeket, de nekem, aki csak 1-2 hétig vltam ott, nagyon tetszett a sebészeti ambulancia. Rég volt.
Fogyásról nem tudok beszámolni, mert azt se tudom, milyen napom van, mert nem tartok semmit, csak össze-vissza eszek, de az adagokra figyelek. tartom a 96,5-97 kg reggeli súlyt, de rettenetesen vizes vagyok, dagadt a kezem, lábam. (mondjuk ez mindíg így volt, 65 kg -mal is.
Mancicica!Pont egyidőben írtunk:D
Nem mindig van jó szag,kis lábszárfekélyes láb,ebben a melegben elég durva!Ez általános sebészet,itt minden van.
Tényleg gyorsan megy az idő,csak kapkodom a fejem!
Na mizujs lányok? Ki merre?
Fogyások,diéták,egyebek?
Nálunk este 7-től már nagyon borult az ég, villámlott, aztán csak kb. 10-kor kezdett esni, de nem sok eső volt. De legalább egy picit tényleg hűvösebb volt ma.. Annyira megy az idő, már augusztus van, nemsokára ége a nyárnak, kezdődik a suli a gyerekeknek..
Képzeld, Zimmi, középiskolás koromban voltam párszor sebészeten gyakorlaton. Nagyon szerettem! Olyan jó szaga volt. a belgyógyászatot nem szerettem, azt büdösnek találtam.
Szia Mancicica!
Már úgy hiányoztál!Éjjel én sem tudok aludni,így ma is délben keltett a párom:)A héten még oké,de jövő héten dolgozni megyek,hogy kelek fel reggel?Állva alszom majd...most a napi teendők nem fárasztanak ki.
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!