Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Sziasztok! Nem léptem le, de tényleg rengeted a dolgom! Most még a férjemnek is segítenem kell, meg mellette a gyerek-kérdés. (Kicsivel átnézni, mit tanultak aznap, gyakorolni, beszélgetni, bicózni menni, nagynak az iskolaváltással kapcsolatos megoldandó feladatok..+ ugye a mosás-főzés-takarítás hármas.
Java, látod, nem kellett volna idegeskedned a nadrágod miatt! Tudta az a nadrág, hogy mikor kell szétszakadnia, hogy újjat vehess, és nagyon jól és csinosan nézhess ki !!!!!!!!!!! Puszi mindenkinek, és szép napot!
Szia!Akkor sikerült farmert kapnod!De jó!A feladatokat majd szépen megoldod!
Javám!Nincs olyan ajtóm,de az ismerőseimet is megkérdeztem-senkinek nincs!
Mancica!Iskola ezerrel?
Sziasztok!Én is fázok!!!Hideg van...brrrrrrrrrrrrr,ma már hosszú gatyóba jöttem,az új farmeromba...tök csininek érzem magam :-D Éljen!Az utóbbi pár napba nem igen figyeltem arra,hogy mit eszem de mostatól újra megpróbálom!A tököm kivan már ezzel a feljújítás dologgal.
Csajok!Ha netán van egy használt beltéri ajtótok és netán 90 x 210-es akkor szóljatok!Tok nélküli kell :-) sokat kérek mi? :-D
Sziasztok!Fázom...hideg van,és sötét,és megyek dolgozni:(
Majd jövök!Szép napot nektek!
Sziasztok!Nem mondjátok,hogy egész nap senki még csak be sem nézett ide!!!???
Na,mindegy,itthon vagyok,holnap reggel megyek:)
Sziasztok!
Én is újra megvagyok,délutános leszek!Letelt tegnap a 90 naposom,de lájtosan csinálom tovább.Mancica,biztos iskolázik,meg beszerez,meg intézkedik!:)
Szia!Mancica!Itt is hideg van,estére már játszónadrágba kellett öltöznöm,és zoknit is húztam!Képzeld!68 db túrós-meggyes muffint sütöttem!:)Jutott mindenkinek!
Elhiszem hogy fárasztó az iskola körüli hercehurca!Örülök is hogy most nincs ilyenem!
Szia Zimmi! az iskolaváltás körüli bonyodalmak teljesen lefoglaltak, emiatt nem írtam. Ha volt egy kis időm, csak ledőltem az ágyra, olyan fáradt volta, agyilag testileg egyaránt.
Nemsokára megyünk a csajokkal anyuhoz meg a tesómékhoz.
Nálunk hideg van!! Fázom! nem lenne rossz a 20-23 fok, csak a 32 után tűnik hidegnek. Van benne jó is: ilyenkor nem vizesedek annyira.
Szia!
Olvasom a naplód,nyomon követlek!Látom ügyes vagy te is!
Halihó!
Végre elrendeztem a dolgaimat, ugyhogy van rátok is időm! Felcuccoltam a Debrecenbe, és mostantól kemény torna, és koplalás! Látom nektek is megyeget a fogyi!
Sziasztok4Anyukázom,főzök,mosok,pakolok,elvagyok,néha itt leszek!:) Legyetek jók,ha már be sem kukkoltok!
Mancica!Mi van a naplóval?Legalább onnan tudjam mi van veled!?
Lányok ma van az utolsó napom a 90 naposból!Persze folytatom tovább!:)
Sziasztok!Elmentem vásárolni,majd érkezem!Szép napot nektek addig is!
Zimmi
Java, tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kell fizetnetek!
Zimmi, merre vagy, dolgozol? Én ma szaladgálok, ügyeket intézek.. de nem szeretem!
Persze egy próbát megér!Az a lényeg,hogy ne hagyd magad padlóra küldeni!Most ennél rosszabb ne történjen!Sőt elég is volt a rosszból!
Persze dühös az ember!
Szia!Nagyon sajnálom ami történt nálatok!
Most tuti,hogy fogyni fogsz!Nézzük a jó oldalát,hogy legalább nem kell fizetnetek a szomszédoknak.Tudom itt nincs jó oldal.Meg a kutyus is megmaradt,meg a számítógép is!
Délután jövök!Csak ellesztek nélkülem!? :DJavasoft mindent bele!
Zimmi
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!