Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én nem várom a mikulást:)
Semmilyen értelemben:-)
Szia! Tegnap nagy pangás volt, tényleg.
Nekem sok dolog összejött, úgy elfáradtam esétre, hogy arra sem emlékszem hogy aludtam el...
Ma már úgy ébredtem, hogy karácsonyos hangulatom kezd lenni, már a városban is égnek a karácsonyi fények, olyan szééép!
JÓ REGGELT !
húú de nincs élet csajok, várjátok a mikulást ?
Szia!
Sajnálom,hogy így alakult!
Ami az ajándékozást illeti:szeretet,szeretet,szeretet,...........................
Ez így van :-)
Van aki meg minden pénzt megadna egy normális párkapcsolatért.
Megértelek :-((
Tegnap este barátnémmal is pont azt beszéltük milyen nehéz helyzetben vannak ők is,könnyes szemel mesélte ilyen karácsonyuk még nem igazán volt mint ami most várható. Pedig viszonylag jól keresnek mind a ketten, de a hitel elviszi a pénzt, valahol pedig lakniuk kell.
Szép napot mindenkinek!
Köszi,aranyos vagy!Én is sajnálom..de ez van.NEm éri meg.Ha úgy állnánk anyagilag,akkor nem fejezném be,kitartanék.De így nem megy sajnos.
Sziasztok! Végre péntek!
Szép napot mindenkinek.
Helló, Lányok!
Szép jó reggelt mindenkinek! :)
LOL
gratulálok :)
Értem. Nem lesz semmi baj, meglásd! A következő lombik már a tietek lesz!!
Tök jó lehet így kettesben otthon, biztosan klasszul feltöltődtök, és lesz erőtök a jövő évhez!
Megnézik a méh belső falát, nagyon alaposan, azt mondta a dokim hogy sok mindent lehet látni uh-on, de nem mindent. Lehetséges olyan bibi amit eddig nem láttak, de a megtapadást gátolja.
Hogy őszinte legyek ennyi amit tudok, de ez elég is, túl sok kórság van a neten, nem is szeretnék tudni róluk. Majd a doki megmondja ha van bibi, ha meg nincs akkor nem feszítettem az amúgy is megtépázott idegeimet.
Bocsi, már látom, hogy írtátok! :S
Mégegyszer gratula nekik :)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!