Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Köszi!Így megnyugodtam,hogy jól csináltuk.
Kiváncsi vagyok a következő lépésükre.
"Pénztartozás esetén, akár felróható a késedelem a kötelezettnek, akár nem, - ha jogszabály eltérően nem rendelkezik - a késedelembe esés időpontjától kezdve késedelmi kamat fizetése kötelező akkor is, ha a tartozás egyébként kamatmentes."
Ez az idézet a kormányzati portálról származik a mai napon hatályos jogszabályok alapján.
Teljesen világos, hogy késedelmi kamattal tartozik.
Jobb, hogy nem fogadtátok el, bár akkor is járna, ha átvettétek volna az 5000.- Ft-ot.
Vannak,nem panaszkodom,de ez nem elég.Főleg ebben az anyagi helyzetben.
Ha esetleg várnék pár hónapot,hogy többen lennének,akkor is mire megyek vele,ha marad 10-15ezer Ft hasznom?Az semmire nem elég sajnos.
De mindig csak a sok kis ciszta volt,nem látott domináns tüszőt.Egyszer stimu hatására volt egy 6,2mm-es...túl kicsi.Igaz,csak 1szurit kaptam.
Lehet,ha 2-őt adna,sikerülne nagyobb..de úgy meg nem akarok járni,mint Lina,vagy Betta.
De előző hónapban volt peteérésed, nem?
Miből gondolod, hogy nincs PÉ-d??
Nekem is kicsit később van, mint az átlag nőnek, de nem baj az, csak legyen!
Köszi a megerősítést!NEm voltam benne biztos,hogy megilett minket,csak bepróbálkoztunk.Akkor jól tettük ugye,hogy nem fogadtuk el az 5ezret?
Mert ha elfogadtuk volna,akkor lezárják az ügyet.Így viszont talán van esélyünk többet követelni..
Orsa, sajnálattal olvastam, hogy nem megy a kozmetika. :( Az 5 rugó meg 25 hónapos késéssel egyenesen felháborító, és teljesen jogosan követeltek késedelmi kamatot, ez megillet benneteket a Ptk. alapján!!!
Gery, szorítok, hogy a Gynevac beváljon, olyan jó lenne, ha sikerülne még lombik előtt! :)
:)) Legyen úgy!!
Te hol tartasz most, hanyadik napodon vagy?
Ismerős..a reiki csak 10euró lenne,de 50km-re van tőlünk.Az oda-vissza már 100km..
Na,majd ha nyerek a lottón:-D
Én egyébként hiszek benne,és azt hiszem ez nagyon fontos.
Lesz rá pénzem,biztos hogy folytatom.
Pár hónapja én is jártam t.gyógyászhoz,
akkor nekem is csinált a kezelés peteérést, majd szétszakadt a petefészkem, annyira feszült! Aztán utánána elkezdtem a metet, és azóta nem is voltam nála.
Rendszeresen kellene járni..akkor biztosan segítene.
Mikor csinált reikit,akkor a lában hetekig nagyon szép volt.Ennyi javulást éreztem.
Sziasztok!
Gery most olvastalak!Kívánom,hogy igaza legyen a jósnőnek!Ez olyan jó!Sok erőt tud adni:-)
Igen,voltam természetgyógyásznál.Reiki masszázson is és állapotfelmérésen.
A gynevac jó ötlet,remélem hatásos lesz!
Egyébként én sem adatom be az oltást:-)
Helló, Lányok!
Én most köszönöm, jól vagyok, éppen tegnap cseréltem le a Bromót Norprolacra, ami havi 8 rugóba kerül, de legalább nem akarom tőle lehúzni magamat a klotyón. :)
Sokat jelent az is, hogy el tudtam fogadni a lombikot. Amíg úgy éreztem, a férjem kötelezően elvárja, nagyon bizonytalan voltam, de mióta kiderült, nem így van, magamtól jutottam arra a döntésre, jan-ban el kell kezdeni. Nagy lelki tehertől szabadultam meg.
Én sem veszem fel az oltást. Igyekszem vitaminos kajákat enni, mézes teát. Meg sűrűn járok kezet mosni, dehát ez sem garancia, de nekem ennyi a megelőzés.
Igikém, hogy haladt a drágád az udvarral?
Én ma reggel olyan kedvetlenül ébredtem, nem sok kedvem van semmihez... bár este fel voltam villanyozódva, olvastátok a naplómat? :)
Jó reggelt !
Köszönöm drága,nem vagyok jól sem xarul, inkább úgy fogalmaznék hogy megvagyok :-S
És te ?
Hahó, én sem veszem fel az oltást. :)
És sokat gondolok Szamóra.
Igi, Te hogy vagy vagy?
Köszi lányok :-)
írtam Szamónak, írtam neki hogy sokat gondolunk rá és hogy mind szorítunk értük.
Jó éjszakát, szép álmokat.
Szia!
Ha beszélsz Szamóval,üdv,és drukkolok ezerrel,jó egészséget mindkettőjüknek!!!
És persze neked is minden jót!
én nem.
nekem legutóbb amikor kérdeztem még nem javasolta a kezelőorvosom... de lehet, más lesz a januári co-on az álláspontja. majd kiderül :)
köszi :) én is remélem. de ha nem, most úgy érzem, akkor sincs semmi baj, hiszen akkor majd a köv ciklusban biztosra megyünk :Đ
mondta a doki, hogy túl sokat agyalok... lehet... de hosszú idő óta most először érzem azt, hogy nem gond, ha most nem jön össze :) hogy ez most az esélytelenek nyugalma, vagy a doki szavai a tudatalattimig hatoltak-e, nem tudom... de most tényleg tök nyugodt vagyok.
Olvastam, szuper! Remélem sikerül megrepednie!!
Megy a drukk neked!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!