Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
:) Jól látod a helyzetet... ha már rúg akkor tán rászánom magam :)
Na elköltöm a remek kis ebédem...hamarosan jövök!
jóvanna!
azért majd ha már rugdal, akkor ugye csinálsz tesztet??? :D
egyébként nem is akarlak illúziókba kergetni... tudom, hogy az egyik legrémesebb, amikor az emberbe a halvány reménysugár csak egy picit is beférkőzik... miközben tisztában van az ellenkezőjével...
de mielőtt mész a dokihoz, amúgy is kell teszt... szóval még ha negatív is, akkor sem úszod meg! :)
Köszi lányok, de nincsenek illúzióim :(
Marad a várakozás... és éljen a 75 napos ciklus! :)
sztem nem lesz ennek a ciklusnak egy hete hátra.
sztem a görbe alapján totál esélyes a pé... és ha holnap nem is, de 3-4 nap múlva már egy teszt is.
egyébiránt nagyon szép a görbe második fele... kifejezetten szép :) akkor csak tudhatott a dokid valamitm, hogy nem nyúlt bele :)
Ott elemtük meg a metformint 3x500-ra.
1 gyógyi csík a barátcserje kapszula
2 a cikatridina (méhszájsebre)
3. met 2x500
4. a met 3x500
Peteérésben én nem reménykedem :) Meg nem is tudom, hogy ennyire későn lehet-e peteérés...
melyik elsejére? :) Volt belőle egy pár ebben a ciklusban :) Csak viccelek :)
Még várok 1 hetet, és ha addig sem semmi, akkor tel dokinak.
Teszt úgy érzem tök felesleges az én esetemben :(
sajnos elég rosszul látszik...
én tippelnék 1-jére egy pé-t... és akkor ebből vagy mensi lesz néhány napon belül... vagy tesztelni kellene holnap egyet ;)
Konvertálni kellett a kis nyomorultat :)
Fenn van a naplómban! Várom a véleményeket :)
megnyitod szerkesztésre és mentés másként ->jpeg formátumban. máris be tudod rakni.
a ciklus.hu sokmindent kibír... az én 123 napos ciklusommal is megbírkózott (igaz, mérni csak a végefelé mértem)
Az én orvosom is azt mondta korábban, hogy nincs értelme a Norcolutnak, csak stimuindításnál, mert nem javít a helyzeten, ha progeszteront viszünk be, a szervezet attól nem fog jobban működni.
A Te dokid is hasonlóan gondolkodhat.
ha ennyire hat, akkor vsz tényleg csak várni kell... lesz mensi...
hőgörbéd van?
Dokim azt mondta, ne nyúljunk bele a pozitív folyamatokba... és tulajdonképpen igaza is van, mert október óta szedem, és 2x megjött magától + fogyok is szépen... szóval hatni látszott... Hogy most mi van... a jó ég tudja...
3x500 mg-ot szedek most...
Magamhoz képest viszonylag jól... Alap esetben 36,0, 36,1... most 36,7 és 36,5 között váltakozik...
Rohadék hetvenötnapos ciklus... és hol lesz még a vége?
75 nap... jubileumnak is elmegy ;)
ne aggódj a met miatt. nálam mindezidáig még semmit nem csinált. még csak össze sem kavart :)
most 3. napja 3x850et szedek.
a kérdés nálam egy ideje nem is az, hogy nő-e domináns tüsző, hanem hogy megreped-e... mert azt még nem sikerüt produkálni.
Szia, olvastam, hogy kivagy..sajnálom!
Hőd hogy áll?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!