Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
majd kiderül :)
bejelentkeztem uh-ra :D
az nem szúrkálás volt tegnap! de ha már ilyen a hasonlat, akkor inkább konyhakés, de az a nyeléig! és görcs.
még érzem, hogy nem oké... és most már bal oldalon is kezd fájdogálni... faca...
Sziasztok csajok!
Ritkán írok mostanában,bocsi mindenkitől!!!!
Ígérem,bepotolom!!!!:)
Mindenkinek kitartást,szép estét!!!!
b@sszus csajok!
de ez annyira fáj, hogy már a szex gondolatától is rosszul vagyok...
tegnap volt eksön... ha ez elmúlik, holnap is lesz... ennyinek be kell találnia!
Hááát, ott szokott, nekem egy-két napig az egyik petefészkem körül, aztán a másik, aztán van hogy mindkettő. És én érzem a tüszőrepit is, az meg egy kegyetlen nyilallás, hogy nem tudok felállni.
Hajrá apajelölttel mindent bele ;)
csajok!
az ovu hol fáj???
délelőtt óta megpusztulok, úgy fáj a jobb oldalam... minden mozdulatra :s
:)))
már másik fórumon is megállapítást nyert, hogy a kettő abszolúte együtt jár :DDD
Vagyis altatható... Lombikhoz... :) Csak mindenki műtétről beszélt meg műtéti előkészítésről...
A lombiknál a punkció altatásos kisműtét, ehhez kell a belgyógyászati vizsgálat.
Ó... azért ezek nem túl jó hírek... de mindent összevetve örüljünk annak, hogy műthető vagy! :)
Várjunk-várjunk! Milyen műtét? (Kicsit lemaradtam ám a naplóolvasással) Ne haragudj:(
Ó, műthető vagyok. :)
Csak a vérnyomásom túl magas, kezelni kellene minél hamarabb, nem jó a cukor se és dagadt is vagyok. :)
Így foglalhatnám össze a lényeget. :)
Helló, Csajok, micsoda élet van itt. :)
Köszönöm a szorítást, aranyosak vagytok, én is szorítok mindenkinek! :)
Közben vagyok újra :) Dolgozom ezerrel :)
Sajnálom Igi... sajnos sokunknak ezt osztotta az élet. Nem akarok bölcsellkedni... de mindig vannak hegyek is a hullámvölgyek után :)
Hát zajlik az életem !
Egyszer lent egyszer fent, most épp a lentből küzdöm magam fölfelé.
Sziasztok!
Én is szép napot kívánok:-)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!