Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
sziasztok
lányok a ti hőgörbétek hogy alakul
bár még csak 5 napja mérem(már régen mértem, de nem ilyen volt) és mindig 36,2
ez jó vagy sem?
Koszi Nitka a gyors valaszt.
Erre gondoltam en is, de azert gondoltam megkerdezem olyanoktol, akiknek van mar tapasztalata. :)
Koszi
Szia jsanett! Tök ugyan az mindkettő, csak a neve más, de a hatóanyag mindkettőben egy és ugyan az! :)
Youlcsi! Elmarad a jubileum... 1 nap híján 80 nap volt :)
Sziasztok Lanyok.
En kerdezni szeretnek toletek. Szerintetek a Metformin meg a Merckformin tabletta kozott van kulonbseg vagy csak a nev es ennyi? Van errol valakinek vmi tapasztalata?
végre,végre, végre!!!
:)))
Köszi Gery! :) Amúgy nem vagyok elkeseredve... persze nyilván boldog lettem volna... de ha ez van megírva, hát ez van megírva :)
99%-ra sejtettem, hogy ez a helyzet... és mára tök szépen le is ment a hő... úgyhogy várható hogy megjön :)
megvagyok. most inkább csak diszkomfort... de nem fáj. néha belenyilal, de nem vészes.
éppen azon gondolkodtam, hogy ha ez az egész hétvégén történik, akkor ilyen panaszokkal, mint ami most van, már el sem mentem volna orvoshoz...
azért a vérképet még megvárom. ebéd után megyek érte.
nagyon nincs kedvem AB-ot szedni :s szóval remélem oké lesz a labor...
Sziasztok! Ááá, pedig úgy szorítottam, hátha örülünk ma a fórumon. A hőd milyen volt ma reggel?
Youlcsi te hogy vagy? Fájdogálsz?
akkor viszont menj vissza az orvoshoz!
mert ez így nagyon nem oké...
ja, jó reggelt!
bocsánat, bocsánat!!! Van egy lány, ő is szép hosszú ciklusnál tartott, és ma délután megjött neki...
Még a nevetek is hasonló, de nem mentesít attól, hogy kevertelek vele, szóval sorry!!!
Akkor várunk a teszteredménnyel.
magas hő, rosszullétek??? és még egy hét???
ez nem játék!
ha babás vagy (véletlenül ugye, mert tudjuk, hogy nem vagy az ;)) akkor minél előbb kellene progit nézetni. pcos-ben alapvető az azonnali progipótlás. van orvos, aki automatikusan adja vérvételtől függetlenül.
Hát, igazad van...tudom...
Várok 1 hetet! És ha nem jön meg, és maradnak a rosszullétek, meg marad a magasabb hó + vérzés nem jön, akkor teszt. :)
De sajni illúzióim továbbra sincsenek... lehet, hogy csak gyulladásban van valami a szervezetemben, azért a magasabb hő... vagy jól befűtöttünk iccaka :)
de ha meg vagy győződve arról, hogy úgysem vagy babás, akkor nem tudsz csalódni :)
ez kb olyan, mint amikor tudom, hogy csak a tesztet pazarlom, de a doki kéri, hát megcsinálom.
és sajnálod lepisilni??? :)
arra való! :D
ugyan, mit veszítesz egy teszttel???
mivel tudod, hogy neg, így még csak csalódni sem fogsz :) esküszöm, ha tesztelsz, és elküldöd PM-be a címed, akkor a következő tesztedet én állom :D
Nem jött meg... :) Rosszul update-eltél:)
Amúgy de, szoktam "nézni", de nekem sajni ez semmire sem ad választ... Most úgy érzem, totál fenn van...alig érem el...
Egyéb eltérés nem észlelhető...amúgy sem tudok sosem különbséget tenni :) De most fenn van, ennyit érzek.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!