Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
A mm növekedési ütemét nem tudom, de ha növekszik-márpedig biztos növekszik- akkor az Pé, nem?
A met emelés lehetésges hogy bekavar. Mennyit szedsz most?
semmilyen nyálkáim nem szoknak lenni :o szinte soha... ha mégis, akkor meg semmi köze a ciklushoz :s
pé-környékén nem lehetek, hiszen csütörtökön még csak 13 mm volt a naygobbik tüszőm...
még azon gondolkodom, hogy az zavart be talán, hogy szombaton emeltem a meten?
waaaw :) kösz a tájékoztatást!!
Nekem pé körül mindig összevissza ugrált, ettől lettem mindig idegbeteg, sose tudtam, hogy most mivan. Mostmár nem mérem, mert megérzem, amikor van, de fél évig én is pont így voltam, mint te.
A nyálkavizsgálattal hogy állsz?
read only :D
a hőm... 14 nap nyugi (tehát gyönyörű foll.fázisnak indult) után elkezdett ugrálni. konkrétan tegnap 37 volt a hőm, ma megint csak 36,6... és tudom, hogy holnap megint ugrik egyet... de ilyentájban szokott elromlani mindig :s
Szia! Mit jelent a RO? :)
MIlyen a hőd, hogy elromlott a görbe?
sziasztok, szép reggelt!
RO-ban vagyok inkább mostanában. sok a meló, sok a nyűg, sok a kérdés :)
dönöjűűűű görbém tegnap elromlott... érzem, hogy nem kell ovura várnom a hét vége felé :s
de azért mi mindent megteszünk... kár, hogy a ciklus.hu nem tud 36os karikákat is írni :p
Hú, bocsika, azóta nem néztem be a fórumra...
Igazából amit tudok, hogy most Norcolutot szedek, és ha beindul a ciklus (hétvége körül várható), 2. vagy 3. napon hormonprofil, UH, akkor indítják el a stimut, ha mindent rendben találnak.
hát nekem visszajött a progi hiányom
már kikészültem tőle
de mesélj, mi vár ott rátok?
Köszike, nagyon aranyos vagy, és én is szorítok Neked.
Sokszor olvasom a fórumot, kivel mizújs, csak ritkábban írok mint régen. :)
sziasztok lányok
hogy vagytok?
van fent valaki?
szia
akkor szorítok, hogy minden jól menjen
Hahó, Lányok!
Nálunk is nagyon szép idő volt ma. :)
Holnap reggel megyek a legnagyobb tömegnyomorban vérvételre az altatáshoz szükséges belgyógyászati "engedély" miatt, velem ennyi a helyzet. :)
Meg persze annyi, ha minden jól megy, bő 1 héten belül elindul az 1. lombikos stimulációm.
Sziasztok!
Én most itt vagyok:-)
Gyönyörű napsütéses idő volt ma,még a frissen mosott ruhákat is kitettem a napra:-)
Helló belló! Jár erre még valaki? Vagy már a madár sem? :)
Mizu veletek csajok? Hogy telt a hétvége?
HOlnap meló.... neee!:(
sziasztok
hogy vagytok?
Megmaradt itt ott, de már nem esik.
De hogy a Dunántúlon milyen idő van, hihetetlen, most láttam a híradóban :-(
mi itt az alföldön még itt ne szóljunk egy szót se :-)
gery süt még a napocska ??
Itt esik a hóóó, de nagyon :-(
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!