Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
De vegyük figyelembe azt a szép hőgörbét, aminek az első szakasza igaz, hogy hosszabb, de a luteáris fázis gyönyörű. Nem tudom, ha pajzsmirigy gond lenne, akkor nem lenne ilyen szabályos az a ciklus.
Nitka, te nem szoktad megvizsgálni a méhszájadat? Nekem az mindig megadja a választ a mensire. Ha benyúlsz, és rögtön érzed, hogy valami duzzadt, és domború, akkor az már a közelgő mensi jele.
ennyire nem lehet elcseszett.
Nitka!
ha nem jön létre a terhesség, nincs megtermékenyülés és beágyazódás, akkor a sárgatest 14 napig "életképes", tehát utána még max 1-2 napig lehet progi a szervezetben (attól magas a hő), aztán nincs tovább... el kezd lelökődni a nyh.
szóval vagy van ott valaki, vagy valami más baj van, ami nem pcos (pl tegyük fel, hogy nem is volt pé... de pl gond van a pajzsmiriggyel)
az ügyesség ahhoz kellett, hogy telefonvégre tudjam kapni. az a nehéz feladat :)
bejutni hozzá pedig elég volt annyi, hogy clostit szedtem, baromira fáj... és máris muszáj volt csekkolni, hogy nem lett-e cisztám.
Sajnálom :)
Viszont ügyi vagy, hogy elmentél!! :)
Háát, köbö 16 napja magas a hőm... de az hogy eddig nem jött meg, nálam nem infó (bár itt asszem sokaknál nem újdonság a hosszú ciklus)...
Félek teszelni... nem is látom sok esélyét annak, hogy teherbe eshettem... PCO-val, lassan 80 napos ciklussal... :( Ájjájjájjáj! :(
Igen...Nitka, ha nem jön pirinéni tessék tesztelni.
Hanyadik napja van magasan a hőd?
ÓÓÓ, micsoda csalódás...
Kaptál rá gyógyszert?
Ó... azt hittem jobb hírt fogsz kapni! Azért látod csak jó, hogy elmentél. És tudjátok ezt "kezelni" valagyoan? Egyáltalán mitől gyullad be a petefészek? Sajnálom! :(
Teszt: ha már rúg :)
most jöttem az uh-ról.
se domináns tüsző, se sárgatest, se semmi... viszont legalább heveny méhkürt és pf-gyulladás.
azért a doki megnyugodott, hogy nem csináltunk a clostival (2. ciklus) cisztát... gondolom ezért is mondta rögtön, hogy menjek uh-ra, hogy ezt kizárja...
Nem olyan tuti... :)
Szerintetek meddig tarthatnak a pms tünetek? Meddig lehet ráfogni, hogy ez PMS, nem pedig terhesség? Mi különbözteti meg? És vajon hány napig van fenn a hő menzeszig? Úgy értem, mikortól gyanús, ha még fenn a hő és semmi menzesz? :s
a hipohonder-dolgot már amúgy is mekaptam... ha nem is szó szerint :)
majd délutánra kiderül, mi van...
Akkor mindenképpen menj el dokihoz. Sajni ebben nincs tapasztalatom :(
Jobb a békesség...csak jobb, ha szakember nyugtat meg és azt mondja hipohonder vagy :)
mázli... választani tudni kell :)))
egyébként megint kezd görcsölgetni a jobb oldal... nekem ez így valahogy nem tetszik...
Gery olvasgatom a naplód! :) Szerintem nem parázz rá előre a tünetekre! :) Meg felesleges is keresgélni a jeleket... pláne hogy a PMS tünetek tökre megegyeznek a terhességi tünetekkel :)
Ha várandós vagy, a baba akkor is "ott marad" ha felfedezed a tüneteket és akkor is ha csak 4 hét múlva válik egyértelművé. :) No stressz, no para! :)
teljesen hazajárok :)
múltkor már meg is kérdezte, hogy nem féltékeny-e apa az uh-ra :DDD
:) Kezdem azt hinni hogy nekem még sosem volt :)
Kiváncsi vagyok, mint mond a dokid :) Szinte már hazajársz hozzá :)
Én közeledem a jubileumhoz :) :(
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!