Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
nekem már sokszor mondta az orvos, hogy annyira vidáman megyek mindig be, mintha semmi bajom nem lenne.
mijjjé??? bőgjek??? esküszöm próbáltam már, és nem lett jobb.
így hát csak röhögök... és azért reménykedem, hogy előbb utóbb kitalálnak valamit a dr-ék, és nem maradok így...
:) Akkor pancserek előre! :)
Én már csak mosolyogni tudok ezen de tényleg! A sors nagyon biztos akar lenni a dolgában, hogy adjon-e nekünk még egy gyeremeket vagy sem...
még 6 hét. utána lesz kontroll.
aztán ki tudja? azt sem tudom, hogy használ-e bármit is :s
Ó :( Szegény...
Nyígás2: Hetvenakárhányadik napon vagyok... menzesznek semmi nyoma...
Indíthatnánk egy kisebb versenyt, hogy kinek nyomorúságosabb a helyzete :)
oké... nyígok...
most hogy szedem ezt a sz@r PPI-t, többet fáj a hasam, mint eddig... még jó, hogy semmi bajom nincs :s
Nyígjál csak, én is csak azt teszem :)
De legalább péntek van! Hipp-hipp hurrá!!!
Halihalihalihóóóó! Van itt valaki? :)
Nagy a csend mostanság...
Kivel mi újság? Alig néztek errefelé...(na jó én is.. nálunk most tombol a szezon... ki sem látszom a melóból)... meg beszámolnivalóm sincs... Hetvenakárhányadik napon nincs említésre méltő esemény :(
sziasztok
hogy vagytok?
youlcsikám mindjárt olvaslak
a mettől olyan hasmenésem van, hogy
meg nagyon hányinger
ja, és a legrosszabb az egész orvoslátogatásban az volt, hogy miközben a soromra várva csöveztem a vetkőzőben, végighallgattam odabentről, hogy egy velem egykorú csaj 9 hetes... de jó!!! aztán pár mondat kimaradt, majd hallottam, ahogy a doki magyarázza, hogy merre találja a családsegítőt... és hogy ezzel meg ezzel a papírral kell hozzájuk menni...
had ne mondjam, hogy kis híjján zokogva mentem be... :(
azért a 13 igen kevés. 18 mm-től van esély repedésre, de inkább 20 felett.
a doki annyit mondott, hogy talán jövő hét vége felé esélyes... szóval egy hét. de nem volt valami biztató a hangja.
meg is jegyezte, hogy úgy látszik, a closti nálam ennyit tud :s
Youlcsi, olvastalak, hogy csalódott vagy....
pedig szerintem ez nem rossz!!!! 12. napodon vagy, a hőd alacsony, pár nap és meglesz a TR.
A doki nem bíztatott???
... azért a 11x13 az nem rossz? Nem?
Én megvagyok... túl a 70.napon... karaj :(
csak beköszönök, mielőtt jelenésem lenne a gégészeten...
closti úgy tűnik nem jön be... nagy jóindulattal dominánsnak nevezhető 11x13 mm-es tüszőm a nagyobbik a kettőből, ami lett...
Én itt vagyok, ma már jobban :)
Veled mizu???
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!