Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Nagyon kevés a tej ami jön, de fejegetem hátha még javul majd a dolog, ez ami most van sajna semmire se elég, főleg nem két babának...
A seb napról napra jobb, azért elég szépen szétvágják az embert :)
Nem volt könnyű az első pár nap, alig tudtam át vonszolni magam a koraszülött osztályra a babákhoz, és aki nem tud átmenni az sajna nem látja a piciket..
Szió! Na hát igen, ez jó kérdés akkor, mi lett volna met nélkül...szerintem még az orvostudomány nem tart ott, hogy tudja.
Gratula a súlytartásért! Tejcsikéd tud termelődni? Hogy van a sebed?
Sziasztok!
Gery,én is éppen Milkát majszolok:-) ez nálam is gyógyír mindenre..
Betta nagyon aranyosak a fiúk!Érdekes,hogy megnéztem a képüket,és éjszaka Veletek álmodtam!!A fiúk gyorsan nőttek,már kúsztak-másztak,gőgicséltek:-)
Sziasztok!
m.gery én végig szedtem a 2x850 metet és tartottam cukros diétát a terhességem alatt,arra jó volt hogy nem lettem bálna, ugyan nem lett vetélés, viszont mindennek ellenére lett koraszülés meg a cukorterhelés is kiugrott, nem is kicsit, jártam vele a diabetológiára terhesen... Persze nem tudom hogy met nélkül ez az egész rosszabbul alakult volna-e.
Egyébként plusz súlyt nem szedtem fel a terhesség alatt, ma reggel pont annyit mértem mint amennyivel terhes lettem.
ez itt nagyon off! gyere át a 2010es topicba!
ott mindent szabad :)
kb ugyanaz, mint a rabyprex, csak más hatóanyaggal.
én jókislány vagyok... nem szoktam vitázni a dokival. ha azt mondja, szedjem, hát szedem. pedig nem is kis dózist írt fel, mert 2xesét írta a szokásosnak.
de én csak szedem, mert azt mondták :)
lansacid
nekem ezt írták fel
de én csak akkor szedem már ba ha hányok
de van, csak nem vettem eddig észre. LA-A, tehát már erózió is van a nyelőcsőben (a dg-m nyelőcsőfekély lett)
rabyprex-et kaptam
te mit szedsz rá?
ezek nem jó hírek
mi volt az uh-n?
vagy holnap aktuális?
nekem van refluxom a fene egye meg
és neked nincs és kaptál rá valamit?
van :)
amit elvileg (sztem) a hasmenésre kaptam holnap elfogy és semmit nem csinált... de legalább a hasam jobban és többet fáj :s
amit a gerd-re kaptam, nem tudom, hogy csinál-e bármit is, mert refluxos panaszaim soha nem voltak.
nem
bakker nagyon gyorsan írsz
igen
na bocs
ch megvonással
ne kalóriamegvonással, hanem szénhidrát-szegény diétával.
a pcos portálon van fent diéta, ha jól emlékszem (de ch-adatok tuti)
az mondta a néni
de hogy segítsek rá, mozgással, meg kalória megvonással
semmit nem csinálok. nem diétázok, nem sportolok.
én úgy fogyok, hogy f*sok :ĐĐĐĐ
nagyon nehéz lesz szerintem
te hogy fogyózol általába?
sportolsz valamit?
most azt számolom, hogy ha 15 kg-ot lefogyok akkor 170 magas és 60 kg leszek
hú micsida csini leszek
köszi :)
kellene fogyni (szerintem), mert azért nagyon sok kiló vagyok... viszont a bélproblémák miatt senki nem merte javasolni, főként annak tudatában, hogy egy-egy rosszabb periódus alatt heti 3-4 kiló is simán lemegy rólam (na persze utána néhány hónap alatt visszajön... de mintha az orvosok ezt nem hallanák meg, csak a drasztikus fogyást)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!