Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Hát csak néha marad ki egy egy nap :-)) amikor nem látom,
de ezek rövid látogatások, vagy épp viszek valami finomat anyukának.
A kis krapek vagy alszik vagy cicizik, néha elkapok egy egy büfiztetést és akkor elkérem :-)))
Imádom, de olyan picike még, alig várom hogy egy kicsit nőjön, holnap lesz 3 hetes.
Hát nem egyszerű ez, nem is lehet tanácsot adni...Nekem a tavalyi évem volt ilyen. Most már valahogy alakulok, de még nem az igazi mindig.
Sűrűn látogatod tesódék kisbabáját?
Helló, Csajok!
Szép hétvégét mindenkinek. .)
Igyekszem magam össze kaparni :-) de piszok nagy meló!!
Remélem, hogy úton van a jutalmunk, igazán megdolgoztunk érte.
Majd küldök felétek is, elvégre nem vagyunk messze egymástól!!!
Hogy vagy drága? Valahogy ránk jár a rúd mostanság...Valami nagy jutalomnak kell jönnie ezután!
szia :-)
de jó nektek
itt átlagos szürke nap van, de legalább nincs hideg.
Sziasztok :-D
Én is itt vagyok ám :-)
Sziasztok!
Szép hétvégét mindenkinek!:-)
Itt süt a napocska,így már a kedvem is jó:-)
Ja, eszembe jutott: PCOS.hu!
Ott mindent megtalálsz!
Szia!
Elég sokféle tünet van, csak sajna nem gondolsz arra, hogy ez PCOS.....
- hajhullás
- szőrösödés
- hízékonyság (nehéz fogyás....)
- zsíros, pattanásos bőr
- menses elmaradása, rendszertelensége
Ezek a külső tünetek....
Aztán vannak olyanok, amiket csak a dokik tudnak megmondani:
- policisztás petefészkek
- hormon problémák
- peteérés elmaradása
- teherbeesés nem sikerül
A tünetekből nem biztos, hogy mind egyszerre jelentkezik és az sem biztos, hogy mindenkinél mind megvan. Épp ezért nem gondol erre a "betegségre" az ember.
Nekem pl.: mindig rendszeres volt a mensim, már szültem egy fiút, mikor kiderült. "Csak" annyit vettem észre, hogy hízok, zsíros a hajam és hullik. SEMMI MÁS! Aztán a doki sokkolt.....
Na, mi meg pont ezzel viccelődtünk... remek!
Korábban amikor még nem tudtam, hogy PCOS-os vagyok, egy csomószor tévedtem PCOS-os honlapokra, fórumokra, és bevillant, hogy mi van ha nekem is azért nem jön össze, mert PCOS... de el is hessegettem gyorsan a gondolatot. Erre hónapokkal később 100% bizonyossággal kiderült, hogy valóban PCOS...
Most hülyéskedek itt a klimax-szal... csak nehogy az legyen? :s Remek...
:(
Biztos sok igazság van abban, hogy az ételeink, levegőnk egészségre káros anyagokat tartalmaznak, és azért az is érdekelne, a mikrohullám, a napi sok óra szgép előtt, a mobiltelefonok használata valójában mit művelnek velünk... :(
Annyira hihetetlen dolgok ezek,nem?
És mindent erre a "rohanó" világra,stresszre fognak.
Persze van benne valami.
Ott van pl az allergia,a rák...stb..
Nagyanyáink korábban ilyenről szinte hallani sem lehetett.
Hahó, Csajok!
Én közvetve olyan 26 éves lányt ismerek, akinek szintén korai menopauzája van. A testvére adott petesejtet, 2 hónapja ültették be az embriót... Most nem tudom, mi lehet velük...
Képzeljétek,van itt a hoxán egy asszem 32éves csajszi,akinek korai klimaxt diagnosztizáltak.Babát szerettek volna,de nem volt peteérése.
Lombikkal,donorpetesejttel azóta már kismami:-)
Sziasztok!
Páran már írtátok a napokban,hogy hiányzok..Ti is nekem:)
De mindig tudok mindenkiről,csak próbálok ezzel a rohadt kevés internettel spórolni..:-/
Na jó,megigérem,hogy többet írok ide:-)
Meg ha lesz végre normális munkám,és az idő úgy engedi,hogy Pisti is mehet dolgozni Ausztriába,akkor áttérünk a kábeltv-re,és kérjük a korlátlan internetüket is.Az a baj,hogy mellette ezt is fizetni kell,mert ott a hűségnyilatkozat..:-(
én mikor először a dokim kezébe nyomtam a hormon-eredményeimet, az öszes reakciója az volt, hogy "hű b*meg!" :)
kincs... csak valahol jól el lett rejtve... térkép pedig nincs hozzá.
2 éve, amikor kezdődött a hőemelkedésem, olyan hőhullámok jöttek rám, hogy mondtam is otthon, ez 26évesen már tuti klimax! :o :D
de azért csak nem... csak nem? :Đ
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!