Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia !
Hát vannak ilyen csodák is, ill. tévednek az orvosok is.
sziasztok.
az örökbefogadáshoz: a barátaink tavaly fogadtak örökbe egy csecsemőt, mert hosszú éveket vártak sajátra, végül az orvosok közölték,hogy nekik kettejüknek nem lehet közös gyerekük,vmi genetikai összeférhetetlenség miatt,nagyon durva volt,az örökbefogadás előtt a pasi már úgy kivolt,hogy elkezdett inni..(mással lehetett volna)az orvosokról meg csak annyit,hogy a csaj a jövő hónapban szül..:D:))
Én is. Azt hiszem, én is képes lennék örökbe fogadni, és tudnám sajátomként szeretni a gyermeket, de én nem szeretném tudni kik a szülők-bár ki tudja, adott szituáció hozza ezeket.
Azért én bízom abban, hogy mihamarabb sajátunknak örvendezhetünk!
És nagyon szép!
Mindig csodáltam az ilyen embereket, nem lehetet könnyű idáig eljutni.
Sziasztok !
Itt vagyok ám !
gery a tegnapi történeted nagyon szép volt !
Kekmeggy hogy vagy ma ?
Sziasztok!
Nálunk nem esik az eső:)
Kekmeggy naggggyon drukkolok!
Szép napot mindenkinek:)
Sziasztok! Hogy vagytok ezen a csodás esős reggelen?
Igi, Orsi rég voltatok!
Nem tudom mi lehet velem, de délutántól már hasmenésem is van. Nekem furi hogy mikor már beszedtem az adagot, utána jelentkeznének a mellékhatások.....
Csütörökön megyek Uh-ra, majd kiderül van-e hatása.
Helló, Csajok!
Drozd, simán lehet ilyen mellékhatása.
Mi újság, hogy vagytok?
Nekem elkezdődött a lombikos stimulációm, ciklus 4., stimu 2. napján járok, csütörtökön ultrahangra megyek a Kaáliba.
lehet ilyen... de nem ajánlom, hogy a betegtájékoztató "mellékhatások" részét olvasgasd... ez ember ugyanis képes olyat is felfedezni utána magán, ami nincs is :)
ja, sziasztok!!!
sziasztok!
Már régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat, de én eddig még nem nagyon írtam. Kérdezni szeretnék tőletek. Ez az első hónapom hogy a clostilbegyt szedtem, ma vagyok a 9.napon és tegnap is meg ma is a délelőtti órákban hőhullámszerűségek jönnek rám, meg éjszaka is alig tudok aludni. Lehet ez a gyógyi melléhatása,tapasztalt valaki ilyet?
na
kár
na majd legközelebb folytatjuk
pá édes
vigyézz magadra
ügyes vagy :)
én most lépek :(
átadom a terepet apának... :s
nem megy
hol kell kijavítani, hogy ne legyenek azok a piros pöttyök?
nincs igazán esély... éppen úgy derült ki a pf-gyulladás, hogy olyan szinten fájt az ovu (később a hőmből láttam, hogy az volt), hogy majdnem az ügyeleten kötöttem ki. persze aznap ránézni sem bírtam a kedvesre :(
másnap rögtön doki, aki 4-5 napra eltiltott a sextől :s
tegnapig (szűken 4 nap) bírtuk... meg is lett az eredménye... úgy fáj az egész alhasam, mintha muszáj lenne neki :s
ja látom mostmár
minnyá kijavítom
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!