Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Köszi, Lányok, nagyon rendesek vagytok. :)
Jó éjszakát. :)
halihó!
alvás előtti gyors olvasáson vagyok... hát, nem vett el sok időt az életemből :D
kekmeggy!
mindenem keresztben :)
Köszi, jól. :)
Holnap reggel Kaáli, stimu 8. napján leszek, remélem, minden rendben lesz, és folytatódik a kezelésem. Mindig izgulok, mielőtt megyünk. :)
Szió! Hát a hétvége mindig ilyen :)
Nálam semmi változás, most múlt el a mensi, várom a köv. peteérést.
Te hogy vagy?
Helló, Lányok!
Eléggé behalt a fórum az utóbbi napokban.
Hogy vagytok?
Gery nagyon cuki a kutyus,egyemismeg:)
A fürdőszoba is nagyon tetszik!!Jó ez a zöld szín!
UH. és AH. De király.
És ez tulajdonképpen a met óta? Diéta nélkül??
Remélem sikerül a célod!
Szamó,tényleg szuper a sarokülőtök! Ez jó strapabíró anyag, barátnőméknek is ilyen van! :)
Pont ma mértem magam,63,2 vagyok,tehát 15kg.
De nem vagyok csini..majd remélem az leszek:)
Azért,ha decemberben szültem volna,én se így néznék ki Teee:)
Jó,hogy távoli a kép,így nem annyira látszik a combomon a narancsbőr..hidd el,rám fér a guggolás.
Főleg,ha bikinit akarok felvenni.
Bár a lábamon a seb még nem gyógyult be,viszont szebb végre!Amíg ott a seb,nem mehetek medencébe..célom,hogy eltűnjön nyárra:)
Köszi drága! Majd teszek fel több képet, csak mot nem tudok fényképezni, Bence itt alszik....
Én meg írígykedek az alakodra! Guggolás??? Húúúú.... Kitartást hozzá! Én tuti nem gugolgatnék, ha így néznék ki, mit te :-))) DE MAJD ECCCCCER!!!!! ha már nem szoptatok.....
Szisztok,szép napot mindenkinek!
Gery biztosan javultak az eredményei!Tényleg szed valami bogyót?Úgy értem "táplálékkiegészítőt",nem pedig gyógyszert.
mennek a drukkok!
tuti javult :)
Szia. A páromat október végén műtötték herevisszérrel, pont ezt mondta a doki nekünk is, hogy még inszemre sem elég...
EGy hónap múlva megyünk kontrollra, hogy kiderüljün mennyit javult.
sziasztok!
Na megjöttem a dokitól, a gyógyszerre teljesen jól ragálok, a jobb petefészekben van egy 17 mm-es tüsző. De van egy kis bibi, a párommal voltunk a héten andrológiai vizsgálaton és nem lett jó az eredménye, azt mondta a doki hogy még az inszemhez sem elég.. Műteni kellene mindenképpen mivel herevisszere van, addig engem sem stimulálnak tovább..:((
:) Szeretnék!!!
Magamnak már párszor álmodtam, de sajnos nem jött be. Másnak viszont már többször.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!