Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
Ha a mamánál van kert,az a legjobb megoldás.Szabadban vagytok,bilizni is tud...
Használjad is ki ezt a pár hónapot
drágáim mennék én is naponta 3* volt séta eddig, de úgy nem szokta meg a bilizést ezért kényszerből itthon vagyunk"szobafogságon".két hét alatt így a pisivel már nincs gond és tegnap a kaki is sikerült.De holnap már megyünk mamázni!
Igen mmár elvan kicsit egyedül is 3 éves és jó beszélőkéje van, egész nap beszélgetünk felolvas a mesekönyvéből nekem stb.idehozza a játékait.És örülök hogy most ilyen sokat ülünk együtt, mert szeptembertől óviba megy én meg vissza a melóba, ezek az utolsó hetek így együtt.
Azért a gyerek az elsődleges,az üzlet ráér én azt mondom
Nyáron a legjobb erre rászoktatni a gyerkőcöket,mert nincs annyi ruha rajtuk,kicsit meztelenkedhetnek,így időben elcsipi az ember,ha kell a bili
Anno az anyukák azért voltak gyesen hogy a gyerekkel foglalkozzanak.
pl.Rengeteg időt töltöttünk a játszótéren(télen-nyáron egyaránt).
Klassz hogy egyedül is elfoglalja magát, de .....
úúú nem biztos megérted amit leírtam az előbb,bizti lesz valami nagyon értelmes hozzászólásod. mielőtt találnál egy morzsányi hibát bennem lépek.
Próbálj megnyugodni, és kicsit változnibelülről), nem fognak sokan így szeretni és a szerelem is elkerül!
Az üzlet azért más mint egy gyerkőc,ezt azért te is tudod
...és,hogy megy a biliztetés?Ügyeskedtek?Mennyi idős a kicsid?
:) édes vagy nagyon ugye tudod, írj valamit a pénzről és ne az én időmről.Egyébként én is visszakérdezhetnék mi lesz az ÜZLETTEL?
Amúgy meg van időm mert képzeld az anyukák gyesen is lehetnek,és a kisfiam már egyedül jár, egyedül építőkockázik mellettem.meg beszélgetünk. :-)
Most szokik rá a bilire szóval itthon ülök, és gyakoroljuk.
édesem, hát egy egyszerű elgépelést se tudsz elnézni nekem?És én kötözködöm?tényleg csak a hibákra vadászol, lehet az egy betűcsere stb.
Ne dumáld már be, hogy nem tudod értelmezni, ha véletlen két szót egybeírok.Buta kis nőt akarsz itt játszani drága!
Mert én csak igen nemet irtam,mi?Te vak vagy:)
Különben meg ne más mondatait lopkodd el,én írtam oldalakon át,hogy itt beszélgetünk
Ez mit akar jelenteni,hogy "megbizonygattál"?
Szerintem meg igen, másokat kikérdezel,elolvasod stb. te meg lapítasz!
Milyen dolog ez?érkeztek hozzád is kérdések ha neked ez zavaró miért vagy itt?
Mert én a boldogságomat azzal osztom meg,akinek szól,nem egy fórumban próbálom bizonygatni
Itt az volt a kérdés,hogy ki,mit választana,nem novellákat vártak
szóval írnál valamit a témáról, tudsz-e?
Még mindig ott tartasz, hogy velem meg rólam és a többiek !
Pedig tettem fel neked értelmes kérdést is!
Én igazodom, te meg szeretnéd ha átmennék egy másik fórumra ugye?Akkor ki nem igazodik?
Tényleg olvassál vissza!
Itt mindenkinek az a véleménye,hogy pont te vagy a kakukktojás,aki nem tud "igazodni" senkihez
lehet azért van, mert neked ez bonyolult,egyszerűbbre jár az eszed:-)
Olvass sok szerelmes regényt, nézz drámákat stb.
ja tényleg pénz...ennyi.
az összes többi meg arról, hogy sértegetlek, bántanak hazudnak stb.
Én arra gondoltam kicsit jobban kifejted a pénzt, meg a szeretetet stb. mivel én szerelmes típus vagyok, keveset tudok milyen szeretetben élni a párommal, gondolom vannak tapasztalataid örömeid ami t meg lehet osztani mert nem annyira magánügy.Pl. félsz-e valamitől, mi az aminek tudsz örülni stb.
Szóval kicsit bővebben...én a szerelemről a drágáimról a tőlük kapott boldogságról regényt tudnék írni.
ha te is olyan boldog vagy, miért nem írsz róla valamit?
tényleg hasztalan veled beszélni...nem is írtam még semmit a szerelem v. pénzről, ennek ellenére még mindig ezt hajtogatod, hogy én erőszakoskodom(?) rád erőltetem a véleményemet(?).
Csak azzal van bajom, hogy annyira nem gondolkozol el a dolgokon, és nem írod be a saját véleményedet, gondolataidat, érveidet, azon megakadtál hogy én sértegetlek stb.Lépj tovább írj valami érdekeset...
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?