Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
:)jól mondod:)
Téged meg láttalak a TV-ben,szupi voltál!
Különbnek tartom magam,-minden nagyképüség nélkül-pont azért,mert végig más stílusban válaszoltam,de ez most akkor is jól eset,jupijéé
Néha a jólnevelteknek is ki kell tombolniuk magukat:)
:DDDDDDDDDDDDDD
Igen ,elhiszem,hogy be tud kattanni az ember,de a net pontosan azért klassz,mert van idő számolni,mielőtt válaszolnál.
Tudod azért,mert másokat esetleg felidegesít a véleményed,és ezért mindenféle ürüggyel téged támadnak és nem magát a véleményt cáfolják,nem kell neked is erre a szintre ereszkedned.
Így ugyanolyanná válsz ,mint Ő,és ezt te nem szeretnéd ,igaz?:))
ahhoz túlságosan imádom és így útólag visszanézve az igyekvését a változás felé.....hát megérte az energiát befektetni:-)
Jó éjt
Én nem csatázom Fata,de ha Téged olyan stílusban "szólítanak meg",mint ahogy sunyiék tették,te is sz.rnál arra,hogy miket írkál egy ilyen ember
Akkor vetkőztem le a jólneveltségem
:D
Igaz hát!:)
eben említette,hogy baleset érte az egyik ismerősüket,erre kékszakáll is ezt nyögte be,mielőtt távozott!
Nem furi?:)
Meg a tetoválások is árulkodnak azért:)
Beszéljétek meg mindenképp!Ezt csak így tudod tiszta lelkiismerettel rendezni!Ha hajlik a szóra talán újra felépítitek a szerelmet, ha nem akkor tudod mit kell tenned!Bár tudom ,hogy ez nehéz!
Nálam bejött az ,hogy leírtam a jó és rossz tulajdonságait,azaz ,hogy mit szeretek benne és mit nem,aztán egymás mellé tettem a két listát.Így tisztábban lehet látni.
Vannak korrekt játékosok és vannak inkorrektek:-D
De ha ez igaz akkor vicces ,hogy ő beszél értékrendről...
:Djó,de ne sunyiban,érted!?Mondja azt,hogy én vagyok a férj,s asszonykám mellett állok,ez a dolgom,szóval én neki adok igazat.
Ez így is helyes!
De inkognítóban?Ohhh...
Már meggyógyúlt..De tény, hogy elmúltunk már 30 évesek..Nekem már van egy normális egzisztenciám..Neki meg csak a hitelei..
Igaz dolgozik már..de ez a betegség csak 2 évet vett el az életéből.. De a féltékenység és a folytás nagyon megmérgezett mindent.
:D
Nem szoktam ilyen lenni,de ezt most nem tudtam kihagyni:)
:Dna,de nincs igazam?
szól a férjének ébenfekete,hogy te sakálkutya,szólj már be annak a nőnek,mondd Neki,hogy túl vékony,meg a szilikonját is ugassad már le,aztán akkor elfelejtem,hogy pont az ilyen szilicicikre khm-khmözöl a wc-ben...jó?
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?