Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
"... a pénz csak egy eszköz. . . amivel tudni kell bánni. . . ha több akkor is, ha kevesebb akkor is"
Ez így abszolút helytálló. :o))
Ugyanakkor el kell tudni fogadni azt is, ha valaki nem így gondolja. Valószínűleg megvannak a maga szempontjai. Amúgyis mindenki a saját életéért felelős. :o))
Megkérlek, ne kedvesezz, ne drágámozz
Amit kértem az egy beszélgetős oldalon alap dolog, nem hiszem el hogy annyira bonyolult. Csak egy kattintás
Szerintem egy gyereknél az érzelmi igények kielégítése a legfontosabb, de nem tehetünk úgy, mintha nem lennének anyagi szükségletek, vagy hogy ezek kielégítése bűn lenne. Itt az a fontos, amit Te is írtál, hogy meg kell találni az egyensúlyt, ill. azt, hogy mi a fontosabb. Nem szabad arra nevelnünk őket, hogy az anyagiak felülírnak mindent, mert akkor az érzelmi biztonságuk 0 lesz. Olyan felnőttekké válnak, akik képtelenek lesznek normális, szereteten alapuló kapcsolatokat kialakítani és fenntartani.
És ezzel nem azt írtam, hogy bűn jól élni, sok pénzt keresni, csak tudni kell, hogy a pénz csak egy eszköz, amivel kényelemsebbé, komfortosabbá tehetjük az életünket, de nem pótolhatja a szeretetet, az érzelmeket.
???????????
Ezt már megint mire írtad? :O
Ismételtelten megkérlek, hogy a jobb érthetőség kedvéért kattints a "válasz erre" szövegre
Akkor látni lehet mire is reagáltál
Meg a melleket sem itt kell megbeszélni!
Jó,hogy ennyire vágod,hogy ez összehasonlítás akart lenni:)
Ha nem vetted volna észre,én normálisan megemlítettem a gyerekek biliztetését
De erre én is csak annyit reagálnék inkább,mint Rita:?????????????????????????
Ne nézz hülyének kérlek
Azt nem értem mire írtad, hogy jön ez most ide
túl bonyolult a példám?
majd valaki kifejti...fata...
igen az már szintén egy másik fórum témája lehetne:
gyereknevelés.
azért benne volt az összehasonlítani akarás...
pl. az az anyuka aki fejből elmondja a mesét(mert nem telik a mesekönyvre) nem jobb annál aki megveszi a könyvet és felolvassa belőle a gyerekének.mindketten jó anyák!
Az érzelmi igények megvannak a gyerekben az anyagi igényeket meg mi neveljük beléjük...ezen egyensúlyozunk és ebből fakad a szerelem v. pénz dolog is.
Nem olvastam vissza, de most, itt, olyan hatalmas vita nem volt
szerintem :)
Igen, biztos vannak olyanok, akik azért fórumoznak, hogy hülyítsék a többieket, vagy kötekedjenek, én a magam részéről beszélgetni szoktam, és úgy tapasztalom, hogy a többség ezért van itt. :o))
Egyébként meg, ha komolytalannak tartod, akkor meg végképp nincs értelme vérre menő vitákat szítani, nem? :o))
Itt nem feltétlen rád gondolok ....
Már megbocsáss,válaszoltam Fatának vmire,elmondtam,hogy Tesóm mit csinál,s odaírtam,mindenki más...
Semmi köze nem volt hozzád!!!
írhatok bármit a lányok rögtön lecsapnak...mindig találnak valamit, persze senki se tökéletes én sem,meg ők se
akármennyire írják is de, meg hogy a párja testvére
stb. mennyire az, és miért.Na de most már tényleg menek.1 hétig nem leszek,hurrááááá!
Nem érdekel
Te dolgod
Ráadásul senki se mondta, hogy lelki sérült lesz a gyereked!
Ennyi
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?