Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
Durvább példát mondok...
Volt egy igen jó ismerősöm, okos erős, és szép jövő előtt ált, aztán elsodródott, túlzásba vitte az italozást, gyogyszerek drog...stb... eltávolodtunk, és a következő hír róla, hogy megölte a nagyszüleit brutálisan... Szerinted ő mit mondana? Én tudom, mert beszéltem vele azóta, ha lehetne visszacsinálná... visszamenne az elejére... Tanult belőle...igen... ez csak egy döntés...? hát ez egy rossz döntés volt...
Milyen korra gonsolsz? Adyt most is tanítják az iskolában csak oda kell figyelni, és meg kell érteni, de nem csak őróla beszélek...
Nem, nem vagyok idős ember, sőt előttem az élet remélem... :D
Sehol nem írtam milyen idős vagyok ;)
Hát épp ez az!
Ha én eljátszom a hősszerelmest,már nem is vagyok önmagam és hazudok saját magamnak
Nem ,nics rossz döntés:)Épp az előbb írtam le ,hogy miért nincs.
Az ember megbánt egy másik embert ,ha rosszul tette,igazságtalanul,akkor megtanul bocsánatot kérni.:))
Rossz döntés volt ?
Nem.
Tanult a hibjából?
Igen.
Ilyen egyszerű.
Nem vagyunk tökéletesek :))
Nem feltétel nélkül, de az aki elhazudja, pedig lenne lehetősége rá, az meg fogja bánni én ezt mondom, és csak sajnálom azokat, akik szeretnének de nem sikerül nekik...
A másik fele az, hogy rengeteget hazudhatunk magunknak, hiszen saját magunkkat a legkönnyebb meggyőzni... de ezt már kifejtettem...
Már ne is haragudj,de a te értékrended ott kezdődött,hogy elkezdted fikázni a másikat,nem akármilyen stílusban!
Ha te tényleg olyan idős vagy,mint írod,akkor abban a korban nőttél fel,ahol tisztelik a nőket,a morál itt kezdődik...
Én a két említett emberrel értek egyet,Sakáll pedig a szívemből beszél(kivétel,"a feltétel nélküli ,mindenáron anyává lenni"-vel)
Egyben hibáznak ők,hogy azt hiszik hogy mivel ők így boldogok,aki nem így éli meg az életét ,az boldogtalan és rossz életet fog,vagy épp él.
Mindenkinek a saját útját kell járnia ,a saját döntéseit meghoznia,és viselnie a döntései következményét,amiből folyamatosan tanúlhat az ember élete során.
Ezért írtam azt ,hogy nincs rossz,vagy elhibázott döntés.
Ja tényleg,nem kopácsoltam!!
Boldog vagyok,Kopp-kopp-kopp:)
...és az egészből csipkelődés lett emiatt,pedig normális topiknak indult
Jól látod,itt az volt a baj,hogy nem tudták egyesek elviselni,hogy mindenki másképp él,s ehhez joga van!
Az,hogy a külsőt meg miért keverté bele,számomra még mindig talány...
Szia!:)
De aranyos vagy!Köszike:)
Nekem van lelkiismeretem... gondolom neked is... azért csak van olyan, hogy na most rosszul döntöttem, inkább másként kellett volna, például szólnom valakinek, hogy ne sértsem meg, vagy nem bántsam meg, vagy ne okozzak kárt...
Ha csak döntések vannak, nincs jó vagy rossz döntés, akkor minek gondolkodni...
Kedves dancesusan és Gine!
Ne foglalkozzatok a rosszindulatú emberekkel!
Szerintem nagyon szépek a cicik, irigy emberek meg mindenhol vannak és lesznek!
Sziasztok!
Olvasgattam itt a fórumot és "csodálkozva" látom mennyi itt a megmondó ember!Igazából éden és szakáll hsz-ein akadtam ki a legjobban.Nem is értem ,hogy mit gondolnak ,úgy osztják az észt ,mintha ők lennének itt a legtökéletesebb élőlények a legtökéletesebb értékrenddel!
De most komolyan kedves éden és szakáll ,mégis mi a fészkes fene közötök van ahhoz ,hogy ki mit szabat át magán és mit tűz ki életcélul?Tudjátok ez a baj az emberekkel ,hogy egyesek azt hiszik mindenki felett állnak,ítélkezhetnek!
Én inkább azt javasolnám ,hogy magatokba nézzetek jó mélyen ,mert ott lehet valami gond ,ha minden áron másokra próbáljátok erőltetni a saját ideálotokat!
Tényleg annyira elképzelhetettlen ,hogy az emberek különbözőek, mások az igények,elvárások ,tervek?
Éppen ezt mondom, az nem lehet, hogy az állandó reszketés a bizonytalanságtól vezetett oda, hogy észre sem vette az illető az igazit, pedig kiszúrta a szemét...
Nem mellesleg egy dolog biztos az meg... szóval tudjátok...
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?