Mit riasztja el a mezei poloskát? (tudásbázis)
Mintha rólam írtál volna:)
én mint korábban írtam, már 2 hete nem teregetek ki, hiába van itt a szép idő. Férjem légycsapóval, és a nehezen elérhető helyeken pedig levett cipővel mászkál. Összrezzenek még egy légyre is, ilyenkor jókat röhög rajtam a férjem, hogy "ez csak egy légy volt".
Ez az, hogy ártalmatlanok, nem is félek tőlük, hanem undorodom. Mindig úgy érzem, hogy rajta van.
szúnyogháló véd az ellen, hogy bejöjjenek.
de a teraszon nincs menekvés....... tegnap vagy tizet legyilkoltam
Ezt olvastam a poloskákról:
Na ehhez képest nálunk mindig ilyenkor jelennek meg szeptember vége felé egy panelház 9.emeletén ma 3at találtam a szobanövényeimen.Az erkélyre kiteregetett ruhákat alaposan át kell néznem ilyenkor ,mert volt már olyan hogy behajtogattam a ruhák közé.Utálom őket ártalmatlanok az lehet de éjjel arra ébredni hogy zizek és faltól falig röpköd......:(((
Fújjjj, de undormány, elég csak megérinteni, és máris bűzölög, áááá :(
Egyszer koszorút kötöttem a konyhán fenyőágból, el nem tudtam képzelni, mi ez a szag, mikor megláttam a közepében a dögöt.
Üdv. köztünk. Bárcsak ne kéne ilyen fórumra járkálni.
Amúgy nekünk az tűnt fel az évek során, hogy 2 hét után hirtelen eltűnnek, csak egy-két darab marad mutatóba.
Ma is kimentem reggel kávézni, és már teljesen be vagyok hülyülve ettől az ide-oda nézéstől. A székre már régen nem ülök le, persze, képes lennék felugrani és leugrani a korláton is, ha felém jön egy:) ennél nagyobb fóbiája van bármelyikőtöknek is?
20-at számoltam össze most az erkélyen!!!!
Váááááááááá
Örülök, hogy egyre többen vagyunk a fórumon:) legalább mindenki megnyugodhat, hogy nem egyedül ilyen fóbiás. Én előbb mentem ki a teraszra, pontosabban kimerészkedtem úgy, hogy a lábammal kilöktem a szúnyoghálót (így szoktam), és szabályosan kirohantam. Ugyanis volt már olyan, hogy a szúnyogháló tetején ültek és rámpotyogtak. brrrrr....
na szóval valamire jöhetnek nálunk nagyon, mert a teraszon az ablak sarkánál és a műanyag terasztető találkozásánál voltak rengetegen. Lefújtam őket, és előjöttek még kétszer annyian. jobbra balra menekültek. Lefotóztam majd felrakom, undorítóak
Lányok, én megőrülök. gyönyörű idő van, megy a mosógépem, és 2 hete nem tudok kiteregetni. Teljesen kész vagyok már idegileg.
Ma kimentem kávéval a kezemben a teraszra, rágyújtottam, ésdobtam el mindent, mert meghallottam a zizegést, és repült felém. Inkább dobtam mindent, mint hogy egy is akár rám szálljon. az a gond, hogy néha ezeket a kirohanásaimat a lányom is látja, és ez nem jó
Szappanos víz nem jött be.
Kiröhögtek a dögök!
További ajánlott fórumok:
- Segitsetek, mezei cickányt lehet-e tartani és hogyan?
- Utálom ezt a sok poloskát! Mindenhol be tudnak mászni a házba.
- Olyan dologra, amiről nincs végzettségem, csak nem szakirányú mezei érettségim, de 10évig abban dolgoztam, válthatok-e ki vállalkozói ig.-t?
- Miért keservesebb egy mezei bútor csere, mint egy költözés?
- Mi a különbség a katángkóró és a mezei katáng között?
- Zalaegerszegen ki készít sima mezei 2D-s ultrahangot?