Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Michael Seed : Senki fia
Azoknak ajánlom,akik bírják a gyerekbántalmazásról szóló könyveket.Nagyon durva!
heti lista:Julie Garwood Szívtipró
Huntley Fitzpatrick Életem a szomszédban
Tracy Brogan Egy kis őrültség
Napoleon Hill
Gondolkozz és Gazdagodj!
Igazán nincs mit :)
Remélem fog tetszeni majd. :))
Debbie Macomber könyveiről is jókat olvasok, azt hiszem van is a kívánságlistámon tőle
De rendi vagy! Képzeld, a férjem nagy kedvence, nemrég olvasta el a sorozatot, ő is ódákat zengett róla, szóval most már nekem is el kell, valóban. :)
Egyébként végül egy teljesen "hétköznapi" sorozat mellett kötöttem ki, Debbie Macomber Orgona utca sorozata (Blossom Street) és végül hogy jártam? Mivel előtte is tőle olvastam, bele se néztem az első könyvbe, és tessék, E/1-es. Ennyi, mégis elintéztem magamnak. :)
Még egyszer köszönöm az ajánlást!
Vivien Holloway: Tolvajbecsület
A Hex Hall nagyon tetszett. :) Ezután, remélhetőleg még ma, el is kezdem a második részét. :))
én se hallottam róla, amig nem botlottam a könyveibe a molyon, aztán láttam, hogy ő is be van regisztrálva :)
De megvan már a második rész is, úgyhogy most az jön. :))
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.